קישור לכתבה על שי... כל מילה בסלע.

:-אופס, לא התכוונתי לפתוח הודעה חדשה... סליחה

הוא באמת לא שווה הודעה נפרדת, אבל יצא אז לא משנה

droriko

New member
אוי באמת

"לומר לאישה שילדיה צופים בתכנית שהיא "אפס של בן אדם" ולהשפיל אותה עד עפר קבל עם ומצלמה בצרחות ברבריות," רואים שמדובר בו באחת שצופה רק בתוכניות ולא בלייב

יNOT

New member
ולא רק זה ../images/Emo6.gif

הרעיון של לקרוא להדחה של משתתף בווילה , בכלל פוסל כל התייחסות לזה כ"מאמר" אלא הופך את הדבר לתקיפה אישית. מאוד מוריד מהערך של האתר שפירסם את זה.

baric

New member
שי התייחס והתנהג בהגזמה

אני רואה את התוכנית כמעט כל הזמן בלייב ....נכון שנעמה לא התנהגה בהתאם אבל מה קורה לך איך ששי פתח את הפה שלו בצרחות ובניבולי פה ....והצליח להשפיע כמעט על רוב דיירי הבית ....עצוב מאוד .....נראה שהוא עושה עבודה מעולה אם גם הצליח להשפיע עלייך כצופה.........חבל !!! שי אדם טוב בבסיס וכן יש לו נשמה אבל הוא שתלטן, חושב שצודק כמעט בהכל, אוהב להיות בראש,מאוד שחצן, ובעיקר מניפולאטיבי, ואוי למי שילך נגדו .......זה כבר לא משנה ריאליטי או לא ישנם הרבה חבר'ה צעירים שרואים את התוכנית וחבל שהם צריכים לראות איך מתנהג אחד שרוצה בכל מחיר להיות מנהיג!!!!

דורוN

New member
אדם טוב?

אדם טוב לא דורס בנאדם וכשהוא לא מת עושה לו וידוא הריגה.

baric

New member
כתבה אמיתית ........חברים חובה לקרוא

חובה להדיח ולהעיף את שי פשוט חובה

droriko

New member
ואגב כשהוא אמר לרנין שהוא יהרוג אותה במכות

זה היה כמובן בצחוק ,ואפשר אפילו להבין את זה מבלי לראות את הקטע אב לכתבת הטיפשה הזו המשפט הזה הספיק כדי להציג את שי בתור מכה נשים מסוכן לציבור

אדון דרוריקו

זה שאתה בעד שי לא הופך את הכתבה הזו ללא אמינה או מה שלא כתבת שהיא... הציטוטים שהובאו מבוססי ולא ממוצאים הוא אכן אלים מילולית הוא כל הזמן צועק בברבריות, מבטל דעות של אנשים רק בגלל שהן לא עולות בקנה אחד עם הדעות שלו הוא השפיל אישה נשואה ואמא לילדים בצורה הכי נמוכה שיש (נמוכה בשבילו) גם אם היא היתה רעה, סכסכנית, תככנית וכו' וכו', הוא יכול היה להיות חכם ולתת לה להפיל את עצמה ולא לשחק אותה "אב הבית" שמגן על בני משפחתו המפוחדים יאללה יאללה, שיעוף כבר הערבי הזה

droriko

New member
לא אמרתי שהוא לא ברברי או שתלטן

ולמעשה רוב מה שכתוב בהודעה הוא נכון(לא שצריך ליהות גאון בשביל לכתוב את זה, כל אחד בפורום כבר יודע לגבי תכונותיו של שי ). פשוט מפריע לי שעושים רצח אופי למלבן אדם. דבר ראשון אלימות מילולית תיהיה חמורה ככל שתיהיה לא מתקרבת בכלל לאלימות פיזית,ולא משנה איך תציגי את זה. ומה לעשות שיש הרבה אנשים שיקראו את הכתבה ויצאו עם רושם ששי מכה נשים . דבר שני , אני טוען שהכתבת צופה רק בתוכנית כי כל אחד אמור לדעת שהצרחות של שי זה לא התפרצות פסיכוטית לא מובנת אלא שרשרת של אירועים של הבחורה ,הרעה לא פחות, נעמה שגרמו לשי שספג אותם במשך חדוש להתפרץ עליה בבת אחת (מקווה בשביל הכתבת שהיא צופה רק בתוכנית,כי אם היא צופה גם בלייב וכתבה את זה היא אטומה לחלוטין)

droriko

New member
ועוד כותבת "דיבר לא יפה לאמא לילדים"

