שאלות לגבי קורסים

chayahd99

New member
../images/Emo18.gif שאלות לגבי קורסים

האם מישהו לקח את הקורסים הבאים ויכול לתת לי קצת פרטים עליהם
סמינריון מערכות מידע בחינוך - ד"ר בוכניק. מהן הדרישות של הקורס? האם הוא דורש נוכחות? איך הציונים?
היבטים ביבליותרפיים בספרות ילדים - גב' קרים. מהן הדרישות? האם היא דורשת נוכחות? איך הציונים?
הערכה ביבליותרפית בספרות ילדים - גב' קרים. מה ההבדל בין הקורס הזה לקורס הקודם? וכו'...
הדרכה לאורינות מידע - ד"ר אהרוני. השאלות כנ"ל. כל מי שיוכל לספק מעט אינפורמציה ולו רק על אחד מארבעת הקורסים הנ"ל, תבוא עליו הברכה
.
שבת שלום שתהיה לכולנו

noam_ma

New member
מערכות מידע בחינוך

הדרישות: רפרט בכתה ועבודה. בוכניק קורא שמות, אבל לדעתי זה רק כדי להכיר את הסטודנטים ולא כחובת נוכחות. הציונים די טובים. סמינריון מומלץ.

chayahd99

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif עוד שאלה

קודם כל, אם הנוכחות זה רק בשביל להכיר את הסטודנטים, אז אני יכולה להיות רגועה, כי אותי הוא כבר מכיר
לגבי הרפרט - זה דורש להגיע בכל שבוע, או רק פעם אחת על מנת להעביר את הרפרט שלי
מראש על האינפורמציה, אין לך מושג כמה זה עוזר לי.

tulie

New member
אני רוצה גם../images/Emo70.gif

אז יש לי כמה שאלות גם בנוגע לקורס באורינות מידע של ד"ר אהרוני (למרות שיש לי חשד שהוא חדש לחלוטין) וגם:
ניהול ספריה דיגיטלית של אלחנן אדלר
הסטוריה של אחזור מידע של פרבר |@ ומולות אלקטרונית גם של פרבר כל עזרה תתקבל בברכה

taminoi

New member
הקורס של פרבר

למדתי לפני שנה - היה לי מאוד מעניין והיא אחת המרצות שבעיניי הן נכס: תמיד לומדים ממנה משהו חדש. בכל מקרה, הקורס סוקר את ההתפתחויות בתעשיית המידע במחצית השניה של המאה ה-20, כל נושא התפתחות מאגרי המידע הממוחשבים ותעשיית המידע, כלכלת מידע, יחסי כוחות בשוק המידע וכו'. נתן לי רקע טוב להבין תהליכים שקורים היום. לדעתי קורס חשוב ומומלץ אבל אני חייבת לציין שהיו רבים שלא אהבו - טוב, אני הרי אוהבת הסטוריה... אם תקחי, המחברת שלי לרשותך (בהנחה שהיא לא תשנה הרבה) כי באמת כותבים הרבה מאוד. להת'

duli

New member
לקחתי את 3 הקורסים הראשונים

1. בוכניק קורא שמות, אבל לא נראה לי שזה מפריע לו אם מישהו לא מגיע. אבל לא מזיק להגיע... יש רפרט בכיתה, וכל קשר בין מה שנאמר בכיתה לרפרט מקרי בהחלט. מדברים על העבודה וזהו- עושים זאת לקראת סוף הסמסטר. 2. קרים- לדעתי נוכחות חובה, היא קוראת שמות. וגם ככה היה ממש כיף אצלה בכיתה! היא מרצה מקסימה! נהניתי מאוד והיה שווה להגיע מוקדם בבוקר בשבילה. בקורס "היבטים ביבליותרפיים" יש עבודה בלבד, ובקורס השני "הערכה ביביליותרפית" יש תרגיל (30%) ומבחן (70%). היא הוגנת מאוד בציונים- לא ראיתי אצלה ציון נמוך מ-80. כולם משקיעים אצלה בקורס והיא באמת ראויה להשקעה. מצטערת שאיני יכולה לעזור בקורס הרביעי... בהצלחה!

למעלה