חדשות אשלי

yonco

New member
../images/Emo18.gif חדשות אשלי

בזמן האחרון הייתה הזמרת אשלי סימפסון (21) עסוקה בקידום האלבום החדש שלה
"I Am Me", שיצא ב-18 באוקטובר. ביום חמישי הופיעה ב-MTV יפן וביצעה את השיר "Boyfriend". בסיום ההופעה חדשה ברע, מסרה את אהבתה לקהל ועזבה. היא התעלפה במעלית והובהלה באמבולנס לבית חולים. הופעתה המתוכננת של אשלי בטקס פרסי מוזיקת הרדיו ביום שני בוטלה. אשלי אושפזה בבית חולים ביפן במשך הסופשבוע, וביום ראשון בבוקר עזבה את המקום. עכשיו היא בארצות הברית עם המשפחה. לדברי הנציג שלה, הסיבה להתעלפות היא תשישות. בנוסף מתברר שבניגוד לדיווח הקודם, אשלי עזבה את האולפן של MTV והלכה לבית המלון שלה; היא התעלפה שם ונלקחה לבית-החולים, בערך בחצות.

yonco

New member
../images/Emo134.gif אשלי ב"קוסמו"

אשלי המקסימה מככבת על שער גיליון ינואר 2006 של מגזין "Cosmopolitan". בתוך המגזין תמצאו ריאיון חושפני לכבוד האלבום השני, שמכר 220,000 עותקים כבר בשבוע הראשון ליציאתו. בריאיון היא מדברת על אהבה ועל בחורים, קצת על עצמה, על הפרדה מהחבר ועל התקרית שכמעט הרסה לה את הקריירה (בהופעה ב-Saturday Night Live באוקטובר 2004 היא שרה עם השפתיים).
ציטוטים נבחרים: "יש לי שדיים מדהימים. באמת, אני יודעת את זה. הם לא גדולים מדי, לא קטנים מדי... פשוט מושלמים". "אני לא אוהבת גברים שאובססיביים לגבי עצמם. כאילו, אני הבחורה פה! אני צריכה לדאוג לגבי איך שהשיער שלי נראה, לא אתה!". "אני אוהבת לכייף. אני אוהבת לשתות בירה ולהיות אחת מהחבר'ה".

yonco

New member
תמונה של אשלי עם האקס

קוראים לו ריאן קארברה. איזה מכוער! וכאן תמונה של אשלי לבד מאותו אירוע (ב-29 באוגוסט 2004).

archer girl

New member
סופסוף חדשות....../images/Emo23.gif

אשלי החמודה מזהחמודה
חחח.. סתם... תודה

Question markit

New member
אני מבינה...

היא באמת לא אוהבת אנשים שמתפחים את עצמם או משהו כזה.... לא שהיא משהו...

למעלה