שאלון ארוך

../images/Emo18.gif שאלון ארוך../images/Emo70.gif

סתם כי יבש פה וצריך להחיות בכלליות: 1.שם: 2.גיל: 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): 4.צבע עיניים: 5.צבע שיער: 6.גובה: 7.מצבך הארוני: 8.פירסינגים: 9.קעקועים: 10.משקפיים: 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך 12.שפות שאתה מדבר/לומד: 13.תכונות טובות שלך: 14.תכונות רעות שלך: 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? 6.מה מפחיד אותך? 7.מה מרתק אותך? 8.מה מעציב אותך? 9.מה משמח אותך? שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? 2.מה הארוחה החלומית שלך? 3.מה אתה שותה במהלך היום? 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? 5.קפה או תה: 6.סוכר או סוכרזית: 7.מלח או פלפל: 8.פלאפל או שווארמה: 9.פיתה או לאפה: 10.סמי או סוסו: 11.אחמד או סלים: 12.מועדון או בית קפה: 13.פאב או דאנס בר: 14.תאטרון או ז'אן דארק 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? 3.מעשה נועז שעשית? 4.מעשה טפשי שעשית? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? 8.מה יש לך מתחת למיטה? 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: 10. מה סקסי בעיניך? 11. מה רומנטי בעיניך? 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? 2.מה היא המילה השנואה עליך? 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? 5.מה היא הקללה האהובה עליך? 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? 7.איזה קול/רעש אתה שונא? 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? 9.גלידה – בכוס או בוופל? 10. שוקו או וניל? 11. חוף או הרים? 12. לישון או לקום? 13. שקיעה או זריחה? 14. לילה או יום? 15. בזבזן או חסכן? 16. קור או חום? 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? 20. למי אתה מתגעגע? 21. את מי היית לוקח לאי בודד? 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? דברים אהובים עלייך: 1.צבע: 2.בעל חיים: 3.ספר 4.סרט: 5.שחקן: 6.שחקנית: 7.דיסק: 8.שיר: 9.מקום בילוי: 10. פורום אהוב: 11. עונה: 12. מקום להעביר בו חופשה: 13. רכב: 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 16. עיתון: 17. סדרה: מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? 2.זכית לחיוך? 3.הענקת מחמאה? 4.קיבלת מחמאה? 5.עשית משהו טפשי? 6.פינקת מישהו? 7.פינקת את עצמך? 8.צחקת? 9.גרמת למישהו לצחוק? 10.התחרטת על משהו שאמרת? 11.בכית? 12.הסתפרת? האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? 2.פחדת מהחושך? 3.עשית משהו מסוכן? מה? 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? 5.בכית בסרט? 6.אמרת "אני אוהב אותך"? 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? 8.הופעת בעירום בציבור? 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? 2.צביקה הדר או צביקה פיק? 3.הראל מויאל או הראל סקעת? 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?

ואני מתחילה לענות גם

בכלליות: 1.שם: מורי 2.גיל: 25 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): נקבה 4.צבע עיניים: חום ירוק 5.צבע שיער: בלונדי /שטני 6.גובה: 165 7.מצבך הארוני: סביר 8.פירסינגים: אין 9.קעקועים: אין 10.משקפיים: אין 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך רק מסנג'ר [email protected] 12.שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית עברית וטיפה שפת סימנים 13.תכונות טובות שלך: אופטמיות וסבלנות 14.תכונות רעות שלך: לא יכולה לבכות 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:חני פיסנטברג וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מסתכלת לראות מה השעה 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מכבה את הטלביזה ופותחת רדיו 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? על חברה שלי שמתחתנת היום 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בשינה 6.מה מפחיד אותך? ליצנים 7.מה מרתק אותך? ילדים 8.מה מעציב אותך? שחיילים מתים 9.מה משמח אותך? חיוך שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? ג'נק פוד 2.מה הארוחה החלומית שלך? שניצל של אמא עם פירה וסלט ירקות קצוץ דק עם כוס קולה קרה קרה 3.מה אתה שותה במהלך היום? קולה (אבל רק קוקה קולה) 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? תלוי במצב רוח 5.קפה או תה: קפה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: שווארמה 9.פיתה או לאפה: לאפה 10.סמי או סוסו: סמי 11.אחמד או סלים: סלים 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק תאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: קופ אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? כשאנשים קטנים עושיםצל גדול זה סימן שהשמש שוקעת 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מתעלפת
3.מעשה נועז שעשית?
4.מעשה טפשי שעשית? אמרתי למישהו שאני מאוהבת בו 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: האוגדלים שלי לא זהים
6.האם היית בחו"ל, ואיפה? הייתי ברוב אירופה 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ארגנטינה
8.מה יש לך מתחת למיטה? אבק?! 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עניים 10. מה סקסי בעיניך? חיוך 11. מה רומנטי בעיניך? שקיעה/זריחה 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לצבא, כי היה לי הכי כיף בעולם 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? סבתא שלי ז"ל 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לא יודעת מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? נארף/זובי 2.מה היא המילה השנואה עליך? דממה 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? עצב 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? חוסר כוח 5.מה היא הקללה האהובה עליך? זובי תמצצי
6.איזה קול/רעש אתה אוהב? של גשם 7.איזה קול/רעש אתה שונא? של שיפוצים ושל המוכר אבטיחים שעובר כל יום ב 8 בבוקר בשכונה שלי ומעיר אותי
8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? אהלן מה קורה.. 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל 10. שוקו או וניל? וניל 11. חוף או הרים? הרים 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? שקיעה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? בזבזנית 16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרתקות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם מישהו 20. למי אתה מתגעגע? לילדים
21. את מי היית לוקח לאי בודד? את חברה שלי 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? התקבלתי ללימודים | הדגש|דברים אהובים עלייך: 1.צבע: כחול או סגול 2.בעל חיים: ג'ירפה 3.ספר באדולינה / אליפים/ אורי 4.סרט: ריקוד מושחת/ הנסיכה הקסומה 5.שחקן:טום הנקס/ דנזל וושינגטון 6.שחקנית: ג'וליה רוברטס/ מאיה מרון 7.דיסק: אהוד בנאי - עוד מעט/ עברי לידר - יותר טוב כלום מכמעט 8.שיר: מלאך- אביב גפן / יוצא לאור- אהוד בנאי 9.מקום בילוי: בית 10. פורום אהוב: זה
11. עונה: שלישית 12. מקום להעביר בו חופשה: סיני 13. רכב: פג'ו 206 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: חסוי 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: hello , my mane is Inigo Motoya you killed my father prepare to die 16. עיתון:רייטינג 17. סדרה: בנות גילמור חברים ובנות מקלאוד

