נהגת חדשה

Pink Roses

New member
../images/Emo18.gif נהגת חדשה

שלום לכולם היום פעם ראשונה רכבתי על הקטנוע שלי, 50 סמ"ק עברתי טסט ראשון אחרי 8 שיעורים במקום 15 שזה המינימום ויש לי טיפונת חוסר ביטחון על הכביש האם מותר לי לשים על הקטנוע שלטשאני נהגת חדשה?

isra533

New member
רצוי מאד

אם את מרגישה חוסר בטחון על הכביש את חייבת לקחת עוד שיעורים או לפחות ממלווה למרות שקבלת את הרישיון. הרישיון לא יעזור לך ברגע של מצב מסוכן שיווצר בזמן הנהיגה וכאלה לא חסרים לצערי הרב. כדאי שתתחילי את הנהיגה בצורה אחראית.

wil

New member
מלווה? על קטנוע?

לשואלת השאלה המקורית - אני מניח שיש לך רשיון למכונית ואת נוהגת באופן משביע רצון, וחוסר הביטחון שלך הוא בטוסטוס בלבד. ההצעה שלי - הביטחון העצמי בא עם הנסיון. פשוט תרכבי - בתנאים מקלים, כלומר בכבישים מוכרים, בשעות היום ולא בשעות הלחץ. לדעתי אחרי לא הרבה שעות כבר תרגישי יותר בטוחה. ועוד דבר - תשקיעי כמה מאות שקלים בקסדה סגורה איכותית. לא קסדת חצי. המחיר של הקסדה צריך להיות פונקציה של הערך שאת מייחסת למה שנמצא בתוכה, ולא קשור לנפח המנוע או המחיר של האופנוע. יש כאן כמה רוכבים מנוסים שיוכלו לייעץ לגבי הקסדות המומלצות, ויש גם פורום קטנועים (788) ופורום אופנועים (8)

shlish2004

New member
לא רק קסדה

גם מעיל שמגן על הגב והמרפקים לא יזיק ואם מחמירים אזי גם מגיני ברכיים, כי גם בתאונה הכי קטנה אפשר לספוג נזק גדול בגוף.

למעלה