לחיות בסרט

מיטללל

New member
../images/Emo18.gif לחיות בסרט ../images/Emo112.gif

לא כזה קשור לפורום..... אבל מהו הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם
שגרם לכם לדמוע
ומה הייתה הסצינה הכי חזקה בו

TheWhiteTigris

New member
ראיתי

את השלושה הקודמים התפוצצתי מצחוק (נתפסו לי שרירי הלחיים מרוב צחוק) ואני בהחלט מתכוון לראות את הרביעי.

yulinka

New member
ראינו אתמול:) אכן הומור מפגר לגמרי

אבל בעלי אמר לי שהוא לא זוכר מת הוא ראה אותי צוחקת ככה בסרט :)

Hipsh

New member
חחח אכן הומור מפגר

הומור כה מפגר ומצחיק שאתה מוצא את עצמך בסיטואציות של אני ממש מת לצחוק אבל זאת בדיחה כזאת מעפנה

Zoharrr

New member
עיר של מלאכים

ואני לא בחורה בחורתית,אני לא בוכה בסרטים אפעם. הסצינה הכי חזקה בו - היו 3. כשהמלאך וויתר על הכנפיים שלו בשביל הבחורה והלך לחפש אותה בלי גשםובלי גרוש על התחת ונחת לה ככה בפתח הבית. כשהבחורה מתה. כשמלאך שהוא חבר של החבר של הבחורה שאל אותה אם הוא היה מוותר על הכנפיים שלו אם הוא היה יודע שהיא תמות והחבר שלה ענה לו משהו מדהים כזה.

yulinka

New member
הוא אמר לו :

הייתי מעדיף נשימה אחת מריח שערה, נגיעה אחת מידה, נשיקה אחת משפתיה...מאשר נצח בלעדיה:) ראיתי את הסרט לפני חצי שעה ...פעם ראשונה שראיתי אותו עד הסוף ...והיה לי ממש עצוב..כמו ילדה קטנה חיכיתי שבסוף היא תהפוך בעצמה למלאכית ותוותר על הכנפיים בשבילו:)

llika

New member
-בחירתה של סופי- ../images/Emo7.gif

המומנט בו היא בוחרת בילד כמובן. הסרט הכי עצוב שראיתי.

TheWhiteTigris

New member
עיר האלוהים.

הייתה בו סצינה מזעזעת שבו מישהו שמנסה להעלות את מעמדו כגנגסטר תפס ילד קטן - וירה לו ברגל. אני בקושי הצלחתי לעכל את זה מפני שמדובר פה בילד קטן ולא סתם סצינת יריות. זה היה השיא של כמה סצינות מזעזעות מאוד. ידידה שלילא הצליחה להחזיק מעמד ויצאה מהסרט דומעת ומזועזעת מאוד. באותו סרט אמרתי: "עוד סצינה אחת כזאת - ואני לא מבליג יותר, אני יוצא". (מסתבר שבסרט לא היה משהו יותר גרוע מזה.)

ת מ י מ ה

New member
לא הכי רומנטי

אבל האחרון שראיתי הוא גאווה ודעה קדומה.. וזכרונותיה של גיישה.. יש עוד המוון..

נועם m

New member
אני שונאת "סרטי בנות" אמריקאים

ומשתדלת לא לראות אותם. אבל ככלל אני תמיד בוכה בסרטים, ובספרים.

mass

New member
היו לי פעמיים שדמעתי,

וזה בכלל בסדרת טלוויזיה. קוראים לה אוז, וזה קרה ב2 מקרים, 1. שאוגוסטוס נרצח. 2. שסריל אוריילי מוצא להורג.

אומנם לא רומנטיים..

אבל בסנדק כשרוצחים את סאני הבן הבכור... ועוד סרט שבו רוצח שכיר מנסה לעזור לאישה שהפך אותה לעיוורת ותוך כדי הניסיון בסצנה הכמעט אחרונה בסרט הופך לעיוור בעצמו.. ואז החבר שלו שהוא שוטר הורג את זה שגרם לו להיות עיוור וברח אל השוטרים כדי להסגיר את עצמו.. סרטים רומנטיים אני לא רואה.. פשוט לא מסוגל.. סורי..

yulinka

New member
גרין מייל...אויש איך בכיתי שם כמו

הבלה:) בעיקר כשהוא ריפא את אישתו שך מנהל הכלא

Dark Muse

New member
לרכב על לויתן...

שהילדה הופיעה בבכי שסבא שלה לא בא למופע שלה... זה היה עצוב

Cobe Anan

New member
``אהבה אפלטונית`` ו``על בנים ועל בנות``

לא גרמו לי לבכות, אבל היו ממש חמודים, סרטים רומנטיים אבל לא קיטשיים. ל``על בנים ועל בנות`` (נדמה לי שזה השם הנכון בעברית...) מאד התחברתי, הוא ממש התאים למצב שבו הייתי כשראיתי אותו. ו``אהבה אפלטונית`` הוא פשוט מהסרטים האלה שבא לך להושיט יד למסך ולהוריד כאפה לטמבל שלא מבין מה עומד מולו (השם המקורי של הסרט הוא ``בחור טיפש שכמותך``. הרבה יותר מתאים..)

למעלה