רחוב קווא-סאן בבנגקוק

V a r d i t

New member
../images/Emo18.gif רחוב קווא-סאן בבנגקוק

היי חבר´ה, מנסיוני אני יודעת שהרבה חדשות לא שומעים בטיולים, אז חשבתי שכדאי להעיר את תשומת לב המטיילים: אתמול, במהדורת חדשות של ערוץ 10 פורסמה ידיעה לגבי התרעות ממוקדות על כוונת אל קעידה לבצע פיגועי ראווה נגד מטיילים ישראלים בבנגקוק, ואחת המטרות היא מסעדה ישראלית בקוואסאן. אמנם לא צריך למהר ולהזמין טיסה חזרה, אבל בהחלט יש לשים לב ולהיזהר כפליים...

makanaonao

New member
אוף!!!!!!!!!!!

נמאס כבר לשמוע מהזיבולי שכל האלו!!!! יעני אנשים התקשרו בלחץ לאנשים כדי לשאול מה קרה... ואם הכל בסדר ובלה בלה בלה, כאילו הלחץ הזה סתם!!!!!!!!!! תקלטו שאתם מבאסים לאחרים ת´טיול!!!!!!!! שיהיה לך יום יפה, ליאת (קופנגן)

kriza

New member
תרגעי.......

כולה מנסים להזהיר אותך, לא להרוס לך את הטיול. ובכלל לא יזיק להזהר, גם טיפה זהירות לא יכולה להרוס טיול בתאילנד
אז take it easy and have fun! תמסרי לתאילנדים ד"ש ממני

makanaonao

New member
מאה פעם אני אשלח...

בקיצור מה שרציתי לאמר (ולא נשלח ב-99 הפעמים הקודמות) הוא שאל תדאגי אני נהנת בלי סוף, יום יפה, ליאת (קו פנגן)

V a r d i t

New member
ת-ר-ג-ע-י! ../images/Emo46.gif

אף אחד לא מנסה להרוס לך שום דבר, בסה"כ דואגים לאנשים שיפקחו את העיניים קצת יותר, עירנות יכולה לעזור והיא עזרה בהמון מקרים. אם זו הגישה אז חבל...

makanaonao

New member
פחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

רק לא להתעצבן - ואם לא עוזר אז לקחת רגיעון של הדס... שיהיה לך יום יפה, ליאת (קו פנגן)

aviron

New member
ד"ש מהקאוסן, כולם רגועים

מלא ותוסס כאן כעת, אוירה של הכל או לא כלום... ודחילקום: קאו-סאן. קאו: אורז.

למעלה