יש שם משהו!!!

moshesuissa

New member
../images/Emo18.gif יש שם משהו!!!

אני לא יודע להסביר מה. אין לו עיניים אבל הוא מביט בי, אין לו אזניים אבל הוא שומע כל פעימת לב שלי, הוא לא מוגדר הוא לא ברור, לא תמיד מבינים מה הוא רוצה ותמיד הוא עוקב אחרינו, לפעמים הוא לוקח כמה אנשים איתו, לפעמים מחזיר אותם לפעמים לא כנראה שאלוהים הוא חיזר!!!

הייזל

New member
מה זה חיזר?

האם זה כל יצור ששונה ממך? אם כך אז גם אני חיזרית או אולי חיזרה? האם זה כל יצור שלא מהעולם הזה? אז איך תקרא ליצור שמיקום אחר? איך תדע שיצור כלשהו הוא יצור ולא נגיד עץ? או להיפך, איך אתה יודע שהענן שעבר מעלייך הוא לא ישות עליונה שאין לך שמץ של סיכוי להבין ולו חלקית אפילו כמה הוא עליון עליך? כמו שאני מבינה את זה "אתה הוא האלוהים, אהי הוא האלוהים, המלפפון החמוץ שאכלתי עכשיו הוא האלוהים" תוכיח לי אחרת!

דרגורן

New member
חיזר זה שיבוש של חזיר!

השאלות שאני שואל בד"כ הן: איך הייתה מגדיר אלוהים? איך אתה יכול להוכיח שיש אלוהים? או קיום האלוהים נוגד הוכחה ע"ע לבן=שחור ->
(ואני מכוון שהבנתם...) מה המקום של האלוהים הזה שלך? (למה הוא?, למה פה?, למה בצורה שהוא עושה את זה? ולמה כן?) ומכוון שהתשובות הן בד"כ אבנים ונעלים (שעפות לכיווני
) בד"כ לא יוצא לי לעשות דיון ארוך מדי על למה "אין אלוהים".....

moshesuissa

New member
לא הכל ../images/Emo70.gif

לא הכל הוא חיזר, אני פשוט מעלה סוגיה אפשרית שמה שאנחנו קוראים אלוהים (וכל אחד והאלוהים שלו) הוא ישות לא מהעולם הזה!! הרי לא יתכך שרק אנחנו מתוך מילארד נגלקסיות- סטטיסטית זה לא הגיוני!!!

fin

New member
שלום אריך פון דניקן ../images/Emo13.gif

לך תקרא את מרכבות האלים וספרי ההמשך (למרות שמר דניקן הודה שחלק מה´עובדות´ בספר הם זיוף). הוא מציג שם את כל ההוכחות האפשריות לכך שכל האלים בכדור הארץ הם זכרונות שעוותו של אבותינו ממבקרים מהחלל החיצון.

Ergil

New member
קראתם את

הסיפור הקצר של אסימוב "השאלה האחרונה"?

למעלה