טיזרים!!!

ה מ ש י ח

New member
../images/Emo18.gif טיזרים!!! ../images/Emo18.gif

נכון שאתם מייללים, בוכים, כועסים, צועקים על כל הפקצות הטיזריות שאי פעם יצא לכם להיות בקרבתן, אבל מה איתנו?!?!?!?!? מה עם טיזרים בנים?! לנו אסור לצעוק? גם לנו לפעמים יש תחושה לא נעימה של משהו לא גמור (תרתי) ואנחנו מתוסכלות מזה (למרות שרוב הבנות לעולם לא יודו שגם הן פועלות על פי משיכה וכו') וזה לא נעים לנו! בפעם הבאה שאתם מתחילים משהו, אל תתחילו אותו דקה לפני שאתם מחזירים אותנו הביתה ותשאירו אותנו המומות וחסרות אונים, ואל תתחילו משהו שאין לכם כוונה לסיים רק כי זה משחק או נקמה מעוותת במין הנשי. זה רע, זה לא כיף וזה מרגיז מאוד!!!!!!! מי ייתן וכל הטיזרים/יות, לא משנה מה המין, דת, גיל וצבע יסורסו לאלתר!!! יקירי, זה מוקדש לך ואתה מוזמן להגיב.

MAX D

New member
../images/Emo6.gif

"מי ייתן וכל הטיזרים/יות, לא משנה מה המין, דת, גיל וצבע יסורסו לאלתר!!!" את בטוחה?
חבל- אני לא חושב שזה יעזור לאף אחד מאיתנו
חוץ מזה- גם לי מותר

../images/Emo31.gif

קודם כל לא הבנתי את ההשוואה חסרת ההגיון לפקצות טיזריות. אני חושבת שדווקא ההפך. פקצות נוטות לזרום. להיות טיזר זה אופי ואנשים עושים זאת לא כדי להתעלל בבן אדם אלא לשם השגתו. אם כי זוהי דרך דיי מוזרה נכון.

Lanni

New member
../images/Emo45.gif אני דווקא די אוהב טיזריות ../images/Emo9.gif

כי זה מראה שאלה בחורות עם אקסטרה פלפל בד"כ..
מרינה, סיכמנו שאת טיזרית לא? מה את אומרת..? צריך לסרס טיזרים או לא?

ה מ ש י ח

New member
טיזרים מכל סוג זה פשוט דבר רע.

אבל היום אני יותר רגועה... אני לא אשתלח יותר מידי כי הבנתי שגם טיזרים לא באים על סיפוקם.. למרות שיש כאלה שבאופן מעוות כן. מי שטיזר לשם הטיזריות שבדבר- צריך לסרס, להגלות למדבריות הקרח של סיביר וגם לכפות עליו להקשיב לתוכניות המטומטמות של ורדה רזיאל ז'קונט. פקצות זה היה כינוי גנאי, לא פקצות אמיתיות. פלפל או לא פלפל, בתור משחק זה כן כיף, ללא ספק. אבל כשזה מתחיל להתחמם קצת יותר אז זה ממש מציק. זהו. אני חוזרת לצבא אז שיהיה לכולם לילה טוב.

למעלה