סיפור הפורום

Satla ruleS

New member
../images/Emo18.gifסיפור הפורום../images/Emo18.gif

אתם מוזמנים להגיב;]..קריאה נעימה! לילה אחד, בסמטה חשוכה הסתובב לו עבריין מבוקש.. באותה הסמטה הסתובב לו גם סאב, שבדיוק חזר ממסיבה מטורפת..כשהוא שתוי! סאב שידוע כמופרע לא קטן לא חשש להדביק לעבריין לטמה ולהדביק אותו למדרכה לאחר שהעבריין ניסה לשדוד אותו. העבריין קם וקרא לכל החברים העבריינים שלו, סאב ראה שהוא קורא לעבריינים [ושהוא בצרות], וקרא לכל החברים הסימפליים שלו, ואז התנהל קרב שבו הסימפליים חיסלו את העבריינים, ויצאו רק עם כמה פנסים בעין. הם התחילו ללכת לכיוון מכון גמילה מאלכוהול כדי לתקוע שם את סאב. עברו כמה חודשים..סאב כבר לא יכול להסתכל יותר על אלכוהול.. וכל הסימפליים-שעשו הפסקה בזמן שהוא היה בגמילה, נסעו להביא אותו.. אבל בדרך הם פגשו את החברה העבריינים...!!!*טמטמטמטטמטמטטמ* העבריינים התכוננו כל החודשים האלה למלחמה בסימפליים... הם צעקו להם: $#%#$%@$!@#" -מצונזר- בואו הנה לאן אתם בורחים?!" אז פייר התפשט וכולם ברחו, הם ראו תגד*ל שיש לו והחליטו לחזור בחזרה. הדרך הביתה הייתה דיי קשה, הם לקחו טרמפים למונטריאל, אחרי שהם קיבלו טרמפ אחר מסבתא נחמדה שחשבה שהם נזירים, הם לא הצליחו לתפוס טרמפ עוד טרמפים וישבו על הכביש הרבה מאוד זמן עד שמכונית נעצרה! הם חשבו שעכשיו הם יגיעו הביתה בשלום אבל הם לא ידעו שמאחורי ההגה יושבת מעריצה מטורפת שלהם, היא נסעה למנהרה,יצאה מהאוטו והתחילה לעשות מופע סטיקלייטים[: והם ברחו עד שהם נתקלו בסוכנים מהמוסד שעצרו אותם על נסיעה מופרזת! פתאום המעריצה עושה עיניים לסוכנים....היא מתחילה להוריד את הבגדים...ומסתבר שהיא גבר! זה היה פאט! השוטר בורח כי חושב שפאט הוא בת שהפכה לבן כדי להביא לו מכות! כולם צוחקים ודייויד אומר "נו יאללה בוא נחזור הביתה אני צריך להשתין באמבטיה"... פאט צוחק בצחוק מרושע ופתאום מגיעות 5 ניידות וכל החבורה נעצרת על התפשטות יתר, אבל מסתבר שזה לא היו ניידות משטרה אמיתיות !אלא חבורת מעריצים מטורפים בישראל....והם רואים (יותר נכון רואות) את סימפל ערומים! וסימפל מתחילים להתלבש שוב כי הם מתביישים! אבל יש אונס והוא נאנס ע"י מיי כמיקל רומנס וסימפל התחילו להילחם עם הכלי הכי גדול שלהם בעוד למיי כמיקל רומנס היו אקדחים מיי כמיקל רומנס כיסחו לסימפל את צורה וסימפל יוצאים בריצה כשהיידים שלהם מחזיקות ומסתירות תז*ן ותב*צ*ם שלהם. פתאום הם הגיעו לסמטה חשוכה ושם, למרבה הפתעתם, הם ראו חללית, הם נכנסו אליה, ו(שוב) למרבה הפתעתם, הם ראו את שייגעצ ודא הייבס בתוך החללית ושרים ביחד מרלין מונרו האם תרצי להיות אישתי..סימפל מתחילים לרקוד בלט ...