../images/Emo67.gif המשך

מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? עכשיו? 2.זכית לחיוך? אתמול 3.הענקת מחמאה? לפני שעתיים 4.קיבלת מחמאה? אתמול 5.עשית משהו טפשי? אתמול 6.פינקת מישהו? אתמול 7.פינקת את עצמך? לפני שבוע 8.צחקת? לפני שעה 9.גרמת למישהו לצחוק? אתמול 10.התחרטת על משהו שאמרת? לפני כמה חודשים 11.בכית? חודשיים 12.הסתפרת? שנה? האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא 2.פחדת מהחושך? לא 3.עשית משהו מסוכן? מה? כן 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא 5.בכית בסרט? כן 6.אמרת "אני אוהב אותך"?כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא 8.הופעת בעירום בציבור?לא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? כן | לאחרונה | 1.האדם האחרון שראית: אמא 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: *בודקת* חברה שלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: אותה חברה 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" אחיינית שלי 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? חתונה של חברה שלי 2.צביקה הדר או צביקה פיק? פיק 3.הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת
4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? אולי 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? כל הכבוד 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

moria007

New member
מורי- אנחנו דומות!

עניתי על השאלון ורק אח"כ קראתי את שלך ועכשיו אני רואה שענינו אותו דבר על הרבה שאלות! נחמד!

