שאלות, בקשות ונצל"שים

dance shadow

New member
תמונות של רוברטה

בזמן האחרון סגנון הלבוש שלי ממש דומה לסגנון הלבוש של רוברטה (דולסה מריה), הייתי שמחה אם אתם תכניסו לפה תמונות שלה מהסדרה, כי אני רוצה לקבל קצת השראה, חיחיחי, תודה:)

adina161

New member
חחחחחחחחחחח

אני הכי התעצבנתי על דייגו כשהוא נעל את רוברטה בדירה שלו עם האזיקים וכל מה שקרה ממש חטפתי קריז עליו חחחחחח

adina161

New member
ל-כ-ו-ל-ם!!!

מישהו יודע אם יחזירו מתישהו את רבלדה לויוה? אני מתה שיחזירו

adina161

New member
מישהו מכיר

יש סידרה שנקראת la familia המשפחה עם כוכבי רבלדה

צטלע

New member
הכנסי בבקשה ../images/Emo140.gif

קודם כל, ברוכה הבאה לפורום :) דבר שני, כפי ששמת לב, ההודעות בפורום מסודרות בדבר הנקרא 'שרשור' = שרשרת של תגובות. כדי שנדע על מה מדברים ואל מי, צריך לשרשר את ההודעה. איך משרשרים? נגיד ואת רואה את השרשור של בוקר/לילה טוב, ואת רוצה לכתוב הודעה שקשורה לנושא. בתחתית הנושא הזה, יש לך את הלחצן "+הוספת תגובה", את לוחצת עליו, כותבת את ההודעה, ושולחת. ככה את עושה בכל מקום שאת רוצה להגיב אליו, בין אם זה שרשור תמונות, ובין אם זה תיקון מילה להודעה. כפי ששמת לב, את לוחצת כל פעם מחדש על "הוספת הודעה חדשה", והדבר לא תקין, כיוון שאנחנו לא יודעים לאן לקשר את ההודעה. למשל את ההודעה הזו, שאני עכשיו מגיבה לך, פרסמת גם לפני כמה זמן..ואני לא יודעת למי רצית להגיב, ובאיזה עניין.

Asi soy yo

New member
כן..

שמנו מידי שבוע בפורום את הפרקים של הסדרה, את מוזמנת לכתוב את זה בחיפוש וזה בטח ימצא לך את כל המידע התמונות והפרקים שאת צריכה.. ד"א.. ראיתי שמיטל כבר הסבירה לך איך לשרשר, אז את השאלה הזאת למשל, יכולת לשרשר לשירשור שאלות/בקשות באחד העמודים הראשונים.. מקווה שעזרתי

adina161

New member
זה בטעות

לא בכוונה אבל הסבירו לי ועכשיו זה הולך לי טוב

adina161

New member
סורי

ההודעה שכתבתי הייתה סתם משהו לקוראים שיראו היא לא הייתה ספציפית למישהו עכשיו אם את יכולה תגידי לי אם שרשרתי לך את ההודעה כדי שאני ידע אם עשיתי נכון אני מודה לך

yaRBDen

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

yaRBDen

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

למעלה