סקר אופנה

../images/Emo18.gif סקר אופנה../images/Emo100.gif

מה החנות הכי אהובה עליך?
מה קנית לאחרונה?
איזה מתנה היית רוצה לקבל?
מה זה בשבילך להיות יחודי?
כמה עלה הפריט הכי היקר שלך?
כמה זוגות נעלים יש לך?
מה המתנה המשמעותית שקיבלת לאחרונה?
מה את לא אוהבת במוכרות הישראליות?
מה הפריט/ תכשיט שאת הכי אוהבת אצלך?

עונה לסקר

החנות האהובה עליי היא זרה.
לאחרונה קניתי סריג אפור, לק ורוד וצמיד ממתכת שאפשר לראות אצלי בבלוג.
הייתי רוצה לבל נעליים מתנה או מכונת תפירה שאמא שלי תקנה לי ליומולדת שלי בעוד חודש.
להיות יחודי זה ללבוש מה שאני רוצה ולדעת שזה לא כמו כולם וזה מיוחד.
הפריט הכי יקר שלי בטח עלה 700 שקל, מעיל ממנגו.
יש לי בערך כ-25 זוגות שאני אוהבת בכל רגע נתון. אני לא סופרת נעליים שאני כבר לא לובשת.
לא ממש קיבלתי מתנה משמעותית, אבל אמא שלי תפרה לי שמלה בתמנה, זה באמת משמ ממש כיף.
לא אוהבת מוכרות ישראליות בכלל, לא מבינה למה הן צריכות לעשות משהו מעבר לקיפול בגדים או עזרה בלהביא מהמחסן מה שאזל על מדף.
אנ יהכי אוהבת את שרשרת הפפיון שלי מהשוק ואת שרשרת הפייון שחברה שלי הביאה לי מברלין ולא ראיתי אותה עדיין, אבל אני כבר אוהבת אותה. נשיקות

loligoth

New member
../images/Emo214.gifתשובותיי :]

מה החנות הכי אהובה עליך? 24/7 וזארה.
מה קנית לאחרונה? ג'ינס סגול, עגילי עלים ונעלי עקב צהובות - כולם באותה קנייה.
איזה מתנה היית רוצה לקבל? כל דבר שירחיב את המלתחה הקטנה שלי וכאלה ישמח אותי... ולהיות יותר ספציפית? דברים שאני ממש רוצה אבל הקנייה שלהם יכולה לקרות גם עוד מיליון שנה במקרה הטוב או לא לקרות בכלל: שאנל 5, מעיל-ג'קט כזה [אני חייבת מעיל דחוף], נעלי אוקספורד וסילק אפיל 7681.
מה זה בשבילך להיות יחודי? להתלבש כמו שאתה אוהב ומתאים לגוף שלך ולא בהכרח מה שהאופנה מכתיבה. זה נשמע דיי מובן מאליו וכאלה, אבל תחשבו על זה שנראה פחות סקיני-ג'ינס ברחוב, יותר מכנסיים בגזרה גבוהה, יותר גזרות וצבעים וצורות של בגדים שלאו דווקא נחשבים "אופנתיים" אבל מחמיאים לגוף שלובש אותם, בין אם הוא קטן או גדול או גבוה או רזה או שמן או נמוך.
כמה עלה הפריט הכי היקר שלך? 400 ש"ח, נעלי עקב שחורות מלאקה.
כמה זוגות נעלים יש לך? בסביבות ה-15.
מה המתנה המשמעותית שקיבלת לאחרונה? לא קיים כזה דבר. אפילו ביומולדת שלי אנשים לא יודעים מה לקנות לי... שנה שעברה קיבלתי מהחברות הכי קרובות שלי תמתנה הכי חסרת-אופי שיכולה להיות [משהו נורא סתמי לקישוט]. זה היה נורא מעליב...
מה את לא אוהבת במוכרות הישראליות? יותר מידי נדבקות ומתקרצצות.
מה הפריט/ תכשיט שאת הכי אוהבת אצלך? העגילי עלים והעגילים בצורת לב עם פרפר ופרחים.

