שאילת השאלות5

../images/Emo18.gifשאילת השאלות5../images/Emo196.gif

אתה מלמד את החניכים משחק חדש, כל החניכים הבינו מלבד חניך אחד. לחזור שוב ישעמם את כולם, ולהתעלם- יפלה את החניך. מה תעשה? מחכה לתשובות שלכם
בהצלחה

L o l e e t a

New member
המ..

אז אני אסביר עוד פעם,ואם בפעם השלישית הוא לא הבין נעשה משחק ניסיון

Daichi

New member
אמממ

טוב קודם כל אני מניח שנמצא איתי מדריך נוסף. אם הוא לא מבין אני אומר לו שינסה להבין תוך כדי המשחק, אם הוא לא הבין גם אז אני לוקח אותו שניה לצד ונותן למדריך שאיתי להמשיך להעביר את המשחק ומסביר לו עד שהוא יבין לבד.

lidor203

New member
אני יעשה משחק נסיון

אם גם במשחק נסיון הוא לא הבין אז תוך כיד המשחק השני בזמן שכולם משחקים ואני רואה אותם אז אני ייקח אותו שני מטר אחורה ויסביר לו בשקט לבד

viki655

New member
תשובה..

בדרך כלל אני עם עוד מדריך.. ובנתיים מתי שהמדריך השני עם הקבוצה אני מסבירה לחניך בנפרד..

תשובה:

כלל חשוב בהדרכה: את כללי המשחק לומדים תוך כדי משחק. קל יותר להבין כשאנחנו חווים את המשחק ולא לומדים אותו באופן יבש. במידה ונתתם הסבר כללי ואז התחלתם להסביר תך כדי משחק והחניך לא הבין, אתם משאירים את המדריך השני עם הקבוצה שימשיך במשחק ולוקחים את החניך הצידה ותוך כדי שהקבוצה מתחילה לשחק, נותנים לו הסבר מהצד ומבררים איתו את ההבנה. לעולם לא נדע אם החניך באמת לא הבין או שהוא דורש את תשומת הלב שלכם רק אליו או שאולי בוחן אתכם. מאחלת לכם בהצלחה

למעלה