עבודה מהבית ושאר

jaishomi

New member
יש חיים אחרי ההיי-טק!

עבדנו בתחום ההיי-טק 4 שנים עד שהבועה התפוצצה. במקום לשקוע בדיכאון חיפשנו אלטרנטיבות שיתנו לנו גם כסף וגם סיפוק. מצאנו וזה לא חלום! אתם יכולים להיות שותפים להצלחה. בקרו באתר - www.gsagroup.net

AdiBiz

New member
Build a SOLID International Busines

Build a SOLID International Business at YOUR own Place With the Largest, Fastest Growing Company in its Field Today We Teach You, Train You, and Guide You - Every Step of the Way

מוטקה10

New member
רמאות, לא להכנס לקישור !!

פירמידות למובטלים ? אתם תדרדרו את הארץ הזו למצב של אלבניה !!!

guynils

New member
נכון מאד עוד חברת פרמידה לטפשים...

לא להכנס לקישורית המזוהמת הזאת

מוטקה10

New member
פחחח.. עסק בינלאומי מהבית ?!

פירמידה נוספת, מדוע מנהלים הפורומים (3!!) נותנים יד להפקרות הזו ?!

eshlomo

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif

תמשיך לקטר ואנחנו נמשיך להרוויח ,אני מזמין את כווווולם לבקר,להצטרף ולהרוויח. www.prosperity.up.co.il

guynils

New member
מדוע אתם מנהלים לא מורידים את.....

כל המודעות של חברות הפירמידות והקש כמו SUNRIDER

alonfr7

New member
על אטימות ודיעות קדומות

לגיא נילס, ולכל החולקים את התכונות אשר בנושא: "אטימות ודיעות קדומות" לא זה הפורום המתאים להעלות את כל העוולות שהיהודים סבלו מהן בגלל דיעות קדומות וחוסר נכונות בכלל להקשיב... לא זה הזמן לומר שאם נסתכל בעולמנו היום - ללא כל קשר לנאמר כאן בשום ענין - האטימות והדיעות הקדומות הן מן אבני הרע היסודיות שיש. (המוני עירקים למשל בטוחים שסאדאם נהדר ודווקא בוש הכופר הוא זה שיושמד בקרוב מאוד...).... יש אין ספור דוגמאות להדגמה ולהציג עד כמה תכונות אלו הן בסיס הרע בעולם. ו... ראה איזה פלא.... דווקא אתה וחבר מריעך יודעי הכל - ומחפשי עבודה בו זמנית (כנראה לא כל המעסיקים חשבו כמוך) - דווקא אתם מתפארים בתכונות אלו!!! לו אני במקומך - הייתי לוקח את חיי ברצינות. במקום להתפאר ברוע שבי ולהתבכיין כמה כיף לחפש עבודה לאורך פרק זמן כה ארוך - הייתי בודק את ההצעות השונות אחת לאחת. כמו תמיד בחיים לא כל ההצעות, "שרש" או אחרת טובות או הוגנות. בדוק ובחן הדברים ברצינות. כך אני נהגתי. לא אפרט כאן עלי אבל לדעתי ומניסיוני אני עוסק בהצלחה בטוחה לאורך כל החיים. אם אתה או אתם רואים עצמכם כרציניים, הגונים ומעוניינים באמת להרויח ולהינות תוך כדי מסביבת עבודה איכותית במיוחד - פנה או פנו אלי במייל הישיר שלי כולל מספר נתוני יסוד על הפונה. אולי זו ההזדמנות שלך לשנות את חייך לתמיד. אלון [email protected]

boazroz

New member
עמותה להשמת מחפשי עבודה

במסגרת פועלנו (שנראה שאין סוף למה שצריך לעשות עוד). אנו מנסים לעודד מעסיקים לפנות אלינו לשם השמת עובדים. מאחר ואנו פועלים ללא כוונות רווח הרי שעלותנו למעסיק היא כמעט חינם. אנו מנסים לייצור קשר עם כל מעסיק פוטנציאלי ולהוות ערוץ נוסף ויעיל יותר הן לדורשי עבודה והן לחברות המעוניינות להעסיק עובדים. כל המעוניין מוזמן לשלוח אלינו ק"ח לכתובת: [email protected] כמו כן קיים אתר שבו ניתן להרשם [email protected]

