מחרימים את נייקי

nupoz

New member
../images/Emo18.gifמחרימים את נייקי../images/Emo70.gif../images/Emo206.gif

גם ככה אני מחרימה כי הם מעבידים ילדים !!! אבל עכשיו עוד יותר!! להשתמש בפיגועים!! כדי למכור את הנעל שלהם??????!!

apropo1

New member
זה זיוף!!!!

זו מודעה מזוייפת!! אני מכירה אותה. היא התפרסמה לפני כמה שנים. כנראה שיש אנשים חולי נפש, אנטי ממסדיים שמשתמשים בזיופים כאלה לגרום לאנשים כמוך להאמין לשטויות האלה! תעשי לי טובה, עם כל הזיופי תמונות שמסתובבות ועדיין יש אנשים נאיבים שקונים את הסיפור הזה. עצוב. תראי מה שקרה בלבנון עם התמונות שרייטרס פרסמו.....אם בא לך, את יכולה לעשות חיפוש בגוגל למודעות מזויפות ולראות את הזוועה שאנשים חולי רוח מפיצים בשמם של חברות ידועות. עדיף שנתמקד בנושאים קצת יותר חשובים. תתאפסי על עצמך! חבל.

ישן נושן יאלה הגיע הזמן לחדש.

חברים יקרים התמונה הזו הסתובבה במיילים לפני 3 או יותר שנים ואז כולם דיברו שזה זיוף וכנראה גם זיוף מוצלח. אבל לדעתי יש כאן כמה בעיות, בעיה ראשונה היא שאנחנו כאנשים שמקבלים דואר זבל לא אוהבים לקבל פעמיים את אותו שטות. וכאן מדובר הרי בזיוף. בעיה שניה היא שזה לא פייר לא כלפי חב' נייקי ולא כלפי אנשים שנפגעו בפיגועים שמראים את התמונה ואז חוזר אליהם כל התמונה מחדש אז יאלה מחכים לדברים חדשים ויפים ועדיף בלי זיופים!!!!

הדוב1

New member
וואלה צודק זה זיוף יפה אך מכוער.

רק אנשים רעים מסוגלים להמציא חרא כזה. אין בושה! אין כבוד! והדבר החשוב ביותר הוא לדרס ולכלכלך בדרכים הכי גרועות.

בניזונווווווווווווווות

כוסאמאאאאאאאאאאאא שלהםםםםםםםם עוד אני כל החיים שלי מסתובבת עם נייקייייייייייייי טפייייייייייייייי

למעלה