פורקת לחץ..

../images/Emo18.gif פורקת לחץ..

אני באמת לא מבינה את המנהל של הפנימיה שלי , באמת שלא .. טוב אני כן מבינה אבל אוף.. (אני יודעת שלא הייתי ברורה אבל לא משנה..) הכל התחיל שנה שעברה, הייתה לנו ילדה בקבוצה שלנו שסובבה את כל הפנימיה על האצבע הקטנה של הרגל שלה! היא לא הלכה לבית ספר היא הייתה מעשנת כל היום בורחת מלא והיו לנו איתה מלא סרטים שחבל לכם על הזמן! זה הסיפור על חצי רגל. בסוף שנה שעברה המנהל שלנו אמר שאין שום מצב שילדים כמוה יתקבלו לפנימיה שלנו כי אלה ילדים שאי אפשר לעשות איתם עבודה ולהחזיר אותם לחיים בקהילה(כיאה לפנימיה קהיליתית). לפני שבוע וחצי נודע לנו שאנחנו מקבלים ילדה חדשה לקבוצה, אמרנו בסדר רק תודיעו לנו מתי שנוכל להודיע לילדים ולסדר לה את החדר ושהכל יהיה מוכן לקראת הילדה. כמעט הכל היה מוכן לבואה של הילדה, החדר, הילדים, הבית הכל חוץ מדבר אחד, המדריכים!!! כן אותנו שכחו לעדכן באיזה ילדה בדיוק מדובר. אז קיבלנו ילדה במצב נוראי! כרגע זה מצריך שבכל יום אחד מאיצנו צמוד אליה למשך יום שלם. כרגע בגלל המון מעברים שהיו לה בחיים היא לא לומדת בבית ספר מה שאומר שהיא נמצאת כל היום בפנימיה. במהלך היום היא כמעט ולא מתקשרת עם שאר הילדים בקבוצה היא לא משתתפת בפעליות לא אוכלת איתנו כמעט ויש לה מעין סדר יום משלה שכולל לברוח לעשן בחוץ לעשות טלפונים לגברים מבוגרים ממנה בהרבה !! (אגב שכחתי לציין שמדובר בילדה בת 12!!! והיא בקשר עם גברים בני 40+
) בנתיים מכל המצב הזה הבית שלנו מתחיל להפגע, הילדים כועסים עליינו כי הם רואים שאנחנו יותר משקיעים בה מאשר מה שאנחנו משקיעים בהם! הם מאוד ממורמרים והם די מוציאים את זה עליינו. זה הגיע למצב שאנחנו לקחנו את הטלפון מהבית כי אנחנו לא רוצים שהיא תהיה בקשר עם הגברים האלה ,מה שדופק את שאר הילדים כי ככה גם להם אין טלפון . בימים האחרונים המצב שלה הרבה יותר קשה ,לפני כמה ימים היא ניסתה להתאבד ע"י בליעת כדורים וחטפה התקפת קריזה עליינו דבר שגרם לילדים לפחד גדול ממנה. כמובן שניסינו להרגיע את כולם ומבחינתנו היא מטופלת אבל שאר הקבוצה ממשיכה את החיים כרגיל ,אנחנו לא משנים להם את סדר החיים בגללה. אבל אני חייבת לציין שדי נמאס לי . נמאס לי שמנחיתים עליינו הפתעות כאלה בלי להכן אותנו בלי שאנחנו נהיה מוכנים למה שהולך לעבור עליינו בזמן הקרוב. ויותר מפחיד אותי שלא באמת יעשו עם זה משהו, הרי הייתה כבר אחת כמוהה בפנימיה שנה שעברה וכולנו יודעים לאן זה יכול להגיע וכמה קשה להתמודד עם זה .אני לא רוצה לעצור פה ולחושב הו מילא בנתיים בואו נעשה איתה את העבודה בפנימיה ואולי נצליח ואם לא מקסימום היא תהיה זונה קטנה לא נורא. זה מבאס אותי. אני רוצה להאמין שנצליח אני רק מקווה שישארו לנו הכוחות ..

my sTar

New member
פפפפפ...

אני גם רוצה להאמין שתצליחו, ואולי לי יותר קל להאמין כי אני ממש מבחוץ ולא עוברת מה שאתם עוברים, אני ממש מבינה אותך בעניין "ההפתעות" מהמנהל וזה בהחלט מעצבן נורא. עבר רק שבוע וחצי?? אם כך, אני באמת מאמינה מכל הלב שלי שהמצב ישתנה, לא יהפוך להיות הכל אחלה בחלה, אבל בהחלט יהיה הרבה פחות דרמטי. כי היא תתרגל ואתם תתרגלו והעיניינים ירגעו קצת.. אני לא אומרת שהיא תהפוך להיות הילדה הכי מוצלחת [הלוואי שכן] אבל אני כן מאמינה שהעיניינים ירגעו.. עד אז אני שולחת המון המון כוחות ואמונה. מקווה שיעבור עלייך חג של אור

בהחלט מרגיעים לנו את הענינים

לקחו אותה אתמול לבדיקה פסיכטרית באיתנים שזה בי"ח לתשושי נפש בירושלים. בכל אופן בדקו אותה שם והיא לא צריכה פסיכיאטר. מה שהיא כן צריכה זה מרכז הגנה וכדי להכנס לשם היא צריכה לחכות חודש.. וול נחשו איפה היא הולכת להיות כל החודש הזה? בבית שלה
מחר אנחנו עושים לה מסיבת פרידה .. אני לא יודעת אם איזה איבר הם חושבים ,מה שבטוח שזה לא עם השכל. לקחתם ילדה שאשכרה חיה בסיכון עצום(היה חשש מאוד גדול שהיא תדרדר לזנות!!) הוצאתם אותה מהבית שלה בגלל כל זה , והנה אתם מחזירים אותה בדיוק לאותו מקום שממנו הוצאתם אותה.

my sTar

New member
ויי זמיר

בואנה, אני לפעמים יכולה להתשגע מהמערכת הזאת ומהביוקרטיה ומהחלטות מפגרות כמו אלו!! !@$@#^#@$#^@ ! איזה מעצבן זה.. לרגע שמתי את עצמי בנעלים שלכם ופשוט התשגעתי.. מה זה מרכז הגנה? לכמה זמן הוא טוב? לא שמעתי על זה את יכוהל להסביר קצת? הרבה כוחות!!

naar0

New member
בית חסוי

השהייה מוגבלת לזמן מסוים והכוונה להעביר את הנערה למסגרת המשך (פנימיה) או במקרים יוצאי דופן-הביתה. בדומה לבית מעבר או מרכז חרום לילדים אלא שמכוון לנערות מתבגרות שעברו התעללות פיזית/מינית

למעלה