כסא מרשרש

wingdhors

New member
../images/Emo18.gif כסא מרשרש

חברים חייב עזרה נשבע לכם אבל כבר כחודש אני שומע כירסום מתוך כיסא עץ בפינת האוכל... תגידו תולעת / תולעים - גם אני חשבתי, ישר בודדתי את הכסא מיתר הבית וחיפשתי חורים...לא מצאתי, התייעצתי עם נגר שגם הוא חיפש חורים ולא מצא, אין נפילה של נסורת לריצפה ואין שום סימן לחדירה לעץ...
אני חייב עזרה...איך בודקים מה זה...האמת שלא אכפת לי, איך הורגים את זה ומצילים את הכסא ? תודה

לצערי הרב , לא תמיד ניתן לראות חורים של תולעי

הייתי אצל ידיד ששמע רעשים במקל הליכה , חורים לא מצאנו אבל לאחר שניסינו אעשינו חור קטן גילינו כ80 תולעים !!! המקל היה פשוט חסר משקל , במקרה שלו לא היה מה להציל , למיטב ידיעתי יש מצב של עישון שהורג את התולעים , לצערי אינני איש בשורות

yulevi

New member
תולעת

מה שבטוח הוא להרחיק את הכיסא המדובר מכל מוצר עץ,להדביר כסא בודד זה בעייתי,כי ההדברה נעשית בתנאים מיוחדים או באוהל עישון מיוחד,אינני מכיר מדבירי עצים,אך ידוע לי ששחר עמאשה משורשים בעוספיה מדביר את חומרי הגלם שלו, תאתר את הטלפון שלו בדפי זהב ואולי יתמזל מזלך ויצרף את הכיסא שלך באחת ההדברות שלו

milch

New member
יהודה, שמח לבסר לך

גם לי יש את החומר להדברה, שאריות מלפני שנים, יתכן שהוא לא יעיל. מה שהכי חשוב, לא מדובר כאן בהדברת עצים אלא רהיט. עשיתי זאת לא פעם אצל מדביר מוסמך, כל מדביר רציני ומוסמך יעשה זאת, ענין של 72 שעות נטו. אני לא יודע מה החומר של שחר, את החומר שלי אסרו לשיווק למשתמשים לא מוסמכים. יעילותו של הטיפול היא לאותה מיליונית של שניה שהוא מסתיים. כל מה שהיה בתוך הרהיט (בשימוש בחומר שאני מתכוון אליו) על כל צורות חייו, מת. לצערי זה לא טיפול מונע ואני גם לא מכיר כזה. אני מכיר טוב מדביר טוב בחיפה.

yulevi

New member
שמחתי לדעת מאיש בשורות../images/Emo9.gif

שקיימים מדבירים כאלה,בקשר לחומרים,יש איסור לשימוש של כל חומרי ההדברה אלה על ידי מדבירים מוסמכים, אלכס כמה טוב שמקצוען כמוך שותף וחבר בפורום
[תבדוק את תיבת המסרים שלך]

arsar

New member
מדביר מומחה!

אם הרהיט חשוב/יקר - רצוי לפנות למומחה. אם לאו - תנסה את הדבר הבא: תשתדל להשיג שקית ניילון (רצוי אפילו שתיים - אחת בתוך השניה) שלמה. אזהרה - מיקום ה"הדברה" מבודד ללא גישה לילדים או למישהו עם אש!!! הכנס את הכיסא לתוך השקית, כאשר נותרו עודפי שקית לקיפול ואטימה. קח צלוחית רחבה. מזוג פנימה בנזין, והבנס לתוך השקית. השאר 72 שעות! אם יש חורי תולעת פתוחים - זה יעזור. אם לא מצאת, נסה להתפלל). זו אינה אגדה. ניסיתי זאת והצלחתי פעמים רבות.

למעלה