מאורע אסטרונומי מיוחד עומ

HUhybrid

New member
../images/Emo18.gif מאורע אסטרונומי מיוחד עומ

מאורע אסטרונומי מיוחד עומד להתרחש התאריך המשוער של השיא: 22 ביולי עד 1 באוגוסט 2003. אותו גוף שמדענים, ממסדים, מצפות כוכבים ואנשים חובבנים ראו בשבועות האחרונים, כעובר מול השמש, הוא מסה עצומה של גוף ענק, שנמשך לשמש. כעת אפוף בגזים רבים, ובעוברו על פני השמש הוא מעצים את קרינתה המגיעה אל כדוה"א. אם תתבוננו כעת אל השמש, אפילו בלי כלי הגדלה, אך חשוב עם אמצעי ריתוך להגנה מפני פגיעה בעיניים, תוכלו להבחין בקלות בגוף הזה, הנראה גדול מתמיד. שחרור הגזים הנאגרים בו צפוי להתרחש לקראת סוף החודש הקרוב, ובערך לקראת סוף החודש הבא, אז יבוא השיא. היכונו לתופעה אסטרונומית שלא מוכרת למדע. בשילוב עם החיזיון של כוכב מאדים, שיהא קרוב אלינו מאוד מזה אלפי שנים, יתרחש יישור אנרגטי נדיר ביותר. מועצת ניבירו אינה עשויה מקשה אחת. בתוכה יש תרבות שלילית, שתנצל את השינוי הכלכלי שהעולם עומד לחוות. השינוי הזה יתחיל לאחר ההחלטתו שעומדות להתקבל בועידה הבינלאומית, שכח המוקד שלה הוא מדינת ארה"ב. מה הם מתכננים לעשות? מיד לאחר שכוכב מאדים הולך להתיישר מולנו במרחק קרוב מאוד (ניתן יהיה לראותו בעין בלתי מזויינת) בערך כבר מסוף יולי 2003, הם יזיזו את הגוף הזה (שקשור למערכת של ניבירו) לידו, כדי לגרום לפאניקה וכאוס אצל המוני בני האדם, וכך להשתלט על מוחותיהם של רבים יותר בקלות. הגוף הזה לא הולך להוות איום עלינו ישירות בעצמו, שכן אותם תרבויות שליליות הולכות להשתמש בו כאמצעי, כמכשיר, נגדנו. כמו שכבר ציינתי בהודעה לעיל, ניתן כבר לראות את הגוף הזה בעין בלתי מזויינת. כל יום שעובר- זה ילך ויתגבר, עד כדי כך שאור היום יהפוך להיום אדמדם. הם עשויים גם להחריף את הפאניקה והפחד באמצעותו ע"י שחזור של "יציאת מצרים" ושאר נבואות אפוקליפטיות שמוזכרות בכתבי הקודש והדת הרבים. למשל: הם עשויים לפרק שכבות עליונות מהגוף, וכך לגרום להם להתפזר אצלנו באטמוספירה. הדבר יוביל לצביעת המים באדום, וכן יקנה להם טעם שונה ומר. אני מביא בפניכם מידע חשוב זה כדי להזהיר, אך חשוב בהרבה מכך- גם כדי להרגיע. הקשיבו ללב שלכם. לרגשות, לתחושות ולאהבה. אל תיפלו למלכודות האנוכיות שהם מציעים לכם, כמו: רכושנות, כסף וכבוד. יום טוב, הכל מכוון לטובה. האמינו בלב ובתקווה. גיל.

אריק ל

New member
זה נראה כמו (שיעול) שטויות (שיעול)

מי סיפר לך על הבולשיט הזה. אני מצטער שאני כזה בוטה, אבל באמת! עד כמה אפשר להיות בורים! תראה לי הוכחה אחת שהגוף הזה הוא לא כוכב שביט, שבאמת משחרר גזים ככל שהוא מתקרב לשמש, אלא תופעה שלא מוכרת למדע, ויהיה לי על מה לדבר איתך.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זמנך עבר

אתה החוליה החלשה, <כאן הכנס כל משפט קלישאה אחר>. הבטחת לנו את זה עד ה-25 במאי. מה קרה? נאדה. מה אתה אומר? תקשרו איתך שדחו את זה בחודש? חמוד, תבדוק את האנטנות שלך. אתה קולט את "יצפאן" של הראלים.

עם זמנים לא מתווכחים

היות ואתה לא מתייאש וממשיך לנבא נבואות, נחכה לראות מה יקרה בין ה-22 ביולי עד 1 באוגוסט 2003. הנבואה הקודמת שלך כידוע לא התממשה. זה היה על דעתך או על דעת התנועה הראלית כולה? לדעתי, זה עושה לראלים יחסי ציבור רעים.

L e s t a t

New member
תסלחי לי מאוד אבל

"לדעתי, זה עושה לראלים יחסי ציבור רעים." את יחסי הציבור הרעים שלהם, הם עושים לעצמם.

לפעמים מספיק

אדם אחד מאותגר נבואית, כדי להוציא שם רע לארגון שהוא במקרה משתייך אליו.

Justin Angel

New member
בלי א'...

השם שלי הוא בלי א' :) וסה"כ אמרתי את מה שבאמת נכון, הילד צריך בדיקה פסיכיאטרית. זה לא איזה עלבון שמטרתו לגרום לו לפרוץ בדמעות, זאת אבחנה שהוא חורג מנורמות ההתנהגות של החברה בקנה-מידה שכזה שלפי דעתי הבורה והלא מלומדת באמת דורשת התערבות איש מקצוע לקבוע את המשך הטיפול במצב. אז רק להיות בטוח, את דואגת שאנשים לא יפרסמו מספרי טלפונים שלא שלהם, אבל הבריאות הנפשית של כותב מעורער בעליל היא מה? עוד פרט שולי?

