העב"מים המשולשים בעולם

כריסטין

New member
../images/Emo18.gifהעב"מים המשולשים בעולם

לפי מה שקראתי בפורום אתמול אני לא מסכימה עם הרעיון שמדובר על מטוסים של החיל האוויר כמו החמקנים למינהם (ללא קשר למה שהתרחש בלילה של חמישי/שישי הכוונה באופן כללי ) . נכון שאולי חלק מהתמונות מדובר על אותו מטוס אבל יש גם עב"ם בצורת משולש , העב"מים המשולשים ידועים לכל חובבי העב"מים ברחבי העולם אותו הדבר גם עם העב"ם הגלילי ועב"ם בצורת צלחת הקלאסית . העב"מים המשולשים האלו ידועים גם כאלו שמרחפים באותו מקום מבלי לזוז לעיתים במשך שעה ויותר , בבלגיה מאות כאלו נצפו ואף צולמו . אז את החמקן תשאירו לחיל האוויר...

J U B

New member
לעב"ם המשולש יש הסבר

יש כזה מטוס חמקן שטס פי 10 ממהירות הקול, ויש לו צורת משולש, וכמו כן הוא נוסה באזור 51.. אולי אין אותו לישראל אבל הוא קיים והמקור שלו מכדור הארץ

יוטו

New member
למה נראה לכם שאין לנו כזה מזל"ט ?

יש לנו מספר סוגי מסלטים בצורה הזו , הכלי הטייס שבתמונה - מזל"ט .

יוטו

New member
ראיתי במו עני מזלטים בגדלים שונים

באותה צורה , תוכיחי שזה של חייזרים

כריסטין

New member
ראיתי חללית כזאת במו עיניי....

ויצאו ממנה חייזרים
עכשיו זו מילה שלי נגד מילה שלך

יוטו

New member
טוב אנסה למצוא תמונות ברורות ברשת

של המזלטים האלה (לא מאמין שאמצא אבל אני מקווה שכן )

יוטו

New member
הינה למשל התמונה של ה"מזל"ט "

של החיזבאללה שאם תשימי אותה באתר "עבמי"ם " יחשבו שזה אמיתי . http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.nrg.co.il/images/archive/main/288/246.jpg&imgrefurl=http://www.nrg.co.il/online/1/ART/920/086.html&h=153&w=309&sz=11&tbnid=CefHdvb825QJ:&tbnh=55&tbnw=112&hl=iw&start=46&prev=/images%3Fq%3D%25D7%259E%25D7%2596%25D7%259C%2522%25D7%2598%26start%3D40%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26lr%3D%26sa%3DN תעתיקי את כול זה חח ..

כריסטין

New member
מה ?!?!?

מה הקשר למשולש המדהים מבלגיה? זה בכלל לא נראה אותו דבר המזל"ט נראה כמו מטוס רגיל רק קטן...

יוטו

New member
נכון , זה לא קשור הכוונה שלי הייתה

שבתמונה הזו ,זה נראה משהו לא כול כך מזוהה שאם תשימי אותו באתר עבמי"ם זה לא יהיה שונה מרוב התמונות שראיתי שיש שם .. נמשיך בחיפושים מחר . בכול מקרה , אם תצליחי להשיג אישור לביקור בתעשיה אוירית יתכן שתראי את המזל"ט המשולש ..

כריסטין

New member
תראה יכול להיות ......

שחלק מהעב"מים המשולשים אולי מזל"טים אבל לא יתכן ש100 אחוז מהעב"מים המשולשים מז"לטים .. אדריאן דביר ז"ל צילם בעצמו עב"ם משולש בשנת 1998 וזה לא היה מזל"ט ..

יוטו

New member
אז יש לנו חילוקי דיעות , אני מאמין

ש100% ממה שצולם זה נעשה ע"י בני אדם. (על כדור הארץ
) זה לא שאני לא מאמין שיש ביקום עוד יצורים חיים , אלה רק שהם לא יכולים\רוצים וכו' להגיע לפה ...

כריסטין

New member
הם כאן מאז ומתמיד.......

בכלל יש המון רמזים על עב"מים בתנ"ך , למה אתה חושב שלא רוצים לספר עליהם? זה ישנה את כל הדתות בעולם מלבד הפאניקה... עם פאניקה הציבור לבסוף יתרגל , במילא לא התרחש כלום כל אותן השנים אבל עם דתות בעולם זו בעיה רצינית.. תאר לך שבתנ"ך כל התיאורים על אליהו הנביא לאן הוא עלה בשמיים , ספר יחזקאל , משה ועלילת יציאת מצרים , לכל התופעות המוזרות בתקריות היו למעשה אחראים עב"מים ?

יוטו

New member
איזה שטויות !!!!

זכותך להאמין שהם פה אבל זה לא אומר שכול דבר מוזר שאת רואה את חייבת לקשר את זה לעבמי"ם . פחחח אולי גם לפיגועים אחראים העבמי"ם שלך.

כריסטין

New member
חבל על הזמן איתך ../images/Emo31.gif

לא מבינה מה יש לסקפטים כמוך לחפש כאן......... אין לי כוח להמשיך להתווכח מצידי תמשיך להאמין במזל"טים שלך ..

למעלה