התפקדות

../images/Emo18.gif התפקדות../images/Emo70.gif

כדי שאכיר אתכם יותר טוב... וגם סתם לידע הכללי שנדע מי נכנס לפורום לכן כל משתתף שנמצא בפורום מתבקש לענות על השרשור התפקדות שם: גיל: מקום מגורים: צבע החולצה הנוכחית: וותק בפורום (כמה חודשים?): תפקיד מסויים בפורום (מנהל פינה וכדומה..): דעה כללית על הפורום והמנהל: עצות ליעול הפורום והפיכתו לפעיל יותר ואטרקטיבי: שיר אהוב: ספר אחרון שקראתי: זמר אהוב: צבע אהוב: -------------- לקראת הקיץ: בריכה/ים? כפכף/סנדל? ארטיק קרח/גלידה? בגד ים: מכנס/תחתון? רמת החום שלי עכשיו (1-10): תודה ויום טוב!!

שליייייייי ../images/Emo9.gif

שם: דרור גיל: 16 מקום מגורים: ברקן (ליד אריאל) צבע החולצה הנוכחית: כחול וותק בפורום (כמה חודשים?): יומיים
תפקיד מסויים בפורום (מנהל פינה וכדומה..): כרגע אחראי על התפקדות.. דעה כללית על הפורום והמנהל: עוד לא הכרתי, אבל כולם פה אחלה! עצות ליעול הפורום והפיכתו לפעיל יותר ואטרקטיבי: יש לי המון (אשלח למנהל במסר) שיר אהוב: "שלכת" אביב גפן. (שיר קשה להבנה, אני שומע אותו מלא ולא מבין את המשמעות שלו) ספר אחרון שקראתי: "הלוויה יהודית" לותר שיינה -קראו!! זמר אהוב: עברי לידר צבע אהוב: סגול -------------- לקראת הקיץ: בריכה/ים? בריכה כפכף/סנדל? כפכף ארטיק קרח/גלידה? ארטיק.. בגד ים: מכנס/תחתון? מכנס רמת החום שלי עכשיו (1-10): 3

מתפקדת../images/Emo68.gif

שם: ענת אדרת גיל: 35 מקום מגורים: אזור המרכז צבע החולצה הנוכחית: כרגע שחור (שבט "החלוץ" בבני עקיבא
) וותק בפורום: מרגע היווסדו, חודש ספטמבר 2005. השם שלי צבוע באדום
דעה כללית על הפורום: ממלא מקום חשוב, בעל משמעות ושליחות בחיי. עצות להפיכת הפורום לאטריקטיבי יותר: להביא לפורום כמה שיותר אנשים, מכל גיל, בעלי דעות מגוונות, ולאפשר ולעזור לאנשים להעלות כל דבר שקשור לשואה בפורום, החל מעדויות וכלה באומנות על השואה. ספר אחרון שקראתי: "תמול שלשום" של ש"י עגנון.
שירים וזמרים: שירי א"י ושל ימינו, שירים ביידיש, שירים לועזיים משנות ה-80 (במיוחד אלטון ג'ון). צבע אהוב: סגול ים, סנדלים, גלידה. חם לי נורא

סבא אריה

עינוי : סבא אריה יליד CHARLEROI תאריך : 11/03/1940 ניצול שואה נשוי 44 שנה בשימחה אב לבן ובת סב לחמישה נכדים גר בדרום כעת גימלאי ועובד באבטחה תחביב : אומנות לחימה , התאמנתי משנת 2000 בג'ודו יחד עם נכדי הבכור ,חגורה חומה לשם כבוד כעת אני מתאמן בקרטא משולב "פול קונטק"והגנת עצמית . 2) דייג, אספן כרטיסה טלכרט ,מצייר בגואש לפי בקשת נכדיי קבל הטוב שבעולם אוס סבא אריה

מתפקדת

שם - אלישבע רונן גיל - 45 מגורים - יקיר (שכנים...) צבע חולצה - לבן כצבע חולצת המשלחת וותק - חכחודש (רק עכשיו גיליתי שיש פורום כזה) ספר אחרון - צלינקה של צילה ליברמן ניצולת שואה (מומלץ ביותר) שיר אהוב - אוהבת שירים עבריים ומאד מתחברת לשיר "שיר ההודיה" ליוית אותי, ארצי, בלובן שקדיה בזהר חמתך ומרחבי שדותייך, ושיר נתת בפי, הוא שיר ההודיה להשמיעו הרחק הרחק מגבולותייך. והוא שמור בלב, זה שיר הרגבים, וברחבי נכר מולדת יעטפנו ורבבות אחי בנייך הטובים יקשיבו לו דומם וירגעו ממנו. ועת נשוב, ארצי, שבעי געגועים צמאים לחמתך, לשפע טובותייך, יחזור לך אז השיר מלב בנים גאים וטוב יהיה לצעוד ברחבי שדותייך

