../images/Emo18.gifכללי הפורום! חובה לקרוא ../images/Emo13.gif../images/Emo18.gif
קודם כל, ברוכים הבאים לפורום!
כדי שכולנו נוכל להנות מהפורום, אנחנו צריכים כמה חוקים פשוטים. שרשרו נכון! אני מצרפת תמונה עם אומנות השרשור. זה לא מסובך בכלל. ברגע שאתם רוצים להגיב על תגובה, לחצו עליה, רדו לסוף ההודעה (אחרי החתימה) ולחצו על הכפתור "הוספת תגובה". אם אין סיבה לפתוח שרשור חדש, שרשרו את ההודעה לשרשור ה
שנפתח כל כמה ימים או להודעה אחרת יחד עם הסמיילי
*. עם הזמן תבינו איזה הודעות יכולות להיכתב כהודעות חדשות ואיזה הודעות יכולות להיות משורשרות לשרשורים אחרים.
*נצל"ש = ניצול שרשור. תכבדו את כל מי שכותב בפורום! כדי למנוע ריבים מיותרים תכתבו בנימוס גם אם תגובה כלשהי לא מוצאת חן בעניכם. תסמכו עליי שברגע שתהיה תגובה פוגענית, אני אטפל בזה (בואו נקווה שלא יהיו תגובות כאלו!
). אל תתחילו מריבות סתם ככה! אם מישהו כתב משהו שאתם לא אוהבים פשוט אל תגיבו. אתם יכולים לשלוח לי מסר עם קישור לתגובה ואם יהיה צורך אני אמחק אותה. תזכרו שכולנו כאן מאותה סיבה והיא אול טיים לואו, לא באנו לריב
ברגע שתהיה תגובה לא במקום (קללות, איומים, העלבות וכו'), אני אשלח מסר למחבר עם אזהרה. אם זה לא ייפסק אני אחסום. אסור להפר זכויות יוצרים! אף פעם אל תעלו לפורום קישורי הורדה לא חוקיים. אתם יכולים להודיע שיש לכם כאלו ואם מישהו ירצה הוא ישלח לכם מסר. בנוסף, אסור (!!) להעלות סריקות מעיתונים. אתם יכולים להעתיק חלקים (חלקים בלבד, לא את כל הכתבה) או להעלות את התמונה המקורית ששמו. כל הסריקות שיועלו יימחקו. אף פעם אל תעתיקו כתבות מאתרי אינטרנט אלא שימו קישור. זה גם יהפוך את ההודעה למסודרת יותר וגם לא ייסכן אותנו בהפרת זכויות. אסור להעתיק שירים מלאים לפורום. פינות! בפורום פועלות מספר פינות. את רשימת הפינות והזמנים שלהם נרענן פעם בכמה זמן. אתם מוזמנים להציע רעיונות חדשים לפינות או לפתוח פינות שאין להן מפעיל קבוע. חשוב לזכור, אם יש מישהו שאחראי על פינה מסוימת, אל תקחו את האחריות ממנו, חפשו לעצמכם פינה אחרת. בנוסף, אין לנצל"ש פינות! וזהו בעיקרון. סמנו
רק אם קראתם הכל. והדבר הכי חשוב... תהנו בפורום!