סבתא יש רק אחת
New member
../images/Emo18.gifחדה חידה../images/Emo18.gif
קודם כל סליחה על האיחור, הייתי יום רביעי בגיחה בעיקרון אבל חזרתי בצהריים ושכחתי מזה, אתמול הייתי אצל חברה ובעיקרון התארגנתי לחתונה וזה וגם דיי שחכתי, אז הנה הפיצוי שלי היום
והתשובה לחידה הקודמת היא שילגייה אין מישהי שפתרה נכונה אבל 2 הפותרות שהיו (אם אתן מאוד רוצות אז יסמינע וקוניתע) ידעו שזאת אגדה של האחים גרים
ועכשיו אני אסביר בדיוק את שלבי החידה אני שייכת לסדרה ראשונה- הסרט הראשון המצוייר באורך מלא! שלפניה הייתי רק סיפור אגדה- זה כבר דיי ברור לא?
שני אחים גרמניים במציאו אותי- נו, האחים גרים! ועוד הרבה אגדות אם משהו שמשושתף לי- עמי ותמי, סינדרלה ואני דיי משוכנעת שיש עוד, בכל מקרה זה משהו שחוזר על עצמו לא מעט אצלם אמא חורגת מרשעת ואבא מסכן וטוב ועכשיו לחידה הבאה: (ונא לענות עליה רק במסרים!) אנחנו מחממות משהו תחתון אנחנו תמיד שתיים כי אחרת יש בנו חיסרון לפעמים אנחנו פשוטות ולפעמים חמודות אבל אם אנחנו לא הרוסות אנחנו עושות את תפקידינו בצורות מושלמות מי אנחנו
רמז: החידה יכולה לבלבל ומתאימה לשתי תשובות אבל רק לאחת מהן אני התכוונתי
קודם כל סליחה על האיחור, הייתי יום רביעי בגיחה בעיקרון אבל חזרתי בצהריים ושכחתי מזה, אתמול הייתי אצל חברה ובעיקרון התארגנתי לחתונה וזה וגם דיי שחכתי, אז הנה הפיצוי שלי היום