alonfr7

New member
מעסיק מחפש כ"א

בועז, מדובר בהצעה לעבודה/תעסוקה בימינו אשר לדעתי הינה הטובה בעולם. לפרטים - אלון במייל הישיר [email protected]

drshy

New member
לסטרט-אפ -- רציניים בעלי אופי יזמי

להקמת מערך שיווק רשתי. אנו מציעים: 1. אפשרות להכנסה נוספת או עיקרית - לפי בחירתך. 2. פוטנציאל רווחים גבוה מאוד. 3. השקעה נמוכה מאוד. 4. עבודה בשעות גמישות (אבל לפחות 10 שעות בשבוע). 5. ליווי והדרכה מלאים. לתיאום פגישה כדי לבדוק את מידת התאמתך ולקבלת מידע נוסף, שלח/י מייל ל- [email protected]

noamca

New member
דרושים מחשב ואינטרנט לעבודה עצמאית

לעבודה עצמאית מהבית הכנסו והבטיחו את מקומכם באתר המצורף הרשמו לתוכנית שתאפשר לכם לעבוד מהבית באמצעות האינטרנט האתר בעברית ומכיל את כל הפרטים הרלוונטיים

דרושים צעירים תוססים

תוססים צעירים קופצניים נודניקים עם אדום בלחיים ברק בעיניים שוב תוססים נורא צעירים ( אפילו בגיל 3 ) קופצניים, אפילו כאלו שרוקדים תוך כדי דיבור לעבודה דינמית בסביבה סאבבא באווירה סבבא ראש טוב של צעירים משכורות בשמיים עבודה בשעות גמישות גם מהבית

tsveeka

New member
די ציני, הייתי אומר ../images/Emo1.gif

אם את משתעשעת עם הרעיון, סימן שאת במצב רוח טוב, לא כמו רבים אחרים בימינו. מה הסוד שלך? אגב, סבבא זה לא נכתב סבבא?

דרושים אנשים רציניים

עם קמט באיזור של המצח בין העיניים שידגיש כמה רציניים הם. לאנשים צריך להיות גוון של אפור בעור כדי להדגיש את רצינותם. השפתיים שלהם צריכות להיות קפוצות והמבט מרצין(כדי שנבין כמה רציניים הם). אסור שיהיה להם שערות של כלב (או חתול) על החליפה של ההיטק כדי שנבין כמה רציניים הם(שהם לא משתעשעים עם חתולים) וזאת לעבודה: מהבית, בשעות גמישות, שכר עד 100000 לחודש, לא נדרש כל נסיון הכשרה על חשבון החברה

tsveeka

New member
שר"ש זה סטארט אפ

לכל אנשי הסטארט אפ והשאר ההיי טק, אם לא ידעתם אז אני מבהיר עכשיו. שר"ש זה סטארט אפ. ההשקעה בסטארפ אפ רגיל (ההיי טק) זה בכסף. בשר"ש זו השקעה באסטרטגיה ובאנשים. ברור שאנשים רוצים לדעת מיד, מהר והכל מה זה ומה עושים בשר"ש. מניסיון בדרך האינטרנט, טלפון או בכל מדיום אחר אין סיכוי שאדם, חכם ככל שיהיה, יבין את ההההההכל. בפגישה נוצר מצב המורכב מכמה היבטים: אמון - זה נעשה מן הסתם פנים אל פנים. מגע - אישי, קישרי אנוש. הבנת הדרך - כאשר ישנה אינטראקציה - פגישה. קל להיות שלילי למשהו שהוא מעט "סודי", מעורפל ולא ברור. אני פונה לכל אדם באשר הוא, עובד או מובטל: אם ברצונכם לא להיות תלויים במיתון, בוס, אבטלה, מצב כלכלי בארץ וכו', צרו קשר. הבהרה: פורום זה הוא אמצעי (אחד מתוך כמה) לפנייה לאנשים.

למעלה