שימו לב! שימו לב!

eric kossston

New member
../images/Emo18.gif שימו לב! שימו לב! ../images/Emo18.gif

קניתי ג'אנט חדש לאחר שהג'אנט שלי הלך לעולמו... אז ככה קניתי חישוק פלסטיק כזה סטייל אופנועים טוסטוס כזה מפלסטיק עם חמישה "שפיצים" עם פריילוף... מה אתם אומרים על זה??? זה סביר? סביל? איכותי??? בכל מקרה המחיר בשמיים - 150 אבל אין ברירה כי זאת החנות הקרובה... אל תגידו לי עבדו עלייך וכאלה! השאלה היא אם זה טוב ומחזיק???

TheGuyOnTheBike

New member
זה רכיב/סביל אם אתה לא עושה הרבה

טיילטאפ בספינים שלך. או לא עושה הרבה ספינים בכלל. כי שהגלגל נהרס צריך לזרוק אותו. או שיש איזה שיטה לישר אותו כשאתה שם אותו בפריזר או משהו אבל זה לא משנה. 150 זה זול לגלגל של bmx בכלל, ואני לא יודע איזה גלגל מאג מצאת אז אני לא יכול להגיד לך אם זה משתלם או לא. שים לב שגלגל טוב יעלה לך בסביבות ה500 - 600 שקל ואתה יכול גם למצוא גלגלים באלף שקל אם אתה רוצה.

eric kossston

New member
תודה לך חברי... אז ככה! סלח לי על

הבורות אבל מזה ספינים??? טיילטאפ אני לא עושה כי יש לי ברקס רקוב שלא יחזיק את הגלגל על ה"טייל" ככה שמהבחינה הזאת זה פסדר... סך הכול אני לא קופץ ממש ודרופים ממש ממש בקושי... אני בעיקר עושה גריינדים וכדו' ו-180 לסוגיו... בכל מקרה אני אשמח לדעת מזה ספינים וגם אשמח לעוד תגובות...

TheGuyOnTheBike

New member
ספינים

180/360 וכו. אם אתה משלים 180 ל360 על הרצפה אז אתה עושה טיילטאפ 360. אתה לא צריך ברקסים בשביל לעשות סתם טיילטאפ כי אתה יכול לעשות 90 לתוכו.

eric kossston

New member
אז ככה... הנה מה שקרה! קבלו:

באתי מבצפר בכיף של החיים ומיד הרכבתי את הגלגל (גם העברתי את כל העסק לשלדה אחרת אבל לא משנה, זה שולי) עפתי למלא אוויר והייתי שמח כמו בולבול!!! עשיתי באניהופ חימום על הכביש בגובה 30 ש"מ לערך והופ! הוא התעקם בגסות... התקשרתי למוכר (היה נחמד ד"א) והוא אמר לי לבוא עם האפניים... בלאאאאאאט

למעלה