והאיברים שלך עפים באויר. בינתיים החללית ממריאה, מבלי שסימפל/שייגעצ/דא הייבס יודעים על כך. לאחר זמן מה, פייר מתחיל לקלוט שהנוף מהחלון שלו משתנה, ואומר" :זה רק אני או שהנוף מהחלון משתנה?" אז כולם כזה: "לא זה רק אתה בנאדם" והם ממשיכים לרקוד להם בלט... בינתיים החללית המשיכה בדרכה, פתאום עברה להקה של חסידות חייזריות מול החללית והיא התרסקה על אי בודד !אבל אף אחד לא שמע כי כולם ישנו כמו בולי עץ. פתאום פייר התעורר וניסה להעיר את הסולן של שייגעצ, הסתבר שהוא היה בעצם הולוגרמה! הוא ניסה להעיר גם את שאר הלהקה, ולאחר מכן את דא הייבס, ואיזו הפתעה- גם הם היו הולוגרמות. לבסוף החליט להעיר את שאר הסימפליים ולספר להם מה קרה, הוא לא מבין מה קורה פה...בזמן אחר בעולם שונה ומוזר נמצא סאב וגם כל שאר הלהקה, כל אחד במקום אחר. ו... ווש !עבר חץ מעל הראש שלו. הוא התכופף וניסה לזחול מחוץ לטווח הירי, והצליח להתחמק. הוא הביט סביבו. המקום לא היה מוכר לו. או שבעצם כן? הוא ניסה לזהות אנשים... ולא הצליח. ואז הוא ראה את ויגו מורטנסן ואורלנדו בלום עומדים מולו, ואמר (הכוונה היא לסאב): "wtf?!" פתאום הוא שמע "קאט!", וראה אדם עגלגל ומרכיב משקפיים שעמד מולו. "היי, אני לא מכיר אותך? כן, אני מכיר אותך! אתה פיטר ג'קסון, הבמאי של שר הטבעות!" ואז הוא שמע קול מוכר... הוא מסתובב באיטיות אחורנית ורואה אדם גבוהה 1.95 שער בלונדיני עם משקפים...הוא מתקדם אליו בצעדים קטנים מפוחדים (סאב מתקדם אל הבחור) והוא רואה שזה צ'סטר מ-לינקין פארק וצ'סטר הגיע לאט לאט אל המקום בו עמד סאב, ופתאום צ'סטר נתן לא סטירה, סאב המבולבל לא הבין מה קרה ולמה פתאום צ'סטר מביא לו סטירה ולמה צ'סטאר בכלל לובד שימלה בגוון ורוד-סגול! ואז צ'סטר מתחיל לדבר בקול נשי "איך יכולת לשכב עם ג'ף אתמול?לא חשבת על איך שאני מרגישה???" סאב מרגיש בחילה, הוא לא ידע אם הוא באמת שכב עם ג'ף או שצ'סטר סתם משחק אותה...הוא פשוט פרץ בבכי והלך לחבק את פייר, הוא פשוט רצה חיבוק מהחבר הכי טוב שלו.................... בוקר, ציפורים מצייצות, קרני השמש חודרים דרך החלון אל עינייה של עדי [מועאהעאה אני
] והיא מתעוררת בבהלה..ומגלה שהכל היה רק חלום, או שאפשר אפילו לקרוא לזה...סיוט (?) ה~סוף.

קרניjack

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ע-נ-ק
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קורעעעעעע

SPFAN

New member
חחחחח קרעתם אותי

וממתי לבנות זה סיוט לראות ת'שפוינקטים של סימפל? LOL

lucky gc

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הסיפור הכי קרוע שקרתי כבר הרבה זמן. כל הכבוד!!!

יפההההההההההההה

זה הסיפור הכי הזוי שקראתי מאז נונגה נונגה, כפיים לך!
אהבתי מאוד...אפשר להיות אחת מהבנות? זה יהיה נחמד.......שקעתי בחלומות.... אה כן ומזה LOL?

לינקנית

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifצסטר לובש שמלות????????

איך העזתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה