כאן לא עושים ניסויים

../images/Emo18.gifכאן לא עושים ניסויים../images/Emo18.gif

לאיזו אסכולה אתם שייכים? לקבוצה שמקפידה לקנות אך ורק מוצרים שמסומן עליהם שהחברה לא ביצעה ניסויים על בעלי חיים, או לקבוצה שמאמינה שאם לא עושים ניסויים על בעלי חיים זה אומר שברגע זה החברה עושה ניסויים עליכם? תנו המלצות למוצרים שאתם משתמשים בהם מתוך הקבוצה שלכם.

דורי56

New member
אני מקפידה../images/Emo15.gif

אני בדרך כלל מקפידה להשתמש במוצרים שלא נוסו על בעלי חיים. המוצרים שאני משתמשת : קרליין וגרניר (מוצרים לא הכי יקרים וטובים מאוד) אני גם אוהבת את הדאודורנט של דאב אך אני יודעת שהחברה עושה ניסוי על בעלי חיים.

Tali1912

New member
לאסכולת ../images/Emo80.gif

לא מקפידה ולא נעליים, יש מוצר שאני רוצה אותו או מצא חן בעיניי אני אקח אותו מהמדף בלי למצמץ, מבחינתי זה מוצר משובח ושיישרף העולם, אם מייצרים את המוצר ומציגים אותו לראוה בחלון או מייחצנים אותו בפרסומות גם בלי למצמץ סימן שהוא טוב בשבילי, גם אם תהיה תוית של "לא נוסה", אז יופי שיהיה עוד הטבעה על המוצר, לפעמים על מוצר כתוב כל כך הרבה שלא משנה, כל עוד אין חוק שאוסר על ניסויים אף אחד לא צריך לקחת על עצמו את ה"אני מאמין" של קבוצת האסכולה השניה. איזה מוצרים מומלצים: בשרים - כמו על האש, או במסעדות או קניה בקצביה <אטליז). מוצרי עור כמו ארנקים תיקים נעליים מעילים נרתיקים למשקפיים. פרפומריה - מסק אוייל זה בושם וגם דאודורנט <אם מוצאים אותם על המדפים> שאני לא מתפשרת עליו בשום מצב, מבחינתי זה הבושם הכי טוב שקיים,

אני מקפידה מאד!

הייתי מעדיפה ניסויים בבני אדם אם כבר! גם מבחינה מוסרית וגם אז הינו יודעים את ההשפעות של המוצר. זה יכול להשפיע שונה על ארנב או קוף מאשר על אדם.... זה פשוט אכזרי לדעתי!

Master Stav

New member
במזון לא טרחתי מעולם לבדוק או להקפיד

לגבי קוסמטיקה משתדל ...מאחר ואני לא פנאט על חברה כזו או אחרת מלבד האפטר שייב שלי ( דוידוף כול ווטר ) אני מסתכל על מה שאני קונה יש סימון קונה אין סמון מחזיר למדף יש לי בחילה מכול מיני קמפינים של נגד ....מחכה לקמפינים של בעד ולא של אנטי .

למעלה