שימו לב!!!!
שימו לב!!!

OriWinokur

New member
../images/Emo18.gifשימו לב!!!!../images/Emo23.gif שימו לב!!!

טוב הגיע הזמן לקצת דברים חדשים פה בפורום...אז הנה זה בא!! בשעה טובה סיימנו לעבוד על דמו לאלבום הבא שלנו והחלטנו להעלות שיר אחד לטעימה....כנסו למיי ספייס של קולולוש ותוכלו לשמוע שיר חדש!!! שמו בישראל MUSIC BUSINESS . קחו בחשבון שזה עדיין גרסת דמו....מי שהיה בהופעות האחרונות שלנו מכיר את השיר......... www.myspace.com/coolooloosh ואם אנחנו מדברים על הופעות.... מחר יום שני ה 7 לאוגוסט בשעה 21:00 נופיע בפתיחה של פסטיבל תאטרון הבובות ברחוב עמק רפאים - מרכז תרבות והעמים - כניסה חופשית!!! ביום חמישי ה 17 לאוגוסט נופיע ברחוב אגריפס במסגרת קיץ ירושלמי על אותה במה יופיעו להקת חם ומחם ולהקת N.O.NOOT וגם כאן הכניסה חופשית!!! ולסיום - לאחרונה התפרסמה כתבה יפה מאוד על הלהקה במגזין מכובד מלוס אנג'לס ....סריקה מצורפת.... אנחנו מחזקים את חברינו היקרים בצפון בימים קשים אלו ומקווים שהמלחמה הנוראית הזו תסתיים בקרוב....היו לנו הרבה תוכניות לבוא להופיע בצפון הקיץ וכמובן שהן התבטלו....אז בנתיים אנחנו שולחים המון אהבה וחיזוקים!

OriWinokur

New member
אני מניח שאת מדברת על ירון

הוא פשוט לא היה ביום צילומים הזה........

OriWinokur

New member
השיר בטעינה באתר מיי ספייס אני

מקווה שהוא יעלה במהלך היום.....זה לוקח קצת זמן

OriWinokur

New member
חבר'ה אני ממש מתנצל

אבל יש איזשהיא בעיה באתר מיי ספייס ובנתיים השיר לא עלה אני אשלח הודעה כשהוא יעלה

mosesg

New member
אם אתה כבר בעסק..

אז יש מצב אתה מעלה גם את JUST WONT STOP אני זוכר שמאוד נהנתי ממנו בהופעה אבל אני לא זוכר איך הוא נשמע..

OriWinokur

New member
בנתיים אנחנו מעלים רק את השיר הזה..

נראה אולי בקרוב...

Funky Giraffe

New member
מוזר... מיי ספייס קצת דפקו אותכם

לא משנה כמה יעבוד מהר מיי ספייס השיר הזה לא נטען!

parnar

New member
אם החזרה הבייתה עשתה אותי שמח

השיר עשה אותי מאושר מאוד!! שיר מאוד יפה ! אני אוהב אותו מאוד ו"זה נקרא מוסיקה"!

OriWinokur

New member
ההופעות יתחילו בשעה 20:00

אני מניח שאנחנו נעלה בסביבות 21:30

למעלה