טריגר

yellow cheese

New member
../images/Emo18.gif טריגר ../images/Emo18.gif

כפי שליאור ציינה, לפני שאתם כותבים הודעה שעלולה לגרום למחשבות שליליות ו/או אובדניות- אנא ציינו בכותרת טריגר. כך שאנשים הרגישים לנושאים כאלה (אני מאמינה שכולנו רגישים, אבל יש את אלו שיותר) יידעו לא להכנס להודעה. תודה וערב טוב עד כמה שאפשר, שירלי

התעוט

New member
וגם המלצה לאביב

לפני שאתה מספר תסיפור של גן החטאים, תאמר טריגר חחח...סתם סתם

timmy2120

New member
אנשים מבלבלים פה בין 2 מושגים שונים לחלוטין:

עצבות ודיכאון ממש לא אותו הדבר. ואני לא אחפור פה מה זה מה - תחפשו בויקיפדיה או משהו ותשוו לבד... כל הנאומים של כל אחד פה כבר עשו לי כאב ראש חח ובקשר לרון, אני רוצה לומר לך משהו בקשר לכבוד המת: בנאדם שנפטר מסיבה זו או אחרת משתדלים לתת לו כבוד ולא לדבר עליו רע כי כבוד המת הוא גם ערך חשוב ביהדות [הזכרת שאסור להתאבד על פי התנך- יפה. יש עוד דברים שהתנך אומר (רק אתמול היה לי מגן בתנך, בבקשה בלי ויכוחים)]. לכן, גם אם האלמוני שלנו רצח אנשים, נוהגים לתת לו בסופו של דבר כבוד מינימלי שמסתכם לפעמים בברוך שפטרנו... אבל רוצח זו סוגייה שונה לגמרי כי כאן אנחנו מדברים על בנאדם שסובל! מאוד סובל אפילו. וחבר הכי טוב שלי היה במצב של דיכאון קליני ואף שהה במשך חצי שנה במוסד טיפולי בפתח תקווה. אני הייתי שמה לצדו כל הזמן וראיתי מה עוזר לו ומה לא ויותר מזה אני לא אפרט בנושא. ושוב- כבוד המת, תן כבוד לבנאדם שסבל נפשית. וגם אם זה לא נראה לך הדבר, גם אם זה הדבר הזה ממש מפריע לך שהוא השאיר חברים ומשפחה אחריו- תתן לו כבוד מינימלי ואת הדעות הקיצוניות שלך או שתשמור לטריגר או שפשוט לא תכתוב אותם. לבסוף: אם אתה לא בקיע בנושא כלשהו, אל תהיה חכמולוג ותביע דעות אינפנטיליות [=ילדותיות, בשבילך]. ובקשר למתאבד ת.נ.צ.ב.ה

timmy2120

New member
בלי להעליב אף אחד, אבל מי שחושב שאין הבדל

הוא אידיוט שלא מבין בשיט מה זה נפש של בנאדם. בכל אופן, אני חושב שהדיון הזה נגמר אז לא צריך להאריך אותו יותר מדי. היו פה תגובות חסרות טעם [חסרות טעם = בלי פואנטה מסוימת או דיעות שנזרקו לאוויר בלי שמץ של עובדות] והיו פה תגובות חכמות מאוד ומאוד תמכתי ב"מעכבת". אז השרשור הזה היה חשוב בשבילי כדי להבין פחות או יותר מה אנשים פה חושבים בכללי כי גם ככה אני חדש פה.:)

מעיין51

New member
שונאת שרשורים ארוכים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 כמו זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה