שימו

../images/Emo18.gif שימו ../images/Emo23.gif

מסתובב בפורום גולש אשר משתמש בכינויים אשר ויעל או אוראל22. הגולש/ת טענה שהכלב שלה אבד, לאחר מכן - שהיא רוצה "להחליף" בכלב חדש, כותבת בתגובה לכל הודעה שניה שהיא רוצה לאמץ (לאחרונה גם חתולים) ומטרפדת מסירות. מכיוון שהיא איננה עונה לפניות שלי ושל חברי פורום נוספים - אני נאלצת להזהיר מפניה על גבי הפורום. אין לנו מושג מה המניעים שלה - אם היא רק נהנית לכתוב בפורום, או שהיא בסופו של דבר גם "מאמצת" את בעלי החיים לאיזשהן מטרות מפוקפקות. אז תזהרו מאוד
ובלי שום קשר אליה - חשוב לי להזכיר לכם לבדוק טוב טוב למי אתם מוסרים. לבקש פרטי קשר, לוודא שהם אמיתיים לפני המסירה, לברר לגבי התנאים שהמאמץ מתכוון לתת לבעל החיים, ואם אפשר, אפילו לבקר אצלו בבית. כמו כן - גביית סכום כסף כ"דמי רצינות", ואפילו (עדיף) לבצע את האימוץ דרך עמותה כלשהי - יכולים לרפות את ידיהם של טיפוסים מפוקפקים, שמחפשים בעלי חיים לא בתור חיות מחמד (ניסויים, קרבות כלבים, כלבי שמירה וכו').

ba890

New member
באמת אנשים רגילים לוקחים../images/Emo10.gif

חיות לניסויים!? ככה סתם לוקחים אותם לשם? אוףף איך אני שונאת דברים כאלה.. יש איזה דרך שאפשר לזהות אותם?

lilithmm

New member
שאלה

איך את חושבת נראים אנשים שמוכרים כלבים לניסויים? יש דרך לזהות בית חשוד. תתעקשי לקחת מספר טלפון וכתובת מדוייקת של המאמצים. דרשי תשלום של כמה מאות שקלים עבור הכלב (לפחות 450שח כולל את כל ההוצאות +טיפולים וטרינריים חיסונים ועיקור או סירוס). דרשי להגיע עם כל המשפחה. אם אין אפשרות לבוא עם הילדים והאישה אל תמסרי. אם מדובר בזוג צעיר תודיעי להם שאת תבואי לבקר את הכלב לפחות פעם בחודש ע"מ לוודא שנקלט היטב בביתו החדש. תתקשרי לבית ע"מ לברר שקיבלת טלפון נכון. תבררי אם השם שנמסר לך מתאים לשם מנוי הטלפון בבזק. לדעתי מי שירצה לקחת כלב למטרות לא ראויות יגיע לבד. בלי משפחה וילדים. משפחה שרוצה כלב כשעשוע זמני לא תסכים לתנאי שתבואי לבקר את הכלב לפחות פעם בחודש.

ba890

New member
תודה ממש עזרת לי../images/Emo187.gif

כי אמא שלי מסרה את הכלב שלי לפני חצי שנה לאיזה מישהו, וכל הזמן אני לא מפסיק לחשוב שאולי לקחו אותו למעבדה..(ככה אני חושבת על הנורא מכל) אבל האיש הזה היה נמחד הוא השאיר כתובת וטלפון, ואמר שנבוא לבקר.. אבל לאמא שלי "נעלמו" הפרטים.. וזה גם מאוד רחוק .. הוא גר איפשהו בצפון, באיזה מושב פורת(אם מישהו מכיר פליז תגידו לי) אבל אני לא זוכרת יותר פרטים ואני ממש רוצה לנסוע לראות אותו לשנייה,, רק לראות שהכל בסדר איתו..

lilithmm

New member
לדעתי

האמא פשוט לא רוצה להוסיף כאב לב ולכן איבדה את הפרטים.

ba890

New member
אם היא לא רצתה עוד כאב לב

היא לא הייתה מוסר.. אבל זה כבר סיפור ארוך, שבו היא כל הזמן מתלוננה על כל דבר, והגנו למצב שהכלב היה רק במרפסת, בגלל כל מיני שטויות שלה, אבל זה לא הספיק לה והיא החליטה שהיא מוסרת אותו, למרות שאני והאחרים הקטנים שלי בכינו זה לא הפריע לה בכלל...

למעלה