נקודות שיש לתת עליהם את הד

הג'יפה של ביה"ס על חשבון היער!?!

שלום לכולם ושנה טובה! גם לי יש אוצר שעולה לכיתה א'. גם אנחנו צפיני בהתרגשות ובחרדה בקצב המדהים של הכנת ביה"ס (כל הכבוד על כך!)אבל.... את כל הפסולת של ביה"ס שהיה צריך להעיף אותו הבי מהר שבעולם מעיפים ישר ליער המסכן מאחורי רח' היער (או מה שנשאר ממנו!) הטענה של המזכירות- הכנת שביל אש... התוצאה - מזבלה של ג'יפה בגודל של מגרש כדור רגל... !ולמרות הפניות הרבות המשאיות עם מגיפ'ה ממשיכות להגיע, העצים ממשיכם להישבר ולהקבר תחת ההרים של הזבל התעשייתי! נורא עצוב! נורא חבל

תאורה בבית הספר החדש

לא ברור מדוע לאחר כל הפעילות שנערכה אתמול בבית הספר החדש בישוב לא כובו האורות והחשמל בכל בית הספר היה דולק כל הלילה מהו הביזבוב הזה????

זה כמעט נגמר רע

היום ,ממש לפני שעת פתיחת ביה"ס, כשרחוב אהוד עמוס בילדים ומכוניות, החליט נהג אחד שנהג ברכב אדום שהתנועה לא מתנהלת בקצב מהיר מספיק. הוא יצא לעקיפה של 2 מכוניות (אחד מהם רכב הבטחון), במקום בו הראות מוגבלת בגלל עיקול. לפתע מצא עצמו מול מכונית שבאה ממול. הפלא ופלא !! רק עצירה בחריקת בלמים של רכב הבטחוןוהרכב שבא ממול מנעה תאונה. נהג פושע אחד ,שמצפצף על הכל ועל כולם ,במצב בו ברור שיש לנהוג בצורה הכי זהירה, כשהרחוב מלא ילדים,יוצא לעקיפה מסוכנת. יום החג הזה של כולנו היה יכול להיגמר באסון. אותו נהג פושע יסע גם מחר ברחוב. מושי ורונן , אולי אפשר לשנות את סימון הכביש ברחוב אהוד באזור ביה"ס כדי שלא תתאפשר עקיפה? בנתיים, עד שיתארגנו בביה"ס עם משמרות בטיחות ,אני מציעה לארגן השגחה של הורים במעבר החציה ברחוב אהוד. אני מוכנה לקחת את זה על עצמי בוקר אחד בשבוע.

ronpel

New member
הביצוע הופסק

הכוונה היתה טובה - התושבים ביקשו שביל להגן על הבתים במקרה של שריפה . לצערנו הקבלן לא עבד על פי ההנחיות ופגע ביער. נתקן מה שאפשר ולא נמשיך יותר. רונן

ronpel

New member
עדכון נוסף

סיכמנו עם השכנים כי נקיים פגישה מסודרת בשטח כדי להחליט ביחד כיצד ממשיכים אם בכלל. חגי ארז לקח על עצמו את ריכוז הנושא ולתאם זאת עם כל השכנים. תודה רונן

לארי

New member
../images/Emo18.gif נקודות שיש לתת עליהם את הד

הדגש, עם פתיחת שנת הלימודים-בשרשור מטה.

אתמול עד שעה מאוד מאוחרת

עובדי הניקיון ניקו והבריקו את בית הספר לקראת פתיחת שנת הלימודים ולצורך כך דלקו האורות יוסי

חשמל בבית הספר

האים יתכן שעבדו עד לפנות וקר אני אישית הגעתי הביתה בשעה 5 בבוקר והאור עדיין היה דולק.....

באחת אחר חצות הם עוד עבדו במרץ

כך שיש סיכוי יותר מסביר שהם עבדו עד לפנות בוקר ככלל את צודקת יש לחסוך בחשמל

למעלה