אחרי בירור קצר מסתבר שלחלק מאלה שהיו איתי באותה כיתה רשום חשד ולחלק לא.. איך לי לעזאזל?! ישבתי הכי בצד,לבד,בודדה,גלמודה וערירית ממי אני אעתיק בדיוק..? הקיצר נדפקתי חזק :-\ הבית-ספר שלי הולך לקבל כזה טלפון מחר על הבוקר!!!!!
אני חושבת שזה לפי טעויות דומות או משהו אבל אין לי מושג. אם עברו אצלכם בכיתה וכתבו מי נמצא איפה, תבקשי שישלפו את הטופס הזה... אולי היה איזה משגיח מטורף או משהו
אני הייתי בטוח שזה יתפרסם ביום חמישי כי זה חייב להיות לפני המועדי ב', אבל הם החליטו לפרסם את זה כבר אתמול בלילה... היה רשום: "במחצית הראשונה של חודש יולי" וזה עכשיו
וזה מה שיש לי לומר. כן, נורא הגיוני שתכתבו ל-17 תלמידים מרמה של 5 יח' בלבד חשד להעתקה.. ברור! לא מספיק שדפקתם אותנו עם השאלון ו' הזה של הספרות!!!!!! אני שוננננננננננאאאאאאאאת אותםםםםםם!!!!!!!$@#% שיישרפו.
עירעור זה כבר לא רלוונטי כי הבגרות יום שני מצד אחד אני יכולה לגשת לבגרות כי נרשמתי אלייה מצד שני אני לא יודעת מה הציון שלי ודווקא הלך לי סבבה אז לא יודעת מה לעשות .. מצד שלישי חח יש ילדים ממש טובים בשכבה שלי עם מגן 100 שנפלו בבגרות, וכנראה היו קשוחים בבדיקה .... מצד רביעי!!! גם אם אגש החשד הזה יישאר. אוף
תתקשרי למשרד החינוך ותראי אם את יכולה להשיג על זה ציון איך שהוא,אני בטוחה שאם הם רוצים תוך יום אפשר לתת ציון. ותגשי עוד פעם עדיף מאשר שאחר כך לא יהיה ציון עם משרד החינוך ימשיך להיות לא בסדר. את יכולה גם לנסות לדבר עם המורה שלך לאנגלית לשאול מה לעשות בטח יש לה ניסיון יותר טוב ממך בכל הקטע של מה אמורים לעשות מה עובד ומה לא