!!! זה היה כיף !!!

Escova

New member
../images/Emo18.gif!!! זה היה כיף !!!../images/Emo18.gif

!!!!!!!! היום היה האימון האחרון שלי לשנה !!!!!!!!! היום, היה האימון האחרון עד השנה (שנת לימודים...) הבאה... הרבה אצלנו עוזבים השנה, מתגייסים... אז בקיצור, היום, המאמן שלנו, החליט לצ'פר אותנו, ולעשות לנו אימון אקרובטיקה (אני מאבאדא, שנתיים לומד, היו לנו אולי 3 אימונים כאלו... זה השלישי...) בקיצור, נסעתי היום, אחרי העבודה שלי בבי"ס (כן, אנחנו מחוייבים לעבוד בבי"ס, אבל אני עובד כשדרן ברדיו אז זין גדול עליהם...) לאימון... מזל שהיה איתי מישהו, לא הייתה תחבורה ציבורית (שביתה...) ונאלצנו לקחת מונית... בקיצור הגעתי בדיוק בזמן, חימום מהיר, ו...יאללה שמח !!! התחלנו בקטן, גלגלונים, קפיצי ידיים, צ'קולונות, עמידות של טוקאנו וכאלה... אהו סים מאו קטן... ככה איזה חצי שעה... ואיזה, מגיעה המנה העיקרית... משטח של 20 על 30 מ"ר מזרונים... כולם על הקצוות... ויאללה שיגורים לאוויר סלטות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כול אחד בתורו נכנס ומביא אותה במה שבא לו... ואנחנו קבוצה של תותחים, מלא מביאים אותה בסלטות, ברגים, פתוחות, מוחתלים מה שבא... הבאתי אותה ב: -ערבי לחצי אופן סלטו -סלטה מעמידה -פליק פלק לסלטה מהמקום גם... -מוחתל (אבל לא נחתתי טוב, נדפק לי הגיד...) עשינו גם מעגל סלטות, כול מי שיודע סלטה מהמקום עומד בו, ועושים סלטות ברצף לפי סדר בכיוון השעון... בקיצור... !!!!!!!!!!!!!!! היה כיף !!!!!!!!!!!!!!! רק עכשיו אני לא מסוגל ללכת... הלכו לי השרירים...

Escova

New member
ערבית...

להקפצה ! ! ! ! ! שיעמם לי לרגע... סורי... חיכיתי למשהו...

למעלה