לבקרי / פקחי נתב"ג

eli eagle

New member
../images/Emo18.gif לבקרי / פקחי נתב"ג ../images/Emo160.gif

אתמול מוצ"ש, 10/08/2002, בשעה 17:10 לערך, נסעתי בכביש אור-יהודה אשר נושק לקצה מסלול 12 וראיתי 757 של בריטיש איירווייס מגיע לנחיתה. כמובן שהאטתי את הרכב (הרי מראה שכזה אף טייס לא יפסיד). מה אגיד לכם, די נבהלתי, הטייס פשוט משך להצפה והרים את האף כאשר הוא די גבוהה מעל למסלול, אמרתי לעצמי "מה זה? הוא ייפול על המסלול", לא הספקתי לסיים את המשפט והוא (הטייס) מקפל גלגלים, המנועים פולטים עשן (מה שמעיד על פתיחה מהירה לכוח מלא) ומושך מעלה להליכה סביב. אנא, מכל מי שיודע עוד פרטים על שקרה, ספרו פרטו עוד על-כך..

עמית ג

New member
טייס שחיפש אקשן... ונושא קרוב:

מישהו היה בחודשים האחרונים ליד הגדר של מסלול 12 ? או שאסרו את הכניסה לשם ? אני מעוניין להגיע לשם ורוצה לוודא שזה מותר, לפני שאני נוסע את הדרך עד לשם.

deutsch

New member
../images/Emo18.gifאני מציע לך...

להמנע מלהגיע לשם בשעות האפלה אם אינך רוצה לקבל כדור בראש המצב גם ככה רגיש. מבחינת האפשרות אפשר ללא שום בעיה להגיע עדין לגדר. שבוע טוב...

עמית ג

New member
ולא בשעות האפילה ?

כבר הייתי שם בלילה פעם, והבדיקה היחידה שהייתה שם, הייתה של משטרה בגלל חשד לעסקאות סמים שם. חוץ מזה, פעם היה מאוד פופולרי להגיע לשם. המון אנשים היו מגיעים לשם. השאלה היא אם לא יעצרו אותי על השגת גבול או משהו (בשעות היום...), אז השאלה מופנית למישהו שכן היה מתישהו בתקופה האחרונה שם.

eli eagle

New member
יש אפשרות להגיע לשם, אבל

שים לב שאם אתה נכנס עם הרכב בכביש השרות של פרויקט נתב"ג 2000 אתה בעצם עובר עברת תנועה (נסיעה באין כניסה). עדין ניתן לראות בימי שבת אנשים עומדים לצד הגדר, רק שלאחרונה יש סכנה שהם יהפכו לשלדים כי כמעט ואין תנועה שמצדיקה זאת [כמו הבדיחה שמישהו מנסה להתאבד, קשר את עצמו לפסי רכבת, בסוף מצאו אותו שלד ואיש מז"פ דיווח שהוא מת מרעב כי אף רכבת לא נוסעת על המסילה הזאת
].

תמשיכו עוד-המפגעים שם

אתם חושבים שאתם חיים על הירח? תמשיכו להדליף עוד נתונים על מנת שמי שרוצה לפגע יצליח בעזרתכם האדיבה להגיע לכל מקום ולקבל נתונים ללא כל מאמץ. חוץ מלדבר על טיס אין לכם עוד משהוא בראש?-תחשבו קצת,לא יזיק לכם ובטוח שיועיל לנו

ofirgaon

New member
אממ... על מה אתה מדבר?

לא צריך להיות גאון ולא צריך שום "מידע פנימי" כדי לדעת את העובדות אשר הוא כתב בהודעתו. מה הקשר בכלל?

עמית ג

New member
איזה שטויות !!!

מה זה, מתקן סודי של המדינה ? הרי כל אחד שעובר במקרה בכביש הזה רואה את הגישה לשם. לפני שנה - שנתיים זה אפילו היה מקום די פופולרי, היה מקרה שהגעתי לשם, והיו שם עוד איזה 10 אנשים. יש סיורים כל הזמן ליד הגדר של אבטחת נתב"ג, ותאמין לי שהם לא יסתכנו. המון זמן לא הייתי שם, ולכן אני לא יודע מה הולך שם עכשיו. אבל אני מתגעגע למראה הזה של 747 שמתקרב אלייך כמו מפלצת בשמיים שנראה כאילו הולך לרדת לך על הראש, ובמזל מפספס אותך... קצת אדרנלין בטוח (בהנחה שהטייס לא שיכור ויפספס קצת את המסלול...)

למעלה