כמו שכתבתי אחרי התוכנית ביום ראשון, המסר של אותה התוכנית הוא ששי העיף אמא רגישה שאוהבת את ילדה (לא הראו את המעשים של נעמה לפני +הקדישו רבע שעה לנעמה מחבקת את הילדים והבעל ) כתבת מקצועית היתה מפשפשת קצת מעבר כדי לראות אם עומד מאחורי זה משהו, ולא מקבלת את מה שהעורך של האח הגדול נותן לה כמובן מאליו .

דרוריקו/יניבל1, כמו שכתבתי, ואתה הסכמת

גם אם הבנאדם הכי רע בעולם עומד מולך ומנבל את הפה, אתה צריך להיות חכם ולסתום, לתת לו לעשות את העבודה בשבילך, ולהוציא את עצמו שפל... (אם זה באמת מה שאתה מנסה להשיג) אבל אדון שי שיטרית המטרוסקסואל-עאלק (הרי הוא בסך הכל פרמיטיבי בתחפושת של מטרוסקסואל) לא שתק... הוא למעשה פעל הפוך ונעמה, בשתיקה שלה (בשבוע וחצי האחרונים שלה בבית) גרמה לו לצייר את עצמו בשחור... חכמה... אולי רעה, אולי ביצ'ית, אולי סכסכנית... זה לא העיניין כבר. שי צעק בקולי-קולות וע"י כך האפיל עם הברבריות שלו על הרוע והגועל של נעמה. ועל כן, דעתי היא שהוא חייב לעוף כמה שיותר מהר, כי הוא חשף את הפרצוף האמיתי שלו (וזה ללא פרצוף יפה בכלל)

droriko

New member
גם כשהוא צעק עליה היא לא שתקה

והחזירה לו ב"אתה פתטי" ועוד משפטים בסיגנון , זה שהקול שלו יותר רם ודומיננטי משלה לא אומר שהוא היחיד שדיבר בצורה מגעילה שם ואנשים אומרים "חשף את הפרצוף האמיתי שלו" כאילו שיש לו פיצול אישיות . בסך הכל הוא כבר שבוע בולע את כל השטויות שלה, ואחרי שהגיעו מים עד נפש(החסר בושה הזו הסיטה נגדו גם ביום משימת השעון שכולם היו חלשים) הוא לא יכל להחזיק את זה יותר והתפרץ עליה , כמו שכל אדם נורמלי היה עושה , דבר ראשון הדברים שהוא אמר היו הגיונים וכולם כאן בפורום הזכירו אותם הרבה לפני (אגב בצורת ביטוי לא פחות חריפה) ודבר שני אולי הוא דיבר מגעיל הושפיל אותה, אבל שלא יתחילו להתייפיף כאן על חשבון שי . לכל אחד היו את הרגעים בחיים שמישהו כל כך הכעיס אותו שהוא לא יכל שלא להתפרץ עליו. שאנשים לא ישחקו אותה פתאום ישו .

אז זהו, ש"פתטית" היא אמרה על רנין

אל תמציא. חאלס אם אתה לא יודע בוודאות, אז אל תכתוב כלום, כי ההשערות שלך מטעות אנשים

droriko

New member
אני לא זוכר בדיוק מה היא אמרה

אבל היא אמרה על שי כל מיני דברים מגעילים, שההתנהגות שלו מגעילה והוא איש קטן וכל מיני כאלה תצפי עוד פעם בקטע , אני לא אומר סתם

Xtramen

New member
שי מזכיר לי בת מהכית בתיכון

היתה לנו בת בכיתה שקרנית ובדינית היא היתה בודה מליבה כל מיני סיפורים והיתה מאמינה בהם

rand10

New member
גם לי היתה אחת כזו!

(כנראה שיש אחת כזו בכל כיתה..)

לי הייתה אחת כזו בצבא...

איזה סיפורים היא הייתה מספרת! נראה לי שהיא בעצמה לא זכרה את כולם אבל דיברה בכזה ביטחון...

למעלה