סקר ציוד ללימודים!

bp20

New member
../images/Emo18.gif סקר ציוד ללימודים!

האם קניתם ציוד ללימודים? איך אתם הולכים ללמוד- קלסרים, מחברות או לפ טופ? האם קניתם עטים, טושים ומרקרים? תיק חדש? קלמר ססגוני? שתהיה לכולם שנת לימודים פוריה ומוצלחת

bp20

New member
עונה

האם קניתם ציוד ללימודים? לפטופ קלסרים דפדפות משובצות דפי מדפסת ואקורדיון איך אתם הולכים ללמוד- קלסרים, מחברות או לפ טופ? קלסרים ולפטופ האם קניתם עטים, טושים ומרקרים? עטים מרקרים עטים צבעוניים תיק חדש? קלמר ססגוני? תיק ללפטופ וקלמר

Cat79

New member
מאיפה התיק ללפטופ?

אני לא מוצאת משהו מספיק גדול ועם עוד תאים לקסרים/ספרים. תודה.

עונה

משנים קודמות: * קלסרים- הכי נוח. פעם ניסיתי מחברות ספירלה, אבל הן נמעכות ומתקווצצות בתוך התיק. קלסרים *לא* צריך לקחת בתיק, רק להשאיר בבית. לקחת רק דפדפת אחת ללימודים ובסוף היום לסדר הכל יפה יפה. * עטים- הפטיש שלי. וגם תיקים. אני מאוהבת בתיקי דוורים, לא ילקוטים. * לא קונה קלמרים. כל העטים זרוקים אחר כבוד בתיק. לא סוחבת מרקרים לשיעור. את עניין הקלמרים מיציתי כשהיו לי בביצפר כל שנה קלמרי טריקים אחרים (הקלמרים עם הכפתורים). * לפ טופ- בקרוב..

tulchi

New member
מחברת ספירלה מחולקת

ושני עטים גם בבי"ס לא השתמשתי בקלמר, קלסרים אף פעם לא היו חבריי הטובים, אני כותבת הרבה יותר מהר מאשר מקלידה אז אין צורך בלפטופ (מה גם שהוא קצת כבד), טושים ומרקרים זו מחלה של ילדות ונערות וזה ביזבוז זמן ומשאבים (מה רע בלעשות קו מתחת לכותרות ושהוא יהיה באותו צבע כמו הכותרת עצמה?? או בצבע של כל הכתוב רחמנא לצלן???).

עונה

האם קניתם ציוד ללימודים? כן, 2 מחברות. איך אתם הולכים ללמוד- קלסרים, מחברות או לפ טופ? מחברות. אינשאללה לפ טופ. האם קניתם עטים, טושים ומרקרים? לא, עטים יש לי לכל החיים (הודות לעבודה), ובכל השאר אני לא משתמש. תיק חדש? קלמר ססגוני? תיק של האגודה. קלמר-בשביל מה אני צריך קלמר?

milaP

New member
הלכתי לאופיס דיפו...

קניתי מחברות מאוד נוחות (לפי דעתי): עם 4 נושאים, ויש שם למעלה לרשום תאריך על כל דף+בכמה עמודים מעטפות להכנסת דפים. יש להם עכשיו מבצע למחברות אלה: 1+3 חינם. +קניתי אקורדיון לדפים, מחולק לפי נושאים, א-ב או ימי שבוע. גם לפי דעתי נוח מאוד. בלימודי תואר ראשון שני (אוניברסיטה פתוחה) השתמשתי בקלסרים ולא היה לי כל כך נוח. כי לא יכולתי לסחוב אותם איתי לשיעורים (כבד) ולפעמים היה צורך לחזור לנושאים קודמים ולא יכולתי וזה הפריע לי. וחוץ מזה מרוב הקורסים של תואר ראשון (25 קורסים בערך) יש לי עכשיו מלא קלסרים בבית וצריך מקום בשביל זה. בסוף הלימודים הייתי מכניסה שני קורסים לקלסר אחד, כי לא היה כבר מקום בשביל קלסרים. וחוץ מזה הם נורא כבדים. ולפי דעתי מחברת זה יותר מסודר, ודפים לא נקרעים. ההצעה שלי היא גם: לקנות מחברות די הבות שיספיקו למקצוע אחד כדי לא לעבור למחברת נוספת כל פעם כי זה יוצר בלאגן בכמות המחברות. מחברת אחת - למקצוע אחד.

מחברות נושאים מעלות דילמה קשה

אם נושא אחד מסתיים לפני האחרים, מה לעשות? לפתוח עבורו מחברת נושאים חדשה? ומה עם הנושאים שלא הסתיימו, להותיר אותם לבדם במחברת המשומשת ולתת לנושא שהסתיים נק' פתיחה טובה יותר במחברת החדשה, או שמא להתחיל את כל הנושאים במחברת החדשה? אכן, קשה.

milaP

New member
אז נגיד אפשר לקחת שני נושאים לכל מקצוע. ואז..

נראה לי יש מספיק מקום.

למעלה