עכשיו תורי../images/Emo9.gif בתקווה שעוד בנות ישתתפו

מה החנות הכי אהובה עליך? זיפ אלא מה
מה קנית לאחרונה? שמלה בקסטרו
איזה מתנה היית רוצה לקבל? מגפים חדשות מעור מלא ותיק אופנתי
מה זה בשבילך להיות יחודי? זה ללבוש משהו שאף אחד לא חשב עליו ,אך בשבילי פריט יחודי זה פריט עם שילוב אישי שלי שיהיה שיעשה אותו מיוחד
כמה עלה הפריט הכי היקר שלך? שרשרת ועגילים שחבר שלי קנה לי במוגנליה הסט מאוד יקר ללבי למרות שאני אפילו לא יודעת כמה הוא שילם עליו עצם העבודה שיקר שלי קנה לי אותו.וכמובן גם לא רוצה לדעת
כמה זוגות נעלים יש לך? את האמת לא ספרתי נראה בסביבות ה-9
מה המתנה המשמעותית שקיבלת לאחרונה? שמלה שאמא שלי קנתה לי בקסטרו
מה את לא אוהבת במוכרות הישראליות? שהם חסרת טאקט לעיתים גם משקרות על מנת שיקנו את המוצר. מתעלקות ואחרי הקניה וגם שאחרי ששואלים מי עזרה לך היא פשוט לא זוכרת אותך לעומת החניות היותר קטנות שזוכרות את הטעם שלך בבגדים
מה הפריט/ תכשיט שאת הכי אוהבת אצלך? ממחזרת את התשובה שרשרת ועגילים שחבר שלי קנה לי במוגנליה הסט מאוד יקר ללבי למרות שאני אפילו לא יודעת כמה הוא שילם עליו עצם העבודה שיקר שלי קנה לי אותו.וכמובן גם לא רוצה לדעת

עונה!

מה החנות הכי אהובה עליך? זארה! וגם את 7\24 התחלתי לחבב. מה קנית לאחרונה? חולצה חורפית חומה איזה מתנה היית רוצה לקבל? אני מאוד מחבבת מסג'ים וספא. מה זה בשבילך להיות יחודי? להיות אתה בלי להשתנות לפי אחרים, בלי קשר ללבוש. יותר קשור לאופי. כמה עלה הפריט הכי היקר שלך? 700 שקל למעיל של המעצבת דפנה לוינסון. ובקרוב תצטרף גם שמלת החתונה שתעלה ככל הנראה יותר אבל היא תהייה שימלה שתעוצב כך שעם אקססוריז שונים אוכל ללכת איתה לארועים חגיגיים שאינם החתונה שלי, פשוט כי נראה לי טיפשי לקנות שימלה שאלבש אותה פעם אחת בחיים. כמה זוגות נעלים יש לך? הרבה. לא ספרתי. חלק בדירה שלי, חלק עוד אצל ההורים. כשנעבור לבית שלנו (הקנוי)- הכל יהיה יחד ואוכל לספור. מה המתנה המשמעותית שקיבלת לאחרונה? וואו, לא קיבלתי מתנות לאחרונה כי אנחנו חוסכים ואני לא מרשה לחבר או להורים לקנות- כל הכסף הולך לדירה ולחתונה ובזה אני מעדיפה שישקיעו. אבל באופן עקרוני יש לי דובי שהזוגי קנה לפני כמה שנים והוא חמודימודי. מה את לא אוהבת במוכרות הישראליות? שהן דביקות וקרציות? מה הפריט/ תכשיט שאת הכי אוהבת אצלך? שרשרת צדפים מיוחדת שקוצרת מחמאות.

מזל טוב!

איזה כייף
מתי את אמורה להתחתן? והאם כבר מצאת את שמלת החלומות שלך?

שאפולי

New member
וואו המעיל מהמם!

המשובץ עם האדום? או החום? יו כמה רציתי אותו!!! מזל טוב, אני עוד חודש וחצי לי אין מצב ללכת רק עם שמלה "פשוטה" אבל אני רוצה להחליף ופאק זה מלא כסף, איפה את רוצה לעצב שמלה?

