חטיפים - ביסלי

anat30g

New member
../images/Emo18.gif חטיפים - ביסלי../images/Emo18.gif

ידיעה עצובה במעריב - על ילדה בת 9(!) שנחנקה למוות מחטיף דמוי ביסלי. כל הזמן מזהירים אותנו ההורים לא לתת לילדים מתחת לגיל 4 חטיפים קשים ופיצוחים - אבל הנה ילדה בת 9 נחנקה מזה... איום ונורא.

אולי היה ניתן למנוע..../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

את המוות....אין לי מושג מה קרה שם ואין לי מושג אם מישהוא התחיל החייאה/הוצאת גוף זר מקנה הנשימה לפני שהגיע אמבולנס אבל ידע בנושאים אלו אולי היה מציל את חייה אם מישהו היה מתחיל החייאה לפני הדעת האמבולנס... בכל מקרה ליבי ליבי למשפחה...אבדה נוראה...
הרבה בריאות
אמנון מרגלית

odeia

New member
הילדה אכלה את החטיף תוך כדי

שכיבה והיתה איתה בחדר עוד חברה, רק אחרי כמה שעות ההורים מצאו אותה. החברה שלה אמרה שהיא השמיעה קולות.

דניעל

New member
עצוב מאוד. הזלתי דמעה.../images/Emo7.gif

מנצלת את ההודעה כדי לשרשר את מה שקרה לנו בשבוע שעבר. החלטתי לתפור לדניאל בגדים לקיץ. חיפשתי מקום למכונה, שיהיה רחוק מהחדר של דניאל כדי שאוכל לתפור בלילה כשהוא ישן בלי להפריע לו. מיקמתי אותה על שולחן מחשב שעמד לנו בסלון ללא שימוש. שוחחתי בטלפון, כשדניאל החליט לשחק עם המדף הנשלף של השולחן (זה שבדרך כלל שמים עליו את המקלדת). הוא פתח אותו. סגרתי. הוא פתח. סגרתי. פתח... ולא הספקתי לסגור. השולחן נטה קדימה. הספקתי למשוך את דניאל הצידה ברגע האחרון, והמכונה נפלה על הרצפה. באופן מפתיע למדי, למכונה שלום. יציקת פלדה. לא רוצה לדמיין מה היה קורה לדניאל אם היא היתה נופלת עליו. דבר ראשון (אחרי שוידאתי שדניאל שלם) פרקתי את הגלגלים של השולחן שעשו אותו מאוד לא יציב. אחר כך הרמתי את השולחן והעמדתי עליו בחזרה את המכונה. הצמדתי לשולחן כורסא, כך שהוא מוקף מכל הכיוונים בספריה, ספה, כורסא וקיר. כשארצה לתפור אזיז את הכורסא. כמה שחשבנו שהבית שלנו הוא children proof, תמיד יש הפתעות.

קודם כל אני שמחה שזה הסתיים ככה

ודבר שני , את תופרת לבד את הבגדים? וואו אפשר להזמין אצלך?

דניעל

New member
רגע, רגע...

פעם ראשונה שאני תופרת לו בגדים... כשהייתי בתיכון, בקיץ בין כיתה י"א ל- י"ב, לקחתי קורס תפירה ותפרתי לעצמי כמה בגדים. כשסיימתי לימודי הנדסאים, סבתא שלי רצתה לקנות לי מתנה וביקשתי מכונת תפירה (למה זקוקה הנדסאית אלקטרוניקה יותר מאשר מכונת תפירה?) תפרתי חצאית אחת, ומאז היא העלתה אבק... לפני שדניאל נולד תפרתי וילון לחדר שלו. עכשיו החלטתי לחדש ימי כקדם.

מפחיד.... גם ../images/Emo44.gif על שידה מסוכנת

עברה בי צמרמורת רק מהמחשבה .... אני כל שמחה שלא קרה לו כלום. גם אני גיליתי "פרצה" בבית של הוריי - הטלוויזיה (מהגדולות האלה שנפוצות היום) עומדת על שידה מאוד יציבה. אבל... לשידה יש מגירות לאחסון קלטות ששחר פותחת ויום אחד קלטתי ששחר נשענת על המגירה. מכאן הדרך להתהפכות השידה והטלווזיה עליה קצרה מאוד. המצב הרצוי היה לאבטח את השידה לקיר אבל ההורים שלי עדיין לא עשו את זה. בינתיים אני כבר לא מרשה לה לגשת למגירות האלו בעצמה. ליאורה

למעלה