הצעות לשיפור וייעול הפורום

../images/Emo18.gifהצעות לשיפור וייעול הפורום../images/Emo70.gif

למרות שמיילי מצליחה ומשגשגת בעולם כולו וצוברת יותר ויותר מעריצים מדי יום, בפורום שלנו,בואו נודה באמת,אין הרבה גולשים וגם אלו שנמצאים,בקושי נמצאים. כאן מגיע השלב שבו אני שואלת אתכם - מה אתם חושבים שיכול לעזור ולשפר את הפורום? יש לכם רעיונות לפינות חדשות? רעיונות לפרסום הפורום? משהו בהלך ההתנהלות של הפורום לא נראה לכם? אתם יותר ממוזמנים להעלות את הרעיונות וההערות שלכם לשרשור הזה ואני אקח את הדברים לצומת לבי ואעשה הכל על מנת לשפר את הפורום
בדרך כלל,מנהלי פורומים לא עושים דברים מהסוג הזה,הדבר היחיד שאני רוצה לבקש הוא שחשוב מאוד שתשמרו על שפה נאותה ותדברו לעניין. הודעות שיחרגו מגבול הטעם הטוב,יימחקו. שיהיה לכולכם ערב טוב וסוף שבוע נהדר,
.

הערות\הארות

אני חייבת להודות שאת לא נמצאת פה מספיק זמן
וכן אני יודעת שזו תקופה קשה אז אני מצטערת אם קצת הגזמתי, ויש המון הודעות ספאם שצצות להן מה שהורס קצת את החווייה של הפורום. יותר משחקים
כמו מי אני, חוליה חלשה של שירים וכדומה.

מקובל עליי../images/Emo13.gif

ואם את מרגישה צורך לפתוח משחקים,בכיף
שני משחקים בעמוד נראה לי מעולה,אז קחי יוזמה

וממש לא הגזמת.

בשביל זה פתחתי את השרשור הזה,לשמוע מה יש לכם להגיד. וכשנותנים ביקורת יש גם דברים רעים בין לבין
אני באמת לא הייתי כאן מספיק זמן. (ואני יודעת שהכל ישמע כמו תירוץ אחד גדול) אבל לצערי אני עובדת בעבודה שממש לא משתלמת לי מהמון בחינות. אני עובדת הרבה שעות ומקבלת מעט מאוד כסף. ורוב הסיכויים שאני עומדת לעזוב את העבודה בסוף החודש. כי נמאס לי לקרוע את עצמי לחינם.

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo175.gifיש לי רעיון שצץ עכשיו ../images/Emo13.gif

למרות שכולם עוקבים אחריה בטוויטר, לפעמים מפספסים הודעות, אז אפשר לעשות מין כזה סיכום שבועי\חודשי [מה שתרצו] עם העידכונים שלה..נגיד מה היא אכלה, שתתה, תמונות וכאלה
וכמובן משחקים וכאלה בשביל שיראו שיש פה אנשים

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo175.gifאלא אם כן את רוצה או מישהו אחר..../images/Emo13.gif

אני בכיף אעשה
אני אתחיל מיום שבת אוקי ?

May Tisdale

New member
אמ .. ../images/Emo218.gif

אני יכולה לפתוח כל שישי בצהריים בערך את סיכום שבועי אם זה בסדר

May Tisdale

New member
אוקיי , תודה :) ../images/Emo218.gif

ואפשר גם לעשות הודעת פרסום לפורום , ולפרסם בכל מיני פורומים וקומונות .. אני יודעת שיש כמה שאוהבים את מיילי בתפוז , ומשומה הם לא כאן O: אולי זה יביא עוד אנשים ויהיה יותר פעיל ..

ממאיווצ

New member
אני רוצצה לפתוח עדכונים ..

אני מחפשת כל הזמן עדכונים על כל מיני כוכבים .. אז אפשר לפתוח עדכונים ?

ICE Group

New member
אני יכול לעשות שרשור עם הפרקים היומיים

של האנה בג'טיקס וגם שרשור פעם בשבוע על הפרק היומי בחו"ל

האנה תשודר פעם בשבוע החל מהעונה השלישית..

אבל זה אחלה רעיון. לדעתי שרשורים של הפרקים בארה"ב לא מומלץ,גם ככה העונה מגיעה לפה בעוד שבועיים ושם זה לקראת סיום.

למעלה