תשובות

מה החנות הכי אהובה עליך? זה משתנה ותלוי לאיזה מטרה, לבגדי ספורט אני אוהבת את נייקי ואדידס. לבגדים ליום יום את H&M. בזירה הישראלית אני אוהבת את העיצובים של רונן חן.
מה קנית לאחרונה? חצי מגף בצבע סגול.
איזה מתנה היית רוצה לקבל? כרגע חסרים לי תכשיטים לאחר שגנבו לי חלק
.
מה זה בשבילך להיות יחודי? אני חושבת שהשילוב של כל הפריטים יחד, הבגדים והאקססוריז, אני משקיעה מחשבה אבל עדיין זה לא נראה "מאולץ" מידי.
כמה עלה הפריט הכי היקר שלך? 4 ספרות...
כמה זוגות נעלים יש לך? יותר מידי, זה ה"פטיש" העקרי שלי באופנה.
מה המתנה המשמעותית שקיבלת לאחרונה? קיבלתי כמה תכשיטים ישנים של אמא שלי, טבעת זהב עם פנינה עדינה ושרשרת תואמת.
מה את לא אוהבת במוכרות הישראליות? 2 דברים בעיקר- אחד איך שהן מתלבשות, לרוב גי'נס בגזרה נמוכה מידי, או מידה קטנה שמוציאה את כל הצמיגים החוצה - כמובן שזו הכללה ולא כולן ככה, אבל כשאני מסתכלת עליהן אני לא באמת משתכנעת שהם מבינות משהו באופנה [אגב לא חושבת שמשקיעים בקורסים למוכרות, אולי אני טועה אבל אם הן היו עוברות סדנת סטיילינג זה היה תורם לידע שלהן וגם מגדיל את המכירות, בדומה לנציגים חברות הסלולר]. והדבר השני והמשמעותי יותר, אני לא באמת חושבת שתודעת השירות מפותחת בארץ וחבל...
מה הפריט/ תכשיט שאת הכי אוהבת אצלך? זה מאוד משתנה, כרגע זו שמלה אדומה בגזרת עטלף.

שאפולי

New member
הגעתי !

מה החנות הכי אהובה עליך? אין באמת דבר כזה, אני קונה די הרבה בזארה אבל...
מה קנית לאחרונה? וואו, מלא, כפפור עור עד המרפק מזארה בחום חציל, אפודה כחולה מזארה, גינס מאקזיט מעיל שמנת מלוצי...
איזה מתנה היית רוצה לקבל? כרגע ספציפית? שמלת החלפה לחתונה משו ארוף ויפה בשמנת כולל הנעל (זה מסתכם ב2500 שח בערך
מה זה בשבילך להיות יחודי? זה הדבר הכי חשוב לדעתי בהופעה, לא לכפל אחד לאחד קטלוגים לא להעסיק מלביש צמוד- אפשר לקבל עצות, אבל תמיד להביא משלך- תמיד ללבוש פריטים שאוהבים למרות שהם מארבע עונות קודם וכו'
כמה עלה הפריט הכי היקר שלך? מעיל עור עד הקרסול אהמ 2000 שח ומגפי עור עד הברך 1600 שח שניהם מהתקופה העשירה שלי על שניהם בדיעבד הייתי מוותרת
כמה זוגות נעלים יש לך? לפחות 50 וסופרת... נעליים זה ביי פאר החולשה שלי כי נעליים לדעתי סוגרות את ההועה איך שהנעל תיראה ישנה הכל...
מה המתנה המשמעותית שקיבלת לאחרונה? פרחים מחבר שלי, ו1000 שח לקניות לאירוסים מאמא שלו
מה את לא אוהבת במוכרות הישראליות? מציקות ושקרניות טילים
מה הפריט/ תכשיט שאת הכי אוהבת אצלך? וואו אין דבר כזה... כולם היו בניי...

