שירשור הצעות/תקלות

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif הבלוג שלי לא שומר

מה הבעיה אני לא מבינה... תעזרו לי...

לישקפה

New member
חשוב- חשוב- חשוב--

1- בעעייה חמורה- אני לא מצליחה לערוך מהמחשב שלי את הרשימות שלי- אם כבר הוא כותב לי הכל צפוף בלי רווחים.שלא נדבר על זה שבגלל זה אי אפשר להוסיף תמונות לרשימות. במחשב אחר זה לא קורה, וזה לא היה ככה מהתחלה. מה עושים??. 2. תפוז אנשים- שימו לב: ביומנים אישיים -כללי- הצטברו קרוב ל500 (!)בלוגים, בינהם בלוגים עם 0 רשימות, ובלוג של אחד שחושב שזה מצחיק לרשום "עוד רשימה"-- הוא מבר קרוב ל50 רשימות עם המילים האלה !!!..אוקיי? אני מציעה למחוק אותו. ולמחוק בלוגים עם 0 רשימות שלא מתעדכנים. זה באמת ב א מ ת מיותר. ותופס מקום. שלא נדבר על מעצבן. (למה שמר "עוד רשימה" יככב בדף הראשון של "יומנים אישיים כללי" ואלו שמשקיעים עם 10, 11, 30 רשימות ידחקו לדף 4 בגללו??.. 3. ונקנח בבעיה: אני רוצה להעביר את הטור שלי (בלוג, בלוג, נו) לקטגוריה יותר מתאימה.. "פנאי ובידור" . איך אני מעבירה אותו מ"יומנים אישיים כללי"?...( דף מס 3 ) תודה. מצפה לתשובות.

frikin shin

New member
היי כולם אני צריכה עזרה ../images/Emo53.gif

אני חדשה בבלוגים והכל (
דרך אