ציונים אנגלית ומתמטיקה התפרסמו!

Xx Reut xX

New member
אמאמאמאמא מה זה? ../images/Emo10.gif

למה רשום לי אנגלית ו' ניסוי- 0 - חשד ?!? מה זהההההההההההה ???? וחרא. ב-804 קיבלתי 77. הסופי יחד עם המגן 80
אני לא יודעת אם לעשות מועד ב'.. מה זה חשד לעזעזאל?

Xx Reut xX

New member
כן, הבנתי את זה עכשיו. ../images/Emo10.gif

אחרי בירור קצר מסתבר שלחלק מאלה שהיו איתי באותה כיתה רשום חשד ולחלק לא.. איך לי לעזאזל?! ישבתי הכי בצד,לבד,בודדה,גלמודה וערירית ממי אני אעתיק בדיוק..? הקיצר נדפקתי חזק :-\ הבית-ספר שלי הולך לקבל כזה טלפון מחר על הבוקר!!!!!

tritone

New member
איזה באסה ../images/Emo10.gif

אני חושבת שזה לפי טעויות דומות או משהו אבל אין לי מושג. אם עברו אצלכם בכיתה וכתבו מי נמצא איפה, תבקשי שישלפו את הטופס הזה... אולי היה איזה משגיח מטורף או משהו

timetraveler900

New member
יייייאיייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

84 במתמטיקה!!!! שאלון 804!! אני כל כך מאושרת!!!
96 באנגלית מודול E!!!!! (רציתי מאה אבל כנראה הם קשוחים לגבי תשובות ספציפיות
כי כשבדקתי הכל היה נכון בעיקרון) וואי איזו קפיצה נתתי כשראיתי את מתמטיקה

Doodlez

New member
אני אהרוג אותך יעל!!!!!../images/Emo6.gif

איזה תותחית את!!! וואו איתן שנה הבאה כל כך הולך להביא לך מגן מטורף!

timetraveler900

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תודה
כן, כדאי שהוא יביא כי המגן מוריד לי את הציון ל-79 שזה לא רע אבל... פחות טוב
בהצלחה במועד ב'

noam270

New member
../images/Emo45.gifמודול E באמת נראה לי היו קשוחים ../images/Emo6.gif

ווטאוור

Doodlez

New member
היה כתוב באתר של משרד החינוך,

אני הייתי בטוח שזה יתפרסם ביום חמישי כי זה חייב להיות לפני המועדי ב', אבל הם החליטו לפרסם את זה כבר אתמול בלילה... היה רשום: "במחצית הראשונה של חודש יולי" וזה עכשיו

noam270

New member
ציונים נחמדים משהו ../images/Emo9.gif

100 במתמטיקה, הפתעה גדולה
היה עצוב אם הייתי מקבלת פחות בשאלון 802 XD 94 באנגלית במודיול E, אבל בשקלול עם המגן זה יוצא 97
מרוצה בסך הכל
עכשיו צריך לחכות לציונים של ביולוגיה וספרות, אמאאאאאאאאאאא
סתם, האמת היא שבביולוגיה יש לי לפחות 60 כי עניתי נכון בחלק של האמריקאי וקיבלתי את כל הנקודות, השאלה היא מה יהיה בשאלות הפתוחות

Xx Reut xX

New member
משרד החינוך האלה כאלה אפסים

וזה מה שיש לי לומר. כן, נורא הגיוני שתכתבו ל-17 תלמידים מרמה של 5 יח' בלבד חשד להעתקה.. ברור! לא מספיק שדפקתם אותנו עם השאלון ו' הזה של הספרות!!!!!! אני שוננננננננננאאאאאאאאת אותםםםםםם!!!!!!!$@#% שיישרפו.

Xx Reut xX

New member
אוף אין לי מושג מה לעשות

עירעור זה כבר לא רלוונטי כי הבגרות יום שני מצד אחד אני יכולה לגשת לבגרות כי נרשמתי אלייה מצד שני אני לא יודעת מה הציון שלי ודווקא הלך לי סבבה אז לא יודעת מה לעשות .. מצד שלישי חח יש ילדים ממש טובים בשכבה שלי עם מגן 100 שנפלו בבגרות, וכנראה היו קשוחים בבדיקה .... מצד רביעי!!! גם אם אגש החשד הזה יישאר. אוף

לפי דעתי

תתקשרי למשרד החינוך ותראי אם את יכולה להשיג על זה ציון איך שהוא,אני בטוחה שאם הם רוצים תוך יום אפשר לתת ציון. ותגשי עוד פעם עדיף מאשר שאחר כך לא יהיה ציון עם משרד החינוך ימשיך להיות לא בסדר. את יכולה גם לנסות לדבר עם המורה שלך לאנגלית לשאול מה לעשות בטח יש לה ניסיון יותר טוב ממך בכל הקטע של מה אמורים לעשות מה עובד ומה לא

למעלה