דינוסיק

New member
תשובה../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

מה החנות הכי אהובה עליך? רונן חן
מה קנית לאחרונה? אתמול קניתי ג'ינס במנגו ושלושה זוגות מכנסיים ברונן חן (כמה מפתיע)
איזה מתנה היית רוצה לקבל?נעליים חדשות לחורף מאלדו.
מה זה בשבילך להיות יחודי?להתלבש בהתאם לנתונים של עם קריצה לאופנה העכשווית ולא לפי מה שהכי טרנדי עכשיו.
כמה עלה הפריט הכי היקר שלך?משהו כמו 700 ש"ח. מעיל עור.
כמה זוגות נעלים יש לך?יש לי אולי 30 זוגות אבל יוצא שאני לובשת בעיקר 6 מהם.
מה המתנה המשמעותית שקיבלת לאחרונה?בושם של דיור מחמתי.
מה את לא אוהבת במוכרות הישראליות?אני חייבת לציין שיש מוכרות נחמדות אך לרוב מדובר באנשים שחושבים שאפשר להתנשאות מעל הלקוחות שלהם ולתת לאנשים הרגשה לא נעימה. יש הרבה מוכרים כאלה ברשתות, שלא מקבלים אחוזים ולא אכפת להם אם תקני או לא. מהצד השני יש כאלו שיעשו הכל כדי למכור לך.
מה הפריט/ תכשיט שאת הכי אוהבת אצלך?שרשרת מזהב לבן עם יהלום קטן שקיבלתי לפני כמה שנים מבעלי.

shoni123

New member
תשובות לסקר

מה החנות הכי אהובה עליך?-זה משתנה ותלוי בעונה, אבל אם יש חנות שתמיד כיף להכנס אליה זו זארה.
מה קנית לאחרונה?-בסוכות הייתי בצרפת כך שיצא שקניתי שם מס' פריטים: 3 חולצות מחויטות לעבודה,וסט שחור, חולצה חומה אלגנטית,חולצת עטלף שחורה, סריג סגול , צעיף סגול,חולצה שחורה בשילוב משבצות אדומות, מעיל צמר בצבע שמנת,עגילי חישוק ושרשרת.
איזה מתנה היית רוצה לקבל?- כרגע מה שבעיקר חסר לי זה תיק יפה שיתאים ללבוש מחויט אבל לא יהיה מבוגר מדי, ומגפיים- מה זה בשבילך להיות יחודי?
- להשאיר תמיד מקום לטעם אישי ולא להשתעבד (רק) לתכתיבי אופנה רגעיים.
כמה עלה הפריט הכי היקר שלך?-800 ש"ח מעיל שחור מקסטרו ומגפונים מריפליי.
כמה זוגות נעלים יש לך?-בסביבות ה-12 זוגות שאני אכן נועלת
מה המתנה המשמעותית שקיבלת לאחרונה?-מנוי לCURVES (מן מכון כושר לנשים), מההורים. זו מתנה שאני נהנת ממנה 3 פעמים בשבוע כבר חודשיים
מה את לא אוהבת במוכרות הישראליות?-התשובה של שמים צהובים בענין אכן ממצה. ואם כבר מוכרות שמנג'סות לקונה ודוחפות לה פריטים לפחות שיעשה בידי מוכרת עם סטייל..(חייבת לתת דוגמא של מוכרת באיטליה שאומנם התערבה (בנימוס) אבל עשתה זאת בסטייל ועזרה לי להתאים לחולצה שבחרתי פריטים נוספים)
מה הפריט/ תכשיט שאת הכי אוהבת אצלך?-שמלה לבנה עם פרחים שחורים שקניתי בספרד בקיץ, וטבעת עדינה עם יהלומים קטנים שהיתה שייכת לסבתא שלי והייתה בצבע זהב צהוב וציפיתי אותה בזהב לבן.

candy77091

New member
עונה לסקר

מה החנות הכי אהובה עליך?גונג,מנגו,רנואר(איפה שאני מוצאת בגדים זה אהוב עליי) בגונג אני קונה הכי הרבה.
מה קנית לאחרונה?מחוך וטופ וגופיה מ"אפריל"(קניון הזהב) ב50 ש"ח כל אחד מהם!(אני בנ"א של מציאות)
איזה מתנה היית רוצה לקבל?עגילים(יש לי לא הרבה כי יש לי בעיה שהם מתקלפים באוזניים )
מה זה בשבילך להיות יחודי?ללבוש משהו שהכי יפה עליי וגם לא עלה לי הרבה..
כמה עלה הפריט הכי היקר שלך?200 ש"ח
כמה זוגות נעלים יש לך?9
מה המתנה המשמעותית שקיבלת לאחרונה?לא קיבלתי, בעיות כלכליות.נראה לי האחרונה זה ליום הולדת וזה היה שנה שעברה.
מה את לא אוהבת במוכרות הישראליות?שהן דביקיות ושהן משקרות לך בפרצוף רק כדי שתקני.
מה הפריט/ תכשיט שאת הכי אוהבת אצלך?עגילים שבעלי קנה לי ליום נישואים הראשון שלנו