אני מרגיש תינוק ../images/Emo163.gif

כולם פה גדולים... אלישבע השם שלך מוכר לי, את עובדת במועצה האיזורית?

deebeebee

New member
זה בסדר דרורוש---

אתה עוד תגדל ותעבור אפילו את גילי המתקדם

schlomitsmile

Member
מנהל
אוקיי- אני שלומית, בת 39, אמא לשלושה בנים מקסימים (איך לא?), גרה בשפלה, כרגע לובשת חולצה ירוקה עם פרחים, לאחרונה קראתי את 'עקדת תמר' של נעמי רגן (מומלץ מאד!), אוהבת מוזיקה מאד- לכן קשה לבחור שיר וזמר-נאמר מבאך, דרך חוה אלברשטיין ועד THE WHO , בפורום הזה אני בערך חודש (אם אני לא טועה), זה פורום מעניין וחשוב בעיניי, אם כי הייתי שמחה אם היינו מקיימים כאן יותר דיונים, ולא רק חולקים מידע ותגובות עליו. מה עוד שאלת? אה, כן- צבע אהוב- גם אני, סגול.

בהמשך להתפקדות זאת

ברצוני להזכיר שהתחילה התפקדות למפגש בפורום שיתקיים בבית התפוצות בחול המועד סוכות. הנושא העיקרי צפיה בסרטים נדירים על הקהילות מלפני השואה. לא מאוחר להתפקד. מידי פעם אני יזכיר זאת.

יוליקה

Member
מנהל
לפי סוג השאלות יודעים שאתה צעיר

שם: גיל: 58 מקום מגורים: גן-נר (בגלבוע) צבע החולצה הנוכחית: לא רלוונטי לפורום וותק בפורום (כמה חודשים?): חצי שנה תפקיד מסויים בפורום (מנהל פינה וכדומה..): משתתפת דעה כללית על הפורום והמנהל: משקיענים ומתמידים עצות ליעול הפורום והפיכתו לפעיל יותר ואטרקטיבי: להמשיך לספר שיר אהוב: לא רלוונטי ספר אחרון שקראתי: חיי - ביל קלינטון זמר אהוב: לא רלוונטי צבע אהוב: לא רלוונטי

SharoNofit

New member
מתפקדת!../images/Emo66.gif

שם: נופית.
מקום מגורים: ירושלים.
צבע החולצה הנוכחית: שחור.
וותק בפורום (כמה חודשים?): קוראת סמויה מה שנקרא....
תפקיד מסויים בפורום (מנהל פינה וכדומה..): אין.
דעה כללית על הפורום והמנהל: פורום מאוד מאוד(!) חשוב, מנהל -
עצות ליעול הפורום והפיכתו לפעיל יותר ואטרקטיבי: מה שכולם אמרו + אולי לפרסם? להמליץ בפורמים על הודעה מעניינת?
שיר אהוב: תפילת הדרך - הצ'אקרה.
ספר אחרון שקראתי: מסטול - גלילה רון פדר
זמר אהוב: אין ספציפי.
צבע אהוב: שחור וכחול כהה. ------------- לקראת הקיץ
בריכה/ים? ים.
כפכף/סנדל? כפכף.
ארטיק קרח/גלידה? גלידה.
בגד ים: מכנס/תחתון? מכנס.
רמת החום שלי עכשיו (1-10): 3.

../images/Emo24.gifנופית את מוזמנת להשאר ולכתוב

אני שמחה שיש קוראים סמויים לפורום, לפעמים אני שואלת את עצמי, מי קורא את מה שאנחנו כותבים פה
תרגישי ב-
ושיהיה לך כל טוב

טtal

New member
מתפקד../images/Emo3.gif

שם: טל גיל: 30 מקום מגורים: ירושלים צבע החולצה הנוכחית: אפור וותק בפורום (כמה חודשים?): מספר ימים
דעה כללית על הפורום והמנהל: פורום מעניין וחשוב מאוד שיר אהוב:It's Now Or Never ספר אחרון שקראתי: הלילה- אלי ויזל זמר אהוב: אלוויס פרסלי צבע אהוב: תכלת

SharoNofit

New member
../images/Emo27.gif

זה פשוט שאתם מנהלים כאלה דיונים כבדי ראש [-ומעניינים!] ובכלל באופן כללי מדברים בשפה גבוהה כזאת [-בהתאם לנושא הפורום] שאני מרגישה שאם אני יוסיף משהו אני אולי יקלקל פה..... וכן, גם העובדה שכולם פה יחסית מבוגרים ולא נעים לי להיות הקטנה היחידה פה..... אבל סבבה באמת שאני ינסה עכשו יותר להשתלב כאן ולא רק לקרוא, תודה רבה על ההזמנה!

