מצביעים ליפתי

בננונת

New member
אני מקווה שאתם לא שוכחים...

להצביע ליפתי בנבחרי הילדים הנה הכתובת: http://www.shesh.co.il/messages/nivcharey2006.asp

../images/Emo214.gifכמעט התחרפנתי שם ../images/Emo222.gif

בין היתר הצבעתי לדרגון
ופים פם פה! מה שבתדודה שלי עושה לי..
ואפילו ליודה לוי! מה לי ולו?!

נכנסת דחוף...כנס קמינסקיי!!!

אני מצביעהההה מ100 ניקים ואני לא מגזימההה... אני בשוק שהוא לא עלהההה יותר מדרגה אחת.. הצבעתי מ100 ניקים והוא עלה מ9 ל8.. ואיי כמה מציביעים ל24?!??!? איזו חפירה זו.. שכל אחד יפתח 100 ניקים וככה נצליח... אם רק אני אפתח 100 זה לא יעזור... ועובדה זה לא כזה עוזר.. אצביע גם היום

יש לי שאלה

מה ההבדל אם מצביעים נגיד כה?פעם אחת ל24 או פעם אחת באס אמ אס? סתם שאלה..אשמח אם תענה

קמינסקי

New member
לפי מה שאני מבין

לאס אמ אסים יש יותר השפעה.. השיקולים של הערוץ הם ככה לפי דעתי כדי שאנשים יעדיפו לשלוח הודעה בתשלום כי היא משפיעה יותר..

../images/Emo214.gifיפתי דווקא עלה יפה מאוד..

או שהתוצאות שראיתי עכשיו הן של יום חמישי, או שהן של היום, בכל מצב זאת התקדמות [וכנראה ההצבעות של שחר עשו את שלהן
] =יפתי במקום החמישי ב'מבוקשים'

יאלה אצביע לשל היום עכשיו

בואנה זה חתיכת סיפור.. זה לוקח להצביע בכל הניקים משו כמו שעה.. בלי הגזמה.. זה סיפור.. ואלה עודדת אותי להצביע עכשיו חחח..חשבתי שלא עלינו ולא כלוםםםםם ואיייי טוב אצביע ואראה היום מבוקשים..חסר להם ולא מעלים אותו!!!!!

../images/Emo214.gifסיפור אהבה פשוט..../images/Emo79.gif

בהצלחה בהצבעה עם כל המאה ניקים שלך

פשוט שיר אהבה

טנקס כבר סימתי איתם.. מצאתי דרך היום להצביע מניק אחד כמה פעמים חחח.. אעשה את זה בפעם הבאה..יהיה לנו ככה 1000 במקום 100 חחח

קמינסקי

New member
תודה תודה תודה תודה!! לכל מי שהצביע

תודה רבה לכל מי שהצביע אתם רואים שזה עוזר עלינו חזרה למקום 5 במבוקשים!! יאללה חייבים מקום ראשוןןןןןןןן 2623 למספר 2424!

למעלה