ציונים אנגלית ומתמטיקה התפרסמו!

Doodlez

New member
../images/Emo18.gifציונים אנגלית ומתמטיקה התפרסמו!../images/Emo206.gif

טוב אז למי שיש את אתר משוב או תלמידע או כל אתר בסגנון יכול להיכנס ולבדוק, או שתתקשרו לבית ספר כי זה הגיע לשם כבר. הציונים באינטרנט יגיעו מחר במהלך היום
הלכתי לקבור את עצמי עמוק עמוק בתוך בור ענק! 79 במודל E!
בהחלט אחת הבדיחות המצחיקות

Doodlez

New member
מחר יפרסמו באתר של משרד החינוך../images/Emo13.gif

אני כבר לא עמדתי בלחץ אז הייתי חייב להתקשר- מסכנה המזכירה כל שנייה בערך מישהו אחר מתקשר היא כבר גם קרסה אז היא סגרה את הקו שלה

אני מאושרת ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

מי היה מאמין שאני אקבל 92 בבגרות עצמה ב 003 ? רק חבל שהציון הגשה שלי 83 >< ובאנגלית טוב משחשבתי - הייתי סגורה על 60 , מסתבר שזה 79 ועם הציון הגשה 85 סופי , לא להיט בכלל במודיול E אבל בשבילי זה טוב :] ולנו רשום במשוב רק הציון בבגרות עצמה ורשמו לנו שהציון המשוכלל ישתכלל אחרי המועדי ב' :) אז למתמטיקה אני בטוח לא אגש ( בזבוז זמן - אני בחיים לא אצליח לקבל יותר מזה ) ובאנגלית אני אנסה את מזלי :)

Doodlez

New member
סחתיין על מתמטיקה../images/Emo24.gif

תמיד כדאי לנסות לגשת שוב לאנגלית- במיוחד אחרי השאלון הנוראי הזה בE השנה
לכי תדעי ואולי פתאום יהיה לך קל פי שניים ואז תוציאי אפילו יותר גבוה! זה תמיד כייף

לאהדורה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

חחחחח קיבלתי 68 במודול E חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פאדיחות.

Doodlez

New member
כןכן,

אחרי שתעזבי את בית הספר זה כבר סיפור קצת שונה אבל עזבי אותך, תעשי מועד ב' ומקסימום אם לא תצליחי (חס וחסה) אז הציון הראשון הוא זה שיופיע לך
בקיצור- זה שיותר גבוה

tritone

New member
דווקא אחרי ביה"ס זה יותר קל

כי מחלקים לך דף נפרד עם הציון אז אתה יכול לצרף אותו לתעודת בגרות אם הוא יותר טוב. ואם לא אתה זורק לפח

timetraveler900

New member
../images/Emo6.gif שקשקתי כולי../images/Emo6.gif

לפני שהתקשרתי למזכירות לא ידעתי אם לעשות את זה או לא ושאלתי את אח שלי (!!) בן השמונה(!!) אם כדאי לי לעשות את זה או לא אז הוא אמר שכן והתקשרתי ומהנחישות שבערה בי אחרי הפחד ממקודם הניעה אותי להתקשר לשם 3 פעמים ורק אז הבנתי (או רציתי להבין) שהקו לא פועל...

Chen Shesek

New member
... ../images/Emo67.gif

עוד אחד שאני רואה שבוכה על 80 ב-06, כשהוא מוגש על 95+, אני אהרוג אותו. אבל הפעם על אמת. 58 בייביייייי!! טוב, נו, לפחות עברתי. הגיאומטריה די הצילה אותי, לא עשיתי כלום טוב חוץ מזה (כן, אפילו שאלה 2 מי שזוכר, וכן, גם הסתברות) ובאנגלית מודול אי 88, לא מזהיר, למרות שכל הציונים שלי השנה היו ככה. צריך להתחיל ללמוד ומומלץ לעשות את זה לפני שמסתיים בית ספר...

tritone

New member
ואי שאני אמות

כמו שאני מכירה את ביה"ס שלי, יעלו את הציונים בעוד איזה חודש... לפחות מחר שלכם זה הערב שלי :-\ אני ממש מתוחה עכשיו

asaf105

New member
אוי ואבוי קיבלתי ציונים כל כך גרועים!

מזל שנרשמתי למועד ב', אני ניגש לכולם במתמטיקה 006 קיבלתי 72
בשאלון F קיבלתי 69
ובשאלון E קיבלתי 80
אמנם ציפיתי להרבה יותר נמוך אבל לא לקבל 100 בE זה בושה רצינית

tritone

New member
ואו אני ממש ממש מופתעת לטובה

קודם כל נכנסתי והמקצועות היו רשומים בג'יבריש וזה היה ממש מבאס! אבל ראיתי ציונים יחסית גבוהים וזה, אז כבר קצת נרגעתי מהמתח של הבוקר. אחר כך נכנסתי דרך אקספלורר, וככה: ע"פ באנגלית 100 (את זה כבר ידעתי), F 93 (מגן 97), G 89 (מגן 96), ומתמטיקה 804 קיבלתי 91 (מגן 92) שזה ממש מפתיע! קיצר, אני ממש מרוצה. עכשיו רק נשאר לקוות לטוב באזרחות ולשון. ויש לכם מושג איך מחשבים את הסופי שלי באנגלית בסוף? כבר ממש התבלבלתי מהחישובים וממה נכון

asaf105

New member
איך לעזאזל כולם קיבלו 90+ בF ורק אני לא??????

כל החברים שלי עם 90 בF ואני קיבלתי 69!!!! אין פה שום הגיון יש לי באנסין אולי רק טעות או שניים לא יודע מזה, לא יכול להיות שבמכתב יורידו לי מעל 20 נקודות! משהו פה מסריח מדי על הבוחנים המגעילים האלה

tritone

New member
מוזר ../images/Emo2.gif

אתה יודע שאפשר לבקש את הטופס או לערער או משהו, נכון? אם הלך לך טוב גם במתכונות וגם בבגרות אז זה ממש מוזר ושווה לבדוק

larisa125

New member
../images/Emo201.gif אני קיבלתי 73...

ודווקא הרגשתי שהלך לי ממש טוב בבגרות ואפילו יש לי מגן 100, זה ממש מוזר ומעצבן >< לא נורא, מועד ב' DD:

למעלה