גם אני אענה

בכלליות: 1.שם: רחלי 2.גיל: 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):נקבה 4.צבע עיניים:חום 5.צבע שיער:חום עם גוונים טבעיים של בלונד חום כהה וחום בהיר בהיר 6.גובה: לא יודעת 7.מצבך הארוני:ככה ככה 8.פירסינגים:אין 9.קעקועים:אין 10.משקפיים:יש 11.אייסיקיו או מסנג'ר: שניהם 260512835 [email protected] 12.שפות שאתה מדבר/לומד:עברית אנגלית ואני לומדת מסדרות ומחברה שלי ספרדית 13.תכונות טובות שלך: רגישה חברותית 14.תכונות רעות שלך:פסימית, בלגאניסטית , חסרת טאקט לפעמים 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:לאף אחד וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מסתובבת לצד השני ומנסה להרדם 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מורידה משקפיים ומתכסה 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? איפה היתוש שעקץ אותי ומה השעה 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אמא 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? לישון ולבלות עם חברים ובשבת לעשות משמרת במד"א 6.מה מפחיד אותך? כמעט הכל, כלבים קטיושות 7.מה מרתק אותך? ספר טוב 8.מה מעציב אותך? פרידות 9.מה משמח אותך? לדבר עם חברות, לצחוק שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? צ'יפס ושניצל 2.מה הארוחה החלומית שלך? אין 3.מה אתה שותה במהלך היום? מיצים בד"כ קולה או פאנטה 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? לא שותה 5.קפה או תה:שניהם 6.סוכר או סוכרזית:סוכר 7.מלח או פלפל:מלח 8.פלאפל או שווארמה:שווארמה 9.פיתה או לאפה:פיתה 10.סמי או סוסו:מי? 11.אחמד או סלים:מי? 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: לא זה ולא זה 14.תאטרון או ז'אן דארק תאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?אין 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? בודקת שלא עובדים עלי 3.מעשה נועז שעשית? 4.מעשה טפשי שעשית? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:אני כוססת ציפורניים 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? לא הייתי אבל באוקטובר אני טסה למשלחת לפולין 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? אוסטרליה וארה"ב 8.מה יש לך מתחת למיטה?לכלוך 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:חיוך ועניים 10. מה סקסי בעיניך?לא יודעת 11. מה רומנטי בעיניך? ללכת ביחד בטיילת ולראות את השקיעה 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לא הייתי חוזרת 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אף אחד 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לא יודעת מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? אין 2.מה היא המילה השנואה עליך?אין 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?לא יודעת 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?לא יודעת 5.מה היא הקללה האהובה עליך?לך לעזאזל 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? ציפורים קטנות שיש לי ליד החלון 7.איזה קול/רעש אתה שונא? של יתוש באוזן 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? עם כוס קולה 9.גלידה – בכוס או בוופל? כוס 10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? שקיעה 14. לילה או יום? יום 15. בזבזן או חסכן? גם וגם 16. קור או חום? חום אני אוהבת קיץ ואביב 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מעצבנות לא נותנות לישון בלילה 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? ריקה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם חברה שלי במשמרת במד"א 20. למי אתה מתגעגע? לחבקרות שלי שבגלל המצב כבר חודשים לא ראיתי אותן 21. את מי היית לוקח לאי בודד? יברות שלי שיודעות להרגיע אותי 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? אומגה ולצאת לסנוקר עם חברים דברים אהובים עלייך: 1.צבע: כחול 2.בעל חיים: דולפין וסוס 3.ספר סדרת הארי פוטר, צופן דה וינצי, מלאכים ושדים , נקודת הונאה וספרים של ג'ון גרישם 4.סרט: טויסטר 5.שחקן: אין אחד אהוב 6.שחקנית: אותו דבר 7.דיסק: כל הדיסקים של בקסטריט בויז 8.שיר:lonely day - system of a down השיר שלנו - אביב גפן, song for the unloved - backstreet boys 9.מקום בילוי:בכל מקום שחברות שלי נמצאות בו 10. פורום אהוב: זה 11. עונה: 4-5 ועונת שנה קיץ 12. מקום להעביר בו חופשה: אילת או חו"ל למרות שבשניהם לא הייתי 13. רכב:אין 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "j.c jo is that what you think had happend?" - "אלוהים אדירים גו זה מה שאת חושבת שקרה":מתוך טויסטר 16. עיתון:ידיעות אחרונות 17. סדרה:האנטומיה של גריי, בנות גילמור, אי-אר בנות מקלאוד n.c.i.s גאג מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? היום 2.זכית לחיוך? לא זוכרת 3.הענקת מחמאה? אתמול 4.קיבלת מחמאה?אתמול 5.עשית משהו טפשי?לא זוכרת 6.פינקת מישהו?מזמן 7.פינקת את עצמך? מזמן 8.צחקת?אתמול 9.גרמת למישהו לצחוק?אתמול 10.התחרטת על משהו שאמרת? לא זוכרת 11.בכית? מזמן 12.הסתפרת? לפני יותר מדי זמן. אני חייבת להסתפר! האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא 2.פחדת מהחושך?כן 3.עשית משהו מסוכן? מה?לא 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?לא 5.בכית בסרט?ברור 6.אמרת "אני אוהב אותך"?לא 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?לא 8.הופעת בעירום בציבור?לא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:אמא שלי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אבא שלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:אבא שלי 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" לא אמרתי 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:אני ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? כנראה לרדת למקלט כנסראללה יחליט להפציץ אותנו 2.צביקה הדר או צביקה פיק? הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת?אף אחד מהם 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? אני מקווה 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? תחיו את הפורום הזה כדי שלא יסגר 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא

moria007

New member
גם אני!

