../images/Emo18.gifמפגש פורום../images/Emo18.gif
בגלל שהרעיון של מפגש פורום נכנס פה חזק... לפחות בואו נעשה את זה כמו שצריך... קודם כול, יש גרדואדו שיכול לבוא ??? זה די חשוב לי שיהיה גרדואדו, אבל אין, אז אין, כבר עשינו רודות נטולות גרדואדים בעבר דברו עם המורים שלכם, כול מי שמכיר גרדואדו, שידבר איתו, וישאל... (לא אכפת לי מאיזה זרם, העיקר שיהיה...) עכשיו, לנושאים המרכזיים: פירסט, מי מגיע וכמה... בואו נהיה בטוחים מי מגיע... וכמה... שלא נמצא את עצמנו, חמישה ילדים, שבאו מרחוק במיוחד, עם כלים, בגדים, ושאר חרא, מנסים להרים רודה לבד, באמצע שום מקום... שכול אחד, שמגיע על בטוח, ישרשר לכאן
ובתוכן ההודעה, שיכתוב כמה חברים הוא יביא... אני יעשה סיכום, ואם נראה שיש מספיק, עוברים לצד הבא, לצד המעשי... בחירת תאריך... ה21, מה שהדוב זא קומיא הציע, הוא יום חמישי... אחריו יש אפשרויות לתאריכים של: ה24, ה25, וה26 (אחרי זה כבר יותר מידי מאוחר...) אם תהיה פה הענות רצינית להודעה הזו, ובסיכום אני אראה שיש מספיק אנשים וחברים, אז בכיף, נצביע לתאריך, והכול טוב... שימו לב :מי שלא יכול לבוא בתאריך מסוים, לשרשר גם את זה !!! שנוכל להביא כמה שיותר אנשים !!! כול אחד יכול לבוא !!! קפואירסט, מתעמל קרקע, ותופר מקרמה, העיקר שיהיו אנשים... מיקום... אני חושב שמה שזא קומייא הציע, נשמע די פיירי לכול אחד מכול הארץ, והוא הכי נגיש והכי נוח, אבל אני כמובן לא ירדתי מהקטע של הרודה הציבורית... אם למישהו יש רעיון יותר טוב, הוא מוזמן לשרשר אותו... והנושא האחרון... התנהלות המפגש... מה נעשה, רק רודה, אימון קטן וחביב, איקסים, יונה, בנגלה, הופעה, כול אחד, שיוסיף איך הוא רוצה שהמפגש יתנהל... דוגמא: 14:00 : מתאספים כולם 14:30: הגרדואדו מעביר חימום 14:45: שיעור קצר 15:30: רודה 16:30: הולכים למקום ציבורי ומופיעים (זו רק דוגמא, לא בטוח שזה מה שיהיה...) קדימה אנשים, להגיב, ולהגיב בשיא הרצינות !!!!
בגלל שהרעיון של מפגש פורום נכנס פה חזק... לפחות בואו נעשה את זה כמו שצריך... קודם כול, יש גרדואדו שיכול לבוא ??? זה די חשוב לי שיהיה גרדואדו, אבל אין, אז אין, כבר עשינו רודות נטולות גרדואדים בעבר דברו עם המורים שלכם, כול מי שמכיר גרדואדו, שידבר איתו, וישאל... (לא אכפת לי מאיזה זרם, העיקר שיהיה...) עכשיו, לנושאים המרכזיים: פירסט, מי מגיע וכמה... בואו נהיה בטוחים מי מגיע... וכמה... שלא נמצא את עצמנו, חמישה ילדים, שבאו מרחוק במיוחד, עם כלים, בגדים, ושאר חרא, מנסים להרים רודה לבד, באמצע שום מקום... שכול אחד, שמגיע על בטוח, ישרשר לכאן