סוף סוף חלום מספר 2 בנגוע לפפרס מתגשם!! אני לא יודע אם כבר כתבתם על זה פה אז אני מצטער אם כן!!! כאן
ג גיל מ New member 8/7/04 #1 סוף סוף חלום מספר 2 בנגוע לפפרס מתגשם!! אני לא יודע אם כבר כתבתם על זה פה אז אני מצטער אם כן!!! כאן
P PretTy LiTtle DittY New member 9/7/04 #4 כמעט עשית לי התקף לב../images/Emo70.gif כבר התחלתי לחסוך כסף לכרטיס
ג גיל מ New member 9/7/04 #5 טוב אז כדי שאף אחד לא ימות בגללי... זה קישור לידיעה שרד הוט מוציאים אלבום לייב!! פשוט תמיד חלמתי שייצא להם אלבום כזה וזהו אין הופעה ושום כרטיסים לא מוכרים!!!
טוב אז כדי שאף אחד לא ימות בגללי... זה קישור לידיעה שרד הוט מוציאים אלבום לייב!! פשוט תמיד חלמתי שייצא להם אלבום כזה וזהו אין הופעה ושום כרטיסים לא מוכרים!!!
M michaelblum New member 9/7/04 #7 יא אללה... גם דיברנו על זה, גם עשית לי התקף לב הייתי בטוח יש הופעה בארץ, וגם החלום הזה התגשם לי כבר בצורה טובה יותר עם הDVD מההופעה בסלאן באירלנד
יא אללה... גם דיברנו על זה, גם עשית לי התקף לב הייתי בטוח יש הופעה בארץ, וגם החלום הזה התגשם לי כבר בצורה טובה יותר עם הDVD מההופעה בסלאן באירלנד
L lollapalooza New member 9/7/04 #8 ../images/Emo18.gifלא מדובר בהופעה../images/Emo70.gif../images/Emo18.gif יקיריי ויקירותיי- ההודעה שמתחת לזו לא קשורה לשום הופעה בארץ הקודש. אז כל חוטפי התקפי הלב- נא להרגע.
../images/Emo18.gifלא מדובר בהופעה../images/Emo70.gif../images/Emo18.gif יקיריי ויקירותיי- ההודעה שמתחת לזו לא קשורה לשום הופעה בארץ הקודש. אז כל חוטפי התקפי הלב- נא להרגע.