מלחמה

../images/Emo18.gifמלחמה../images/Emo18.gif

בין פורים וכל החגיגות, כנראה שתהיה מלחמה [יום רביעי בלילה, או יום ראשון-שני], עד עכשיו התייחסתי לזה כאילו כל הזמן דוחים וזה....אבל הפעם זה רציני, הולכת להיות מלחמה בעירק בימים הקרובים, זה כמעט בטוח [האולטימטום של בוש זה ה"כמעט"]. יוווו...קצת מפחיד... שימו
לזה. [תלחצו על שלושת הקישורים] מה יש לכם להגיד על זה? [על המחלחמה הבאה וקרבה]

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

זה ממש מעצבן הקקטע של המלחמה למה לא יכול להיות שלום בכול העולם זו בקשה גדולה כול כך??

camila b

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo149.gif

רק מפחיד אותי המחשבה שנמות

../images/Emo186.gif../images/Emo9.gif../images/Emo148.gif

למה שנמות?! במלחמת המפרץ נהרגו רק 2 אנשים!!! וגם זה בגלל שהם לא נזהרו

camila b

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif../images/Emo149.gif

איך?! אמי אומרת שלא חייב לשים מסכות ואני מקווה שהיא לא מתכוונת באמת

../images/Emo168.gif../images/Emo85.gif הודעה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתם בטח יודעים שיש עוד מעט מלחמה!! ורציתי לשאול עם אתם מעבירים את המחשב לחדר האטום? כי אני בטוח מעבירה אותו!! ושבזמן המלחמה נדבר בצאט! ובפורום!!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

לא היית חייבת לפתוח הודעה חדשה כי יש פה עוד איזה עשרים אלף הודעות מפגרות שקשורות למלחמה, כשאפשר בכלל לשרשר אותם לשרשור
!!!!!
stupid forum!!!

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo149.gifקארין

אפשר לדעת למה את כל כך מעוצבנת
ולמה את כותבת פורום מטומטם

דיי כבר קארין!!! דיי!!!--->

אוקיי, כתבת שלך נמאס ממנו, אולי לנו נמאס ממך? די כבר עם ההודעות שהפורום דפוק, סתום, מפגר, ומעורר רחמים. את יודעת שאת חלק מהפורום, רייט? ככה שאת מדברת גם על עצמך. אולי את צודקת, אבל אפשר לחשוב...יש עוד אלף הודעות שיכלו להשתרשר ל
, אבל הן לא ואף אחד לא כתב מילה על זה. למה? כי זה לא סוף העולם!!! בכלל, הסגנון כתיבה נראה כמו מישו שפרץ לך, או שפשוט יש לך מצברוח לא טוב והחלטת להוציא את הכל על הפורום.

RinRan

New member

לא פרצו לי ולא כלום! אבל אגרתי כ"כ הרבה כעס על הפורום הזה ובכלל ועכשיו הנה- אני מוציאה את ככככככל מה שיש לי להגיד!!! ההודעות אייקונים האלה מפגרות ויש איזה מליווווווון הודעות שיכולות להשתרשר ל
ואלה שפותחים אותם פשוט לא נורמלים מספיק כדי לדעת שזה
= אוף טופיק = לא קשור לתאומות!!! ג'יזס........

וואטאבר...--->

אבל רק שתדעי, שרוב אלו שפותחים את ההודעות אייקונים האלו הם בד"כ חדשים, ואולי הם לא יודעים\שכחו...מייק סינס, רייט?

RinRan

New member

אה ב'מת? אלינור [ברבי love התאומות אולסן] היתה חדשה? don't think so...

RinRan

New member

אני אכעס על מי שבא לי.

קארין...

אני אומרת לך בתור חברה שלך, אם תמשיכי עם העצבנות והגישה הזאת את לא תהיי אהודה במיוחד על הפורום... את תכעסי על מי שבא לך? אז אם תכעסי על מישו שלא עשה כלום, סתם כי את עצבנית, הוא יכול בכיף לכעוס עלייך. קארין-די להוציא את הבעיות והכעסים עליו, זה לא המקום, יש פורמים בתפוז שהם כן המקום. ואני אתן לך קישור אם תרצי.

mk a o

New member
אני את המחשב הגדול אולי..

אבל יש לשני ההורים שלי לפטופים... אז בטוח יהיה לי....

למעלה