זהירות!סקר!

avigal23

New member
../images/Emo18.gifזהירות!סקר!

אוקי... חשבתי על זה כרגע... נכון שעשינו כמה סקרים על הריקודים האהובים,על הריקודים הכי אהובים עליכם השנה...ובכן עלה במוחי סקר נוסף...והפעם... איזה ריקודים אתם לא אוהבים?(אם יש...) אני,כשאני חושבת על זה....אמ....במעגלים ובזוגות לא עולה לי ריקודים שאני לא אוהבת...אני אחזור אליכם אם תהיה לי תשובה...

לאביגל

פעם ניסו לעשות כאן סקר כזה ולא כל כך הלך. אני על כל פנים אנסה לשתף פעולה. אין ריקוד שאני במיוחד ממש לא אוהבת. אבל אני יכולה לספר לך שבאופן כללי את הסגנון המזרחי אני לא ממש אוהבת - מתוקה, איך את מסובבת אותי וכו´. והאמת היא שזה גם לא נראה לי כמוסיקה ההולמת ריקודי עם אמיתיים, שורשיים.

avigal23

New member
לסתיו לבן...לא ידעתי או אולי אני לא

זוכרת שעשו כזה סקר,אז סליחה... אני לא כ"כ אוהבת ריקודים שקטים.אבל יש שקטים שאני כן אוהבת... ורק שתדעו...אני עדיין שוברת את הראש איזה ריקוד אני לא אוהבת...

לסתיו לבן שלום. המוזיקה המזרחית

היא הכי מתאימה לריקודים ובעיקר לריקודי עם והיא הכי שורשית,רק שבמשך שנים רבות האשכנזים ששלטו באמצעי התקשורת לא רצו להכיר בה ולהשמיע אותה ולכן האזניים שלנו כולל האוזניים שלי לא התרגלו עוד מילדות למוזיקה המזרחית ולכן במשך שנים רבות הושמעה רק בתחנה המרכזית בתל-אביב.כיום רוב המוזיקה המושמעת היא מוזיקה מזרחית ורבים מהאשכנזים אוהבים אותה ורוקדים לצלילהה.דרך אגב ,אני ממוצא מזרחי.אם הבנתי נכון המתנגד הגדול להשמעת מוזיקה מזרחית בתקשורת היה ירון לונדון ובגללו זמרים מזרחיים עזבו את הארץ כמו הזמר ניסים סרוסי עם השיר אשליות.החרימו את צלילי הכרם שנקראו דקמוש ולאלה חיברו את מירב ריקודי העם לשיריהם.

וזה חבל מאד באמת.

(ההחרמה שהיתה בזמנו למוזיקה המזרחית). ועזרא, שלא תבין אותי לא נכון. יש שירים שאני מאד מאד אוהבת במוזיקה מזרחית, אלא שסוג המוזיקה שאותו הזכרתי, השירים האלה לא כל כך מסתדרים לי עם ריקודי העם. את אלה אני מעדיפה לרקוד בצורה אחרת ובארועים מסוג אחר. יחד עם זה - אין כמו השירים התימניים והקצב התימני לריקודי עם!!!

יבנאי

New member
לאביגל - סקר שלילי

לאביגל החמודה, הסקר אינו במקומו מכמה סיבות: א- את לא מכירה את כל הריקודים, את מכירה רק אלו שנרקדים בחוגים שאת משתתפת, וכך לגבי כל המשתתפים בפורום. ב- מתי שמעת שבאורויזיון לדוגמא: דורג במקום הראשון השיר הכי פחות טוב. ג- תמיד ישנם ריקודים אהובים ואהובים פחות, בואי בשנה החדשה נסתכל על חצי הכוס המלאה ובתקווה שיהיו לנו פחות ריקודים חדשים ויותר ריקודים יפים. ד- בואי נקווה למצוינות גם בתחום הריקודים. מה לא בסדר בתחום רובנו יודעים, שתהיה לך אחלה שנה. הערה לגבי - "הורה אהבה" אחד הריקודים היפים והמקסימים השנה, בין הריקודים הבודדים השנה שמתקרבים לריקודי עם.

avigal23

New member
ליבנאי..

ידוע לי שזהו סקר שמציג ריקודים שלא כ"כ אהודים... אתה צודק שצריך להסתכל על חצי הכוס המלאה...כי באמת אם נסתכל על חצי הכוס הריקה השנה לא תהיה טובה יותר מהקודמת... גם אני אוהבתאת הורה אהבה.אבל לדוגמא מיכל אביב לא כ"כ מתחברת לריקוד הזה...ככה מכירים יותר טוב את האנשים...אם אתה רוצה להכיר אדם כלשהו,אתה היית מעדיף להכיר את הצד הטוב שבו,אבל אם אתה רוצה באמת להכיר את האדם לא רק חלק אחד שבו אלא את כולו,להכיר אותו ממש טוב אתה צריך להסתכל על הצדדים הפחות חיוביים...

לבילבי האחת - ואני "חולה" על הריקוד

רחל רחל - אחד הריקוד היותר יפים של ריקודי הזוגות!

phyv54

New member
אני שונאר את "אני קורא בשמך"....

שגדי מתעקש להחיות כל פעם מחדש.

קורין1

New member
צירוף מיקרים???

בדיוק כשאני קוראת את הודעתך, השיר מתנגן לו ברקע, ואני דווקא אוהבת לרקוד אותו. יש לי שיר אחד שאני לא אוהבת והוא "ערב של שושנים" הוא מזכיר לי דברים שהייתי רוצה לשכוח. בעקרון אין לי רקודים שאני לא אוהבת... באהבה

לאביגל - לי אין ריקודים שנואים אלא:

ריקודים מאוסים כמו: גשר ביילי, זיקוקי דינור, זוהי ארצי (פעם אהבתי אותם מאד מאד - עד המדריכים הצליחו להמאיס אותם עלי מאד מאד). אני אוהבת פחות את: הריקודים שמלמדים במהירות ואחר כך הם גם נופלים במהירות ואז אני מצטערת שהשקעתי בלימוד אותם הריקודים.

ואני דווקא לא אוהבת את פרח הלילך

אבל זה בעיקר בגלל שהשיר מתקשר אצלי למשהו לא נעים. את זה וריקוד שחובר לשיר של זהבה בן ואני לא בטוחה בשמו ´פרח´ או ´לי קראת פרח´. ריקוד שנמתח כמו מסטיק.

למעלה