1.שם: מוריה. 2. גיל: 24. 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): נקבה. 4.צבע עיניים: חום. 5.צבע שיער: חום. 6.גובה: 1.60מ'. 7.מצבך הארוני: לא הבנתי מה זה ארוני... 8.פירסינגים: פעם היה לי נזם, זה נחשב?... 9.קעקועים: ממש לא! 10.משקפיים: כן! 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית ובתכנון ללמוד צרפתית. 13.תכונות טובות שלך: איכפתית, קשובה. 14.תכונות רעות שלך: פחדנית. 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: לא למישהו מפורסם, אבל יש מישהי בעבודה שכל הזמן מבלבלים בינינו וככה הכרתי אותה ועכשיו אנחנו חברות! אגב, אנחנולא כ"כ דומות.... וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתמתחת.... ומכבה את השעון מעורר... 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? לוחצת PLAY במערכת. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? איפה המרחב המוגן??? אני אצל ההורים והיום העירה אותי האזעקה... 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אבא שלי. 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? עם המשפחה בקיבוץ. 6.מה מפחיד אותך? מוות של אנשים קרובים. 7.מה מרתק אותך? היסטוריה. 8.מה מעציב אותך? מוות, אנשים שהחיים שלהם קשים. 9.מה משמח אותך? לגלות טוב לב של אנשים, פרחים, שיר יפה שבא טוב. שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? קציצות של אמא.. 2.מה הארוחה החלומית שלך? כל הדברים שאסור לי בגלל הצליאק - בורקסים, לחמניות, חלה טריה, באגטים, עוגות, קוראסונים.... 3.מה אתה שותה במהלך היום? לצערי הרב נאי מכורה לקולה... 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? מידורי סאוור, סמירנוף אייס. 5.קפה או תה: תה. 6.סוכר או סוכרזית: סוכר! 7.מלח או פלפל: מלח, לא יכולה להתמודד עם חריף... 8.פלאפל או שווארמה: פאלאפל. 9.פיתה או לאפה: לצערי אף אחד מהם בגלל הצליאק... 10.סמי או סוסו: לא יודעת. 11.אחמד או סלים: לא יודעת. 12.מועדון או בית קפה: בית קפה. 13.פאב או דאנס בר: תלוי במצב רוח... 14.תאטרון או ז'אן דארק: לא יודעת. 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: לא יודעת. אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? "תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר". 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? שופינג!!!!!!! 3.מעשה נועז שעשית? כתבתי לאקס שלא הצלחתי להתגבר עליו מכתב ובו אמרתי לו שאני לא יכולה להתגבר עליו. 4.מעשה טפשי שעשית? סקס עם האקס.... (אותו אחד, אגב...). 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? איטליה עם המשפחה בגיל 14, פולין עם הבי"ס בגיל 17, ניו זילנד, אוסטרליה ותאילנד עם עצמי וחברה מהצבא בגיל 22. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? מאונט מאנאגנוי, ביי אוף פלנטי, האי הצפוני, ניו זילנד. 8.מה יש לך מתחת למיטה? אבק.... 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: גב וכתפיים. 10. מה סקסי בעיניך? חיוך, אנשים שלא עושים עיניין מעצמם. 11. מה רומנטי בעיניך? הפתעות קטנות - לקנות כרטיסים לסרט, להשאיר פתק מוחבא, לפנק בהפתעות קטנות. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? למאה ה-19 בגלל גאווה ודעה קדומה (אבל רק בתור ליזי או ג'יין!). 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? דוד בן גוריון. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לדעת לשיר בלי לזייף! מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? שבלול? לא יודעת, עכשיו חשבתי על זה וזאת מילה חמודה. 2.מה היא המילה השנואה עליך? גירית. כי צריך ממש להתאמץ להגיד אותה. 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? שיר שבא טוב. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? אנשים שמתלהבים מעצמם יותר מדי, שחצנים. 5.מה היא הקללה האהובה עליך? "כוססססאמוק". 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? גשם. 7.איזה קול/רעש אתה שונא? צפצוף של רברס של מכוניות. מוציא אותי משלוותי. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? עם האנשים שאני אוהבת שכבר שם. 9.גלידה – בכוס או בוופל? לצערי, כוס. 10. שוקו או וניל? לצערי וניל (בנוסף לצליאק גם אסור לי קקאו...) 11. חוף או הרים? הרים, זה הבית. 12. לישון או לקום? לישון. 13. שקיעה או זריחה? זריחה. 14. לילה או יום? תלוי במצב רוח. 15. בזבזן או חסכן? אני בזבזנית מתקמצנת עם רגשות אשמה... 16. קור או חום? קור. 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? ברור שמלאה! 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם עינת בניו זילנד! 20. למי אתה מתגעגע? לאחות שלי, בגלל המבחנים ראיתי אותה לאחרונה לפני 3 שבועות! 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את ג'וקה הכלבה שלי, ז"ל. 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? לעזוב את הבית ולעבור לת"א. דברים אהובים עלייך: 1.צבע: חום. 2.בעל חיים: קיפוד. 3.ספר: "איך ניצחתי במלחמה" - ורד מוסינזון. 4.סרט: "מחול הפיגיונות" או אולי "מפלצות בע"מ", קשה לבחור... 5.שחקן: ג'וני דפ... יאמי.... 6.שחקנית: דנה איבגי. 7.דיסק: "כשהגיטרה מנסרת את הלילה" - פורטיסחרוף. 8.שיר: כרגע, "אם את הולכת" של דן תורן, אבל נראה לי שבכלליות אני אלך על "עד סוף הקייץ" בגירסת ערן צור. 9.מקום בילוי: בוקובסקי. 10. פורום אהוב: הזה, בגלל זהוא הראשון שלי! 11. עונה: שניה!!! 12. מקום להעביר בו חופשה: סיני. 13. רכב: רכב החלומות זה פיג'ו 206 CC. 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אני משתדלת להגיד לכולם. אולי לא אמרתי את זה מפורשות לדוד שלי. 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "אני נולדתי בשוק. מתרגלים" (טל פרידמן, מתוך "ריקי ריקי") 16. עיתון: ידיעות אחרונות. 17. סדרה: בנות מקלאוד, 24. מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? כרגע. 2.זכית לחיוך? לפני שעתיים בערך. 3.הענקת מחמאה? ממש לפני כמה דקות. 4.קיבלת מחמאה? אתמול. 5.עשית משהו טפשי? לפני שבוע. 6.פינקת מישהו? לפני שעתיים, הכנתי לאבא שלי סלט. 7.פינקת את עצמך? לאורך כל היום, נתתי לעצמי להימרח כי אני בבית זה סוג של חופש. 8.צחקת? לפני כמה דקות. 9.גרמת למישהו לצחוק? לפנמי כמה דקות. 10.התחרטת על משהו שאמרת? לפני כמה דקות. 11.בכית? בחדשות של 20:00. 12.הסתפרת? שנה או אולי קצת יותר. האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא. 2.פחדת מהחושך? כן. 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא נראה לי שעשיתי משהו מסוכן. 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? ממש לא. 5.בכית בסרט? כן. 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן. 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא. 8.הופעת בעירום בציבור? לא. 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? כן. לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אמא ואבא שלי. 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: מעיין חברה שלי שנמצאת במילואים ושתשמור על עצמה!!!(היא לוחמת תותחנים). 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: מעיין. 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": אמא שלי. 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני. ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? צילומים של אח שלי ל"מי רוצה להיות מיליונר" ביום שלישי! בהצלחה!!! 2.צביקה הדר או צביקה פיק? פיק בגלל מרי לו. 3.הראל מויאל או הראל סקעת? אף אחד מהם. 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? כן. 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? סחטיין על הסבלנות! 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא, זה נחמד וגורם להתבוננות פנימית.