חשוב לנו מאד שצעירים ישתתפו בדיונים

אני יכולה לדבר בשם עצמי, אבל אני בטוחה שחברי פורום נוספים יסכימו איתי, שזאת בדיוק הכוונה של הפורום, להעביר הלאה את הזכרון וההנצחה לדורות הבאים, את ודרור, וחברי פורום צעירים נוספים שקוראים את הפורום, מוזמנים בכל עת להביע דעה, להעלות רעיונות, להעלות תמונות, שירים, ליצור אומנות, וכל דבר שיכול להגביר את המודעות. נופית, בעוד כמה שנים, מה שישאר זה מה שקיים בספריות ובארכיונים, בהנחה שאנשים שיחפשו חומר, אכן ילכו לחפש ב"יד ושם", ב"בית לוחמי הגטאות" ב"בית התפוצות" וכדו'. סביר להניח, שהם יחפשו חומר על השואה דרך גוגל או מנוע חיפוש דומה, אנחנו מעלים כאן, את אותם החומרים שאותם יחפשו המתענינים בעתיד. בואי, תהיי שותפה פעילה! נקבל אותך בברכה!

ענת...

אני מבין את חשיבותו של הפורום ואת מטרתו העליונה, אבל לבני נוער (טוב אני אדבר בשם עצמי) לי, זה קצת כבד הפורום הזה (אולי בגלל שגם יש בו המון מבוגרים) וגם מהסיבה שהנושא שלו הוא ר-ק ש-ו-א-ה. עלי אישית זה מכביד. אמנם אני קורא המון על שואה ואני מחובר לנושא, אבל להיות חלק בפורום שדן אך ורק על זה??? ההודעה הצעירה והמרעננת היחידה פה (וגם אחת הארוכות) היא שלי "התפקדות" וגם עליה חששו כמה מבוגרים לענות... אני שלחתי לא מזמן למנהל הפורום מסר עם כל מיני הצעות שלי ליעול הפורום ולהכנסת צעירים אליו. אם אתם מעוניינים בצעירים פה יש לשנות במעט את הפורמט הקבוע של הפרום. (כמו ששמתם לב ההודעה שלי משכה "קוראים סמויים, להשיב ואני בטוח שדברים בסגנון יביאו עוד בני נוער.)

SharoNofit

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה עם החלק האחרון שכתבת. לא אמרתי לשנות לגמרי לגמרי אבל אולי באמת כמה שינויים קלים יביאו עוד נוער ועוד גולשים בכלל. לגבי הפיסקה הראשונה שלך - לי אישית הפורום עוזר לזכור את השואה שלפעמיים נשכחת בגלל השטף היומיומי. אתה לא חייב לבלות כאן שעות ולהיות עצוב כל היום, זה לא יום השואה, מספיקות כמה דקות, כל אחד לפי ההרגשה שלו.

דרור

אני עושה כמיטב יכולתי, ואשמח לשמוע רעיונות נוספים. ביקשתי מיוצרים מוכשרים שהכרתי ב"במה חדשה", לבוא לכאן ולהעלות יצירות שקשורות לשואה, חיים נוי, יורם לילך וחן בן ברית הנהדרים, העלו לכאן יצירות שכבר הועלו ב"במה חדשה", ואילו ממשה צ'יטיאת שהוא יוצר של אומנות וירטואלית ביקשתי ליצור משהו להמחשת השואה לנוער, והוא העלה יצירה מאד חזקה לטעמי. אני משתדלת עד כמה שניתן להזמין אנשים מפורומים אחרים להגיע לכאן. לדוגמא, ביקשתי בפורום של בני נוער מרוסיה, לספר על הסבים והסבתות שנלחמו נגד הנאצים, והם העלו כאן סיפורים מאד מרגשים. ביקשתי מפורום של ישראלים בחו"ל לשתף אותנו ביום השואה בקהילה שלהם. מפורום מילואים לא נענו לבקשתי לשתף בסיפורים על ניצולי שואה שלחמו במלחמות ישראל. ועוד ועוד. אשמח לשמוע מהם הרעיונות שלך, ולא צריך לעסוק בשואה כל היום, אבל מדי פעם אם תקדיש לנו מזמנך, זה יהיה חשוב מאד. מצרפת שני קטעים שכתבתי. תודה לך דרור, חשוב לי לראות את הדברים דרך העיניים שלך כדי להשתפר!

SharoNofit

New member
את צודקת

אני מסכימה איתך.
וגם אותי מעניין לקרוא ולשמוע השקפות עולם מכל הגילאים. כמו שכבר שאמרתי מעכשו אשתדל להיות פעילה לא סמויה במה שאוכל וכבר כתבתי למה. שוב תודה על רבה על ההזמנה! באמת!!
וכל כך כואב לי לשמוע כל פעם מחדש שעוד כמה שנים רק זה מה שישאר

למעלה