../images/Emo18.gifקצת ביקורת אחרי הסערה...
כבר מתחילת התוכנית היו לי 3 פייבוריטיות-אליסיה, ניראל ונטלי. אחרי שנטלי וקריסטין הצטרפו גם הן לגמר, זה כבר היה ברור לי שלאליסיה לא נשאר מקום לזכות. נשארתי עם שתיים-ניראל ונטלי. עד הגמר, ניראל הייתה לפי דעתי יממש יפה, אבל משהו השתנה בגמר [אולי הפוני?!
]. בקיצור, נראל הייתה מכוערת בגמר, לפחות יותר מכוערת ממה שהיא הייתה בפרקים הקודמים. נטלי הייתה לפני שהעיפו אותה יפה-וגם אחרי זה שהיא חזרה ובגדול היא נראתה פצצה-ארך לה השיער, רזתה... לדעתי לניראל לא הגיע לזכות. נטלי הייתה הרבה יותר יפה ממנה. כשאני מסתכל על המשימות שהיו מאז שהעיפו את נטלי אני רואה שאפ לא היו מעיפים אותה נטלי הייתה יכולה לבצע אותם הרבה יותר טוב מכל הבנות, בלי הגזמה. אז למה ניראל זכתה? אולי זה בגלל כל הערבים שהצביעו לה ורצו "להחזיר את כבודם", אולי זה מכל הפלאפונים הגנובים [לפחות 6 לכל אחד
] שיש להרבה ערבים בארץ... נטלי הייתה צריכה לזכות כי נטלי יפה בכל מצב, יש לה גוף ופנים בכלל. לניראל אין בכלל גוף, היא שטוחה כמו קרש גיהוץ ופנים יש לה אותה הבעה כל הזמן. נסכם בזה שאני מקווה שנטלי תצליח בעתי. להתראות.
כבר מתחילת התוכנית היו לי 3 פייבוריטיות-אליסיה, ניראל ונטלי. אחרי שנטלי וקריסטין הצטרפו גם הן לגמר, זה כבר היה ברור לי שלאליסיה לא נשאר מקום לזכות. נשארתי עם שתיים-ניראל ונטלי. עד הגמר, ניראל הייתה לפי דעתי יממש יפה, אבל משהו השתנה בגמר [אולי הפוני?!