אם אתה כותב זאת

מנסיונך כמטפל או כמטופל? גם עליך, עלי ועל רבים אחרים ניתן להגיד כי "הילד צריך בדיקה פסיכיאטרית". הבחור אולי כותב דברים הנראים לי ולך כשטויות, אך כל עוד הוא לא מזיק לחברה, אינך יכול לדרוש או להמליץ על שום טיפול מקצועי שאינך מוסמך להמליצו (ד"א, רק לרופא או לפסיכולוג מותר להמליץ על טיפול פסיכיאטרי). אז אנא ממך, חסוך מאיתנו את ההבחנות הרפואיות המדוייקות שלך ואת הבלאגן תשאיר לפורום פגניזם.

Justin Angel

New member
ברור שאני לא יכול

אבל החריגה מהנורמות החברתיות של התנהגות מקובלת כאן היא במידה גלויה לעין לאדם היום-יומי, הפשוט והבור (אני) ולכן אולי כדי שלהמשך בדיקה הנושא יעבור לטיפול לאיש מקצוע שיבדוק את הנושא. אם הייתי צריך להמר באופן תיאורטי מי סביר שיקום מחר בבוקר ויחליט לחורר את כל מי שהוא מכיר עם קלצ'ניקוב, ההימור שלי היה עליו. עבור הכסף שלי (ביטוי שנשמע יותר טוב באנגלי), הוא לא נראה יציב במיוחד ולפי דעתי הכנה והלא-מתחסדת באמת מומלץ שהנהלת הפורום תעשה משהו בנושא. כמובן אגב שאין לי טיפה הכשרה רשמית ומה שאני אומר עכשיו אלו הן הנחות בעלמא שיש סיכוי סביר מאוד שיתגלו כנטולות בסיס מציאותי ואמיתי, ובמקרה שכזה אני אתנצל מראש. אבל המצב מעלה דגל אדום, וכזה דבר דורש בדיקה ע"י אדם המוכשר לכך. ברכות זוהרות

L e s t a t

New member
ג'סטין, מי אתה שתדבר על נורמות?!

אתה גורם לי לגיחוך כאשר אתה מבקר אמונות של אנשים אחרים, כאשר באותה מידה אפשר להצביע על האמונה שלך ולדרוש שתלך לראות פסיכולוג. לא אמרתי שאני מסכים עם האמונה שלו ודעתי על האמונה הזו באופן כללי ידועה, אבל לא צריך לשלוח אותו לפסיכיאטר ברגע שהאמונות שלו "חורגות מהנורמות של החברה". זו מזכירה לי את הגישה הישנה והטובה שברגע ש"חרגת מהנורמות של החברה" (דהיינו, הנצרות הקתולית) יש לשלוח אותך לאינקוויזיטור שיוציא ממך את השטן שנכנס בך. אחרת, למחרת אתה עלול פשוט לקום בבוקר ולהחליט לירות חיצים בכל מי שאתה מכיר, הרי אתה מספיק מטורף ואחוז דיבוק בשביל להגיע לאמונות שסוטות מדרך הישר, האמת האחת האובסולוטית וה"נורמות של החברה", אתה בטח גם איזה רוצח בעמקי נשמתך, לא? לא ככה?

Justin Angel

New member
מה הקשר?

הילד מדמיין חייזרים, פלישות של ישויות בלתי-מזוהות, התקפות על מוחו, אירועים שלא קיימים, ומטיף על בוא יום הדין. זאת לא התנהגות תקינה. הוא עושה מה שהמטיף המטורף בצומת שצועק על בוא האפוקליפסה עושה, רק שהוא עושה את זה מאחורי מסך מחשב ומקלדת. למה צריך לאשפז לבדיקה את המטיף המטורף בצומת שצועק בכל קולות על בוא השטן ויום-הדין ואותו לא? שוב, אני לא טוען שיש בעיה. אני רק אומר שלפי דעתי הלא-מלומדת יש כאן חשד סביר שדורש בדיקה מעמיקה יותר אם הוא מצביע על סוגיה או בעיה עמוקה יותר.

Justin Angel

New member
לא, אי-אפשר.

אמונה שמתישהו יבוא יום הדין היא נורמלית, אמונה שיום הדין בא עוד עשרים דקו ע"י חייזרים הזוממים השתלטות עולמית, זה כבר בעייתי ודורש בדיקה עמוקה יותר מזאת של אדם נטול-הסמכה והכשרה (אני) דרך האינטרנט.

נו באמת

"הילד מדמיין חייזרים, פלישות של ישויות בלתי-מזוהות, התקפות על מוחו, אירועים שלא קיימים, ומטיף על בוא יום הדין. זאת לא התנהגות תקינה." ואני מאמין בפיות, מלאכים ואלהים (מדמיין, ארועים ודברים שלא קיימים לפי דעתם של רבים מאוד בעולם) גם אותי תשלח לספת הפסיכיאטר? רבים וטובים ניסו - אף אחד בנתיים לא הצליח
רק טוב ינון

L e s t a t

New member
הבעיה היא

שג'סטין לא רואה את מה שאותו בחור מאמין בו כאמונה דתית. לעומת זאת, ג'סטין מכיר בדברים שאתה מאמין בהם כאמונות דתיות משום שיש להם שורשים ורקע דתי אצל מספר דתות ואמונות, גם אם בצורות שונות.

האמת,

שלא יזיק לאף אחד מאיתנו איזה טיפול פסיכולוגי הגון. אולי גם איזה תרופה או שתיים, מכות חשמל, כתנות משוגעים, חדר מרופד. "אי אפשר לכלוא אדם החופשי בנפשו".

למעלה