עונה לסקר

מה החנות הכי אהובה עליך? בארץ - זארה, בחו"ל - Ann Taylor Loft מה קנית לאחרונה? חזרתי מטיול בארה"ב ושם קניתי: שני זוגות מכנסיים מחוייטים, חולצה לבנה עם חגורה, נעליים של Nine West ו Aerosolesכמה טישרטים, ג'ינס ומעיל.... וזה רק פתח לי את התיאבון :) איזו מתנה היית רוצה לקבל? שעון יפה מה זה בשבילך להיות יחודי? להתלבש בבגדים שמחמיאים לי. להעדיף לקנות פריט אחד מיוחד על פני מספר פריטים זולים (שלרוב נראים בהתאם). לא להתפשר על איכות. כמה עלה הפריט הכי היקר שלך? שמלת הכלה... כ- 4500 ש"ח כמה זוגות נעלים יש לך? אולי 7... מה המתנה המשמעותית שקיבלת לאחרונה? תכשיט שעובר במשפחה מה את לא אוהבת במוכרות הישראליות? חלקן מתלבשות כמו פרחות! איך אוכל לקבל המלצה ממי שכל הציצים, הצמיגים והאחוריים שלה בחוץ? :) מה הפריט/ תכשיט שאת הכי אוהבת אצלך? שרשרת שקיבלתי מבעלי כשהתחלנו לצאת.

yael800

New member
גםםםםם

מה החנות הכי אהובה עליך: זארה, בעיקר חנויות באיזור דיזינגוף ושנקין. מה קנית לאחרונה: מעיל מ פ&ב, חולצה ו2 חגורות משולי שבסנטר, מגפיים מזארה.. ועוד חח איזו מתנה היית רוצה לקבל: שעון יקררררר מה זה בשבילך להיות יחודי: בגדים מחמיאים עם נגיעות לטראנד העכשווי. כמה עלה הפריט הכי היקר שלך: משקפיי שמש של ארמני 1200 ש"ח כמה זוגות נעלים יש לך: בערך 15 מה המתנה המשמעותית שקיבלת לאחרונה: זה היה לפני מעל 5 שנים, טבעת (לא אירוסין). מה את לא אוהבת במוכרות הישראליות: שהן לא אמיתיות. מה הפריט/ תכשיט שאת הכי אוהבת אצלך: מממ.. 2 ג'ינסים שיושבים עליי בול, שמלה, חצאית..

yael800

New member
מוסיפה חנות שהכרתי היום - 24/7

סופסופ מצאתי חנות עם מידות מכנסיים קטנות! בכלל חנות עם המון דברים מהממים, גם מגפיים קניתי משם היום.

natali11114

New member
מותר לענות?

מה החנות הכי אהובה עליך?אין לי חנות מועדפת מה שמוצא חן בעיני מודדת וקונה. מה קנית לאחרונה?יש לי בעיה אני חולת קניות אני יכולה לקנות כל יום משהו לאחרונה קניתי חצאית מרנואר. איזה מתנה היית רוצה לקבל?יום כייף מה זה בשבילך להיות יחודי?להתלבש בצורה הכי מחמיאה ויפה לי להרגיש הכי בנח אם זה. כמה עלה הפריט הכי היקר שלך?יש לי תכשיט ב-4000 ש"ח כמה זוגות נעלים יש לך?20-30 זוגות מה המתנה המשמעותית שקיבלת לאחרונה?זה כל יום מחדש נשיקה מהילדים מה את לא אוהבת במוכרות הישראליות?שהעיקר בשבילם זה למכור לא משנה איך זה ניראה עליך.... מה הפריט/ תכשיט שאת הכי אוהבת אצלך? שמלה שחורה קלאסית מקסטרו.

למעלה