חבר'ה-די לשיחות פרטיות!

../images/Emo18.gif חבר'ה-די לשיחות פרטיות!

זה עתה מחקתי למעלה מ-20 (!) הודעות שכללו שיחות פרטיות בין חברי הפורום, בנושאים שכל קשר בינם לנושא הפורום הוא מקרי בהחלט (מבחנים, בעיות התבגרות, מספרי איי סי קיו וכו'.) אני מבקשת בכל לשון של בקשה- את מה שיש לכם לומר זה לזה שלא בנושא הפורום- לא אמור לעניין את כלל הפורום והוא מסיט אותו מהנושא שלו, שלא לדבר על הופך אותו ללא רציני- תשמרו מחוץ לפורום. בשביל דברים כאלו יש צ'אט, מסרים, ותוכנות מסרים מיידיים. להבא הודעות כאלו יימחקו ללא אזהרה ואני אתחיל להזהיר בחסימת אזהרה. לתשומת
כם.

a e q u i t a s

New member
אבל למה?

זה הופך את חברי הפורום לטיפה יותר מגובשים - אומנם יש צורך בטעם אבל עדיין לא צריכים לעשות מזה משהו גדול.

אם זה היה בקטנה, לא הייתי אומרת

כלום. אבל לא ייתכן שכל שרשור כאן בנושא מסויים יגלוש לשיחות פרטיות של עשרות הודעות ויפנה את תשומת הלב מהנושא המקורי שלו, ובכלל, יגרום למי שנכנס לפורום בפעם לא לרצות להיכנס לכאן יותר, כי הוא נראה ילדותי ולא רציני. אם אתם מתעקשים להתגבש על פני הפורום, תפתחו אחת לכמה ימים שרשור
שלא יהיה בנושא הפורום. או- תפתחו קומונה חברתית לפורום 1368, אני אפילו מוכנה לנעוץ אותה בראש הפורום. ומה רע בצ'אט? בכל מקרה, את שלי אמרתי ולא שיניתי את דעתי, והעניין ייאכף.

למעלה