מחרבייך ומהרסייך ממך יצאו

גנגי

New member
../images/Emo18.gifמחרבייך ומהרסייך ממך יצאו

אמש הזדמן לי להשתתף באירוע מצומצמשתתפים שכלל הופעת-אורח של נומרולוגית (מספרנית? חיית-מספריים? סיפרתית?). הגברת, ידועה כנראה בתחומה, שכתבה ספרים העוסקים במספרנות/סיפרתיות, הציגה את מרכולתה, ואפשרה לנוכחים לחשוף את שמם ותאריכי הלידה שלהם, למען תפתח להם במספרים. לא אלאה אתכם בסיפורים (דווקא משעשעים) של מה שהלך שם, אספר רק שבשלב מסוים של הלילה הגשתי לה את השם "גנגי" עם תאריך הלידה שלי. התוצאות, יקיריי, הוכיחו את מה שאתם כבר ודאי יודעים מזמן: מלבד תכונות מהוללות שתמיד ידעתם שניחנתי בהן, הסתבר גם שאני אלופה בהקמה של פרוייקטים מדהימים ומורכבים ביותר ובשגשוגם אל-על, אלא שכל פרוייקט כזה שאני בונה אני גם מחרבת במו ידיי, ובונה תמורתו אחד אחר, רק כדי לחרב גם אותו, וחוזר חלילה. שנאמר: גנגי ההורסת.

גנגי

New member
אבל המספרית

המומחית אמרה שצריך לתת את השם שבו קוראים לי, לא את זה שכתוב בתעודתזהות, ואת תאריך הלידה שכתוב בתעודה... זה היא אמרה, היא אמרה!

גנגי

New member
אז הייתי הורסת את הגג

ובונה חדש תחתיו (אבל מכיוון שזה היה תחתיו גם הוא היה נהרס, כמו שקרה באולמי ורסאי, מבין?).

קא זו או

New member
לפני ימות דור

חייתי עם בחורה יפהפיה, אחת הנשים היותר יפות שפגשתי בחיי, והיא לא היתה בלונדינית. היתה לה אסטרולוגית שהיא הלכה אליה פעם בשבועיים בדבקות [ ההיא האסטרולוגית חיה בשטחים] ואיכשהו הצליחה הגברת, כלומר היפהפיה השחרחורת, לשכנע אותי ללכת אל האסטרולוגית, שבלי בושה אמרה לי את הדברים הבאים:אני מרגישה שתאריך הלידה שנתת לי לא נכון! אתה נולדת 12 שעות אחרי השעה שאמך אמרה לך! בשלב הזה ביקשתי חצי מהכסף ששלשלתי לידיה והלכתי.

גנגי

New member
פעם ראשונה שהבנתי מניין הביטוי

"הכול חוזר עלייך וקקי בידייך". שלשלת לידיה, אוקיי. מתאים. אבל למה לקחת חצי בחזרה?!

קא זו או

New member
כי זה היה כסף משולשל

מה שמזכיר לי שיש שלשלת ושרשרת ופעם היתה גם שושלת. מה היא חשבה לעצמה, ההיא? הייתי סטודנט "עני" והיא בזזה אותי!

למעלה