Nira 222

New member
סוף סוף הצלחת להעיר אותי

מהתרדמת שנחתה עליי כאן..., אבל למה כ"כ ארוך??? טוב נו... בכלליות: 1.שם: נירה 2.גיל: 24+ 3.מין: נקבה, ולא הבנתי את הסוגריים, למה התכוונת? 4.צבע עיניים: חום 5.צבע שיער: שחור 6.גובה: 160 וקצת 7.מצבך הארוני: חחחחחחח.... המממ... שאלה טובה... 8.פירסינגים: נון 9.קעקועים: נון 10.משקפיים: יאפ ועדשות 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך חחחחח אוותר הפעם. 12.שפות שאתה מדבר/לומד: - 13.תכונות טובות שלך: נאמנות, כנות 14.תכונות רעות שלך: חוסר טאקט, ביישנות, חוסר ביטחון 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: לאחות של אבי (הביצ') וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פוקחת את העיניים 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? חושבת 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? איך אני מסיימת עם מטלות מסוימות בעודי מסוחררת... 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בקריאת ספרים ושינה טובה 6.מה מפחיד אותך? קרבה 7.מה מרתק אותך? חוכמה 8.מה מעציב אותך? רוע 9.מה משמח אותך? טוב לב שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? שווארמה 2.מה הארוחה החלומית שלך? שווארמה 3.מה אתה שותה במהלך היום? בעיקר דיאט קולה 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? לא בדיוק אלכוהלי אבל, אקסל (החיקוי הכי טוב של רד-בול) 5.קפה או תה: נון 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: שווארמה כמובן 9.פיתה או לאפה: לאפה 10.סמי או סוסו: חחחחחח... מי? 11.אחמד או סלים: נון 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק: נון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: הא? אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? "חייה ותן לי לחיות בשקט" 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? משדרגת את האופניים. 3.מעשה נועז שעשית? התנשקתי בדייט ראשון עם בחור שרק הכרתי באותו יום מהאינטרנט. 4.מעשה טפשי שעשית? בלמתי בשתי המעצורים של האופניים , כמובן שכתוצאה מכך עפתי מהאופניים... 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אין מצב לכאן. הרגל? לשדרג את האופניים? 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? שלילי. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? אוסטרליה ולאו בגלל הסדרה. 8.מה יש לך מתחת למיטה? חחחחח... שלא נדע... מברג, טוש וכדו'... 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: לא הייתי מגדירה כאיבר, בכל אופן, גומות חן. 10. מה סקסי בעיניך? גברים (כן כן מה שנכתב) עם שיער חזה. 11. מה רומנטי בעיניך? החזקת ידיים. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לתקופות שבהן לא שמענו על כמות כ"כ גדולה של הרוגים... 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? חברה מקסימה מהשכבה. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לא עולה משהו. מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? בעליל 2.מה היא המילה השנואה עליך? אונס 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? חמימות 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? קרירות 5.מה היא הקללה האהובה עליך? ביצ' 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? של בלה 7.איזה קול/רעש אתה שונא? של הבבון 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? עם חיוך 9.גלידה – בכוס או בוופל? בוופל 10. שוקו או וניל? וניל 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? שקיעה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? באמצע 16. קור או חום? חום 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי ריקה 19. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם המאבטח של התחנה המרכזית, בחוף. 20. למי אתה מתגעגע? לשיחות עם חברה מסוימת.. 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את האופניים והנגן. 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? קניית האופניים דברים אהובים עלייך: 1.צבע: סגול 2.בעל חיים: דולפין 3.ספר : כל הספרים של נורה רוברטס 4.סרט: "מחץ הדלתא" 5.שחקן: אנטוניו סאבטו ג'וניור 6.שחקנית: נעמי ווטס 7.דיסק: רוב הדיסקים של רוקסט 8.שיר: כ"כ הרבה שקשה לפרט 9.מקום בילוי: כל מקום בו אני נפגשת עם יקיריי 10. פורום אהוב: למעט זה, אין. 11. עונה: קיץ. 12. מקום להעביר בו חופשה: כל מקום שרחוק מהשגרה.. 13. רכב: אין משהו מיוחד, אולי פג'ו 306 . 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אבי. 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: לא עולה משהו. 16. עיתון: מקומי "זמן הדרום" ורק בגלל עבודתי שם כגרפיקאית. 17. סדרה: "אבודים" מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? לפני שעה או שעתיים במסנג'ר במצלמה 2.זכית לחיוך? לפני כמה שעות טובות, מהמוכרת שמכירה אותי בקיוסק. 3.הענקת מחמאה? לפני כמה שעות לכמה מהבלוגיה 4.קיבלת מחמאה? לפני כמה שעות מכמה מהבלוגיה 5.עשית משהו טפשי? חחח... לפני שעה, שתיתי עוד פחית אקסל... 6.פינקת מישהו? קניה (שלא בכספי) במיוחד נחשבת כפינוק...? 7.פינקת את עצמך? לפני כמה שעות, שתיתי אקסל... 8.צחקת? מקודם, במסנג'ר. 9.גרמת למישהו לצחוק? מקודם, במסנג'ר. 10.התחרטת על משהו שאמרת? כמעט כל יום.... 11.בכית? אתמול. 12.הסתפרת? לפני 6 שנים... האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא שזכור לי 2.פחדת מהחושך? כן, בילדותי 3.עשית משהו מסוכן? מה? רכיבה על אופניים בשעות הלילה המאוחרות 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? - 5.בכית בסרט? אולי בכיתי מסרטים, לא בסרטים (ע"ע "פוסידון", "כל מה שבחורה רוצה") 6.אמרת "אני אוהב אותך"? אתמול, לחברה טובה במסנג'ר. 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא שיקרתי. נון. 8.הופעת בעירום בציבור? כשנולדתי?! 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? אף פעם... לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אבי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: איקי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: אמי 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": קאמבר, חברה טובה. 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אנוכי ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? לישון 2.צביקה הדר או צביקה פיק? הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת? מויאל 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? אולי, מזוכיסטיים... 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? צר לא שלא הראיתי נוכחות, הייתי בעיקר סמויה כאן בתקופה האחרונה... 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? חחחח בהחלט כן, יכולתי לישון יותר מוקדם, בסביבות 4 וחצי...

גמני גמני!!../images/Emo29.gif

בכלליות: 1.שם:אפרת 2.גיל:21 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):חחחחח נקבה
4.צבע עיניים:חום 5.צבע שיער:גם 6.גובה:170 בערך 7.מצבך הארוני:ארון בגדים כאילו?בכי רע. 8.פירסינגים:לא 9.קעקועים:שונאת.מכוער בעיני 10.משקפיים:כן לא קבוע אבל.הזנחתי אותם בזמן האחרון אבל בלית ברירה אני יושבת איתם פה שוב 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך נפשי חושקת אבל לא בפרהסיה
12.שפות שאתה מדבר/לומד:עברית ואנגלית בלחץץץץץץץץ 13.תכונות טובות שלך:לשווק את עצמי?
תגידו לי אתן כמה נחמדה וחמודה אני
14.תכונות רעות שלך:קנאית וטובה מדי. 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:אף אחד האמתי.. וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מכבה את השעון המעורר 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?רואה טלויזיה 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?שאני רוצה לחזור לישון.ובאמת חזרתי!!! 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אמאאאאאאאאאאאאאאאאאא 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?קצת לצאת מהבית. 6.מה מפחיד אותך?מוות של אחרים 7.מה מרתק אותך?לא יודעת.. 8.מה מעציב אותך?מוות של אחרים 9.מה משמח אותך?אחיינים שלי שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?אורזזזזזזזזזזז 2.מה הארוחה החלומית שלך?דברים מתוקים עם המון קלוריות (בחיים לא ייתגשם-אלא אם אני אדע את תאריך המוות שלי
) 3.מה אתה שותה במהלך היום?משתדלת רק מים.לפעמים משהו דיאטטי מוגז. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?לא שותה 5.קפה או תה:תה 6.סוכר או סוכרזית:אף אחד 7.מלח או פלפל:קצת משניהם 8.פלאפל או שווארמה:פלאפל 9.פיתה או לאפה:לאפה.לא מתה על פיתות 10.סמי או סוסו:מי אלה? 11.אחמד או סלים:כנ"ל 12.מועדון או בית קפה:בית קפה 13.פאב או דאנס בר:לא יודעת...
14.תאטרון או ז'אן דארקחחח מה? 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:את השני לבושתי אני לא מכירה אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?מוטו?המממ...תעשו מה שאתם רוצים ואל תבלבלו לי את המוח? 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?שמה בצד לחיסכון 3.מעשה נועז שעשית?אני לפלפית
4.מעשה טפשי שעשית?יותר מדי 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:לדבר אל עצמי שאני מסדרת את החדר או ארון
"זה הולך לפה,זה לפח,זה שם."
6.האם היית בחו"ל, ואיפה?ירדן,טורקיה,צרפת,אנגליה 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? 8.מה יש לך מתחת למיטה?אבק? 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: 10. מה סקסי בעיניך? 11. מה רומנטי בעיניך?ביחד. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?לתקופה בלי פיגועים ומלחמות.אבל אין תקופה כזו.. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?ליידי גודייבה 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?נגינה מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך?אין.. 2.מה היא המילה השנואה עליך?גם לא נראה לי שיש 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?חחחח לא הבנתי
5.מה היא הקללה האהובה עליך?נבלה 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?של שקט 7.איזה קול/רעש אתה שונא?צפצופים של מכוניות.אוףףףףףףףףףףףףףףףף 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?עם חיוך 9.גלידה – בכוס או בוופל?וופל 10. שוקו או וניל?וניל 11. חוף או הרים?חוף 12. לישון או לקום?לישון 13. שקיעה או זריחה?שקיעה 14. לילה או יום?לילה 15. בזבזן או חסכן?חסכן 16. קור או חום?קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מרגשות ומפחידות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?חצי ריקה 19. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה?קודם כל אני רוצה להגיד שהיה כתוב עם ב-א' ואני שניתי את זה לע'. עם מישהו לבד לבד. 20. למי אתה מתגעגע?לאחיינים שלי.יום שני הם פה. 21. את מי היית לוקח לאי בודד?אף אחד 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית?אשכב סתם עם מישהו שאני בקושי מכירה
דברים אהובים עלייך: |

המשכיאדהה../images/Emo29.gif

הדגש| 1.צבע:סגול 2.בעל חיים:חתולי 3.ספר יש ההרבה 4.סרט:תלמה ולואיז לדוגמה 5.שחקן:ג'וני דפ 6.שחקנית:ניקול קידמן וריס וויתרספון 7.דיסק:יש כמה 8.שיר: 9.מקום בילוי: 10. פורום אהוב: 11. עונה:סתיו 12. מקום להעביר בו חופשה:צימרים בצפון
13. רכב:שיהיה למי אכפת איזה כבר?
14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 16. עיתון: 17. סדרה:הרבה מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?לפני איזה שעה 2.זכית לחיוך?לפני גם משהו גזה 3.הענקת מחמאה? 4.קיבלת מחמאה? 5.עשית משהו טפשי? 6.פינקת מישהו?אני כל הזמן מפנקת! 7.פינקת את עצמך? זה כבר לא קורה הרבה 8.צחקת?לפני שעה נו 9.גרמת למישהו לצחוק?אותו דבר..השאלון הזה משגע אותי כבר 10.התחרטת על משהו שאמרת? 11.בכית?אתמול..קיבלתי את החשבון טלפון
אבל למזלי היום בבוקר התברר לי שסתם נכנסתי ללחץ והמספר שגרנדיוזי שקראתי זה לא החשבון בכלל.חחח 12.הסתפרת?מזמןןןןןןןןןןןןן האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?נבר 2.פחדת מהחושך? 3.עשית משהו מסוכן? מה?נסעתי עם אחותי הקטנה אתמול..זה מסוכן תאמינו לי 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?נבר 5.בכית בסרט? 6.אמרת "אני אוהב אותך"? 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? 8.הופעת בעירום בציבור?אף פעם 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:אחותי הגדולה 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:אותה חברה 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:חברה 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"... 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:אני ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?עבודה מחר בבוקר 2.צביקה הדר או צביקה פיק?הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת?לא אכפת לי 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?לא יקרא הכל אבל חלק 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?תודה אני אוהבת אתכן
6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?לאאאאאאאאאא הודגש באמצעות מדגישומטיק

Free Bird

New member
ואו ואו. צריך להיות לי ממש משעמם..

בכלליות: 1.שם: חומוס 2.גיל: 15 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): חזקXDD חחח סתם..נקבה 4.צבע עיניים: חום-צהבהב 5.צבע שיער: חום כהה 6.גובה: 1.68 7.מצבך הארוני: מה?=S 8.פירסינגים: נופ. 9.קעקועים: נופ. 10.משקפיים: נופ. 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך [email protected] 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית ואנגלית ומקווה מאוד ללמוד גם רוסית בהמשך 13.תכונות טובות שלך: אממ לא יודעת. 14.תכונות רעות שלך: חסרת סבלנות. 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אממ? וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? נראלי מצחצחת שיניים 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מצחצחת שיניים?! 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? תומר
סתם לא יודעת.. 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? נראלי את אבאשלי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? חחח מחשב^^ 6.מה מפחיד אותך? עכבישים וג'וקים 7.מה מרתק אותך? תומר
8.מה מעציב אותך? שנהרגים לנו חיילים... 9.מה משמח אותך? תומר
שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? אממ נראלי ליצ'י כרגע אבל זה עוד ישתנה עם העונות 2.מה הארוחה החלומית שלך? ליצ'י
דובדבנים
חחח סתם נו מאיפה לי...לא חולמת על ארוחות. 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים[?] 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? למה רק בלילה? טוב אז אממ טובורג ווודקה=| אבל לא הרבה=|| 5.קפה או תה: קפה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: שניהם 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל 9.פיתה או לאפה: לאפה נראלי 10.סמי או סוסו: מה?!?!?! 11.אחמד או סלים: הא????? 12.מועדון או בית קפה: אף אחד מהם 13.פאב או דאנס בר: גם אף אחד מהם 14.תאטרון או ז'אן דארק כנ"ל 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: דיי מה זה משנה... אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? יהיה טוב 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה אורווה שלמה 3.מעשה נועז שעשית? לא זוכרת, עשיתי המון דברים מפגרים שניתן לקרוא לזה נועזים. 4.מעשה טפשי שעשית? הרבה. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: עזבו'תי 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? אממ צרפת 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? אוסטרליה
8.מה יש לך מתחת למיטה? שואב אבק ושני סקייט בורד 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: לא הקדשתי מחשבה. 10. מה סקסי בעיניך? זכרים ארוכי שיער
מי יתן וירבו. 11. מה רומנטי בעיניך? לא יודעת... 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? שום תקופה. אני שונאת את העבר שלי 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? החתולה שלי נראלי... 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? כישרון מוזיקלי, זה דיי חסר לי=\ מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? תומר 2.מה היא המילה השנואה עליך? שובבה 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? סוסים. חיה מדהימה. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? אממ דיי. 5.מה היא הקללה האהובה עליך? חחחחחחח אין! 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? מטאל
7.איזה קול/רעש אתה שונא? מזרחית=\ 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? עלק אלוהים... 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל 10. שוקו או וניל? וניל 11. חוף או הרים? שניהם 12. לישון או לקום? לישון^^ 13. שקיעה או זריחה? שניהם 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? חסכן 16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? יפות. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? נראלי מלאה לא? 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? תומר. בחדר של מטר על מטר^^ 20. למי אתה מתגעגע? אממ לא יודעת...להרבה אנשים... 21. את מי היית לוקח לאי בודד? תומר 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? חחח עזבו זה אישי מידי דברים אהובים עלייך: 1.צבע: שחור ולבן נראלי 2.בעל חיים: סוסים וחתולים 3.ספר שונאת ספרים אבל אם כבר אז "אהבה אינדיאנית" שזה הספר היחידי שאהבתי 4.סרט: כמעט כל הסרטי פנטזיה של הולמרק 5.שחקן: אין. 6.שחקנית: כנ"ל 7.דיסק: חחח איכס דיסקים 8.שיר: הרבה. 9.מקום בילוי: אורווהXD 10. פורום אהוב: אממ אין 11. עונה: אביב 12. מקום להעביר בו חופשה: אממממ וואלה לא יודעת. 13. רכב: חחח עזבו'תי מרכבים, אני ממש לא מבינה בזה. 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אבאשלי אבל אני לא חושבת שאני צריכה להגיד לו כי הוא יודע. 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "חיפשת כל כך אחר הכוח והתבונה עד שלא ידעת לזהות אותם כשהם הוצעו לך"-"שומר החלומות" 16. עיתון: לא מחבבת עיתונים 17. סדרה: בנות מקלאוד^^ מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? אממ לא זוכרת אבל נראלי היום=S 2.זכית לחיוך? זו לא אותה שאלה? 3.הענקת מחמאה? נראלי היום כי יש לי הרגל כזה להגיד לכולם שהם מאגניבים וזה דיי יציאות כאלה שלי. 4.קיבלת מחמאה? נראלי אתמול וזו גם הייתה יציאה של חברה שלי כמו בכל יום... 5.עשית משהו טפשי? אממ לא יודעת סביר להניח שגם אתמול. 6.פינקת מישהו? חחחח היום, את החתול שליXD 7.פינקת את עצמך? שאלה טובה 8.צחקת? היום 9.גרמת למישהו לצחוק? היום 10.התחרטת על משהו שאמרת? לא זוכרת 11.בכית? לפני יומיים נראלי 12.הסתפרת? לפני שנה האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? חח לא נראלי 2.פחדת מהחושך? סביר להניח כשהייתי קטנה 3.עשית משהו מסוכן? מה? אמממ לא זוכרת, עשיתי הרבה 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא. 5.בכית בסרט? כן 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא 8.הופעת בעירום בציבור? לא, למה לי? 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? גם לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אבאשלי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: הילה 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: ויול 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" נראלי מאיה 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: החתול שלי ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? אין משהו מיוחד. 2.צביקה הדר או צביקה פיק? חחח אף אחד מהם!!1 3.הראל מויאל או הראל סקעת? כנ"ל!!! 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? אני בספק. 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? שהם ממש נחמדים או ממש משועממים או סתם רוצים להתחשב בי על ההשקעה. אז...תודה? 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא כי במילא אין לי משהו אחר לעשות.

למעלה