נסיון 1 2 3

MARMELAD

New member
../images/Emo18.gif נסיון 1 2 3

אתם מוזמנים אל הסקר הראשון של הפורום... נא לא להתייחס אליו ברצינות רבה מדי, הוא רק למטרת למידה... גיא

MARMELAD

New member
ועכשיו.. אחרי שיענו עוד כמה אנשים..

מרמלד ילמד להפעיל את הכלי החדש ביעילות מירבית, ויעשה סקרים קצת יותר מעניינים. אז אני מבקש מכולכם להיכנס לשניונת לסקר, לענות, ולתת לי להבין אם אני מצליח להפעיל את הכלי החדש. דרך אגב, יש גם גלריות בתפוז... הכלי הוא כרגע בתהליכי שיפור אחרונים ואני מאמין שתוך שבוע נוכל כבר למלא את הגלריות בתמונות של... אממ... דברים שקשורים לפורום ואתם כבר מבינים איזה דברים בדיוק..

חמוד, ממש חמוד... ../images/Emo120.gif

היה עוזר אם היית אומר מראש שזה למעלה - ליד המאמרים והקישורים, לקשיי תפישה כמוני... תגיד, באותה צורה אפשר גם לעשות שאלוני "בחן את עצמך"?

MARMELAD

New member
בדיוק חשבתי על זה שלשום......

לעשות כאלו שאלונים... הבעיה היא שאפשר להציג רק סקר אחד כרגע, וכל סקר כולל רק שאלה אחת. בעזרת השם, עם הזמן נוכל לעשות עוד דברים. לידיעתך... כשהפורום הזה נפתח לא היו עדיין מאמרים, לא היו סקרים, לא היו גלריות, היו הרבה פחות אייקונים... וכל שבוע ישנו עוד שינוי ועוד תוספת. לאט לאט הפורומים של
משתבחים!

זורבבל

New member
אגב סקרים

שמעתי פעם טענה שהרבה חובשים הם הומואים - נכון או לא נכון זו השאלה (וגם סקר מעניין).

../images/Emo9.gif יכול להיות...אני חובש../images/Emo101.gif../images/Emo34.gif

גם אני שמעתי על זה...והאמת היא...שאני מכיר כמה חובשים הומואים! בעצם, כל ההומואים שאני מכיר הם, חובשים! אולי זה רק מקרה...ואולי לא...אני מעדיף לחשוב שלא

MARMELAD

New member
תפסיקו עם הסטיגמות

אז אמנם גם אני הומו וחובש....... אבל בקורס חובשים שלי מתוך 60 איש היו בדיוק שני הומואים. אז לא חשוב שז***ו את כל הקורס, הם היו סטרייטים....

לא לא לא, נראה לי שיש בזה משהו..../images/Emo132.gif

ושלום גם לך, ג-י-א! מקווה שיהיה לך יום מצויין, שלי הולך להיות קשה ומעייף (מגיע תאג"ד מילואים חדש ואני צריך לדאוג לו...המילואימניקים האלה...משגעים לי את השכל... ביי! רק אושר! דרך אגב, היה אחלה בשאדו...למרות שחזרתי מוקדם

למעלה