שירשור הצעות/תקלות

הצעה לא מקורית...

אוקיי, אני יודעת שכבר הציעו את זה, אבל אני חדשה בכל העסק אז תתחשבו בי:) לפי דעתי כדאי ליצור אפשרות שכותבי הבלוגים יקבלו אימייל על תגובות שנכתבות. יום טוב לכולם:))

איה@

New member
מסכימה איתך../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

בלי הודעה באימייל - הייתי הולכת לאיבוד......... אני מאמינה שהצוות הטכני עומל על זה. תודה לך ושבת שלום.
איה.

מסך עידכונים אחרונים

המסך בעמוד הראשי מראה רק 15 עידכונים אחרונים. הבלוג שלי מתעדכן רק פעם ביומיים. זה אומר שמרגע הפרסום, הוא מופיע רק לשלוש שעות ברשימה, ולאחר מכן נעלם לעד מרשימת העידכונים, ולא יופיע שנית, עד לפרסום חדש. ההצעה : בעידכונים אחרונים יופיעו כל הבלוגים שעודכנו היום, או לפחות מספר כפול של בלוגים. מה דעתכם?

2 דברים

האחד : קאונטר בתחתית העמוד, לא כולם מגיבים לבלוגים אז לפחות ככה אפשר יהיה לקבל מדד של כמה קוראים אותו ואפילו מי (כמו בישרא בלוג שאני יודעת שככה היה שם פעם ) שנית , חיפוש בלוג ע"פ שפ משתמש או שם הבלוג ... יפה שתפוז מאפשרים פתאום במכה לפתוח כל כך הרבה בלוגים , לדעתי מה שיצא זה שאיש לא יקרא כמעט כלום ....אז לפחות איזשהוא אופציית חיפוש ... זהו לבינתיים

אה ו.. גם קישור

אולי כדאי שאוטומטית מי שפותח בלוג זה יקבל קישור בכרטיס האישי שלו ...אחרת אם עושים את הקישור לבד זה נראה סתם כעוד כתובת של אתר ....

DuStOfAnGeLs

New member
יש לי בעיה...

לא רק בבלוג, גם בתפוז! אני לא יכולה להעלות תמונות מהמחשב שלי. זה כ"כ מעצבן! כשאני מעלה תמונה לבלוג, היא לא מופיעה- יש שם ריבוע עם איקס אדום. מה לעשות? אפשר לפתור את זה? כי בתמונה שפותחת את הבלוג שלי, הייתי צריכה לעשות COPY מקובץ שמצורף להודעה אחת. הבלוג שלי: העולם על פי זויה'לה

j i m m y

New member
העלאת מספר תמונות

אם אפשר לעשות שתהיה דרך להעלאת מספר תמונות (יותר מאחת כל פעם), וגם יותר אפשרויות תצוגה. (לא רק צבעים אחרים, אלא גם תצוגה אחרת) בהצלחה

ShaDoW GiRl

New member
גם לי.. ../images/Emo13.gif

אני רוצה למחוק בלוג שיש לי. או לפתוח עוד אחד זה אפשרי? blog.tapuz.co.il/pink

אפשרי

מחיקת בלוג מתבצעת על ידי לחיצה על קישור "מחיקת בלוג" במסך הניהול הראשי של הבלוג מצד שמאל למטה.

Jelly Beans

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo60.gif

בעיה בישראבלוג
לחצתי על כניסה לבלוג, השם משתמש והסיסמא כבר רשומים, עשיתי כניסה וזה לא נכנס
אני לא זוכרת מה הסיסמא ואני לא חשבתי שאני יצטרך לזכור
זה אף פעם לא עשה לי בעיות
אני גם לא יכולה לעשות אזכור סיסמא כי אני אף לא כותבת כתובות אימייל כי אני מקבלת יותר מידי ג'אנק מייל
למה זה לא נכנס

היריב

New member
הכי טוב שתשלחי לי מייל

בעניין ל[email protected]. ואת גם יכולה להכניס כתובת מייל בבלוג ולבקש להסתיר אותה, זה יפתור את הבעיה של ספיידרים שאוספים כתובות מייל באתרים.

Jelly Beans

New member
זה מתחיל להיות ממש מתסכל ../images/Emo10.gif../images/Emo60.gif

מישהו
פליז........

Broken Angel

New member
יש לי בעיה בבלוג...

נכון שמעל הריבוע הזה שבו כותבים מופיעים מקשים לשינוי הצבע, הדגשה וכד'??? אז אצלי זה נעלם!!!! אין לי מושג למה, ואיך להחזיר את זה!!!! אני גם לא יכולה לעשות עריכה.... כי מופיעה לי רק בכותרת של הפוסט, בלי התוכן כאשר אני לוחצת על מקש עריכה... אני חייבת עזרה... מישהו יודע מה לעשות???

gilad g

New member
../images/Emo46.gif גם לי אותה בעיה

וכתוצאה מכך, אין שבירת שורות.
תפוז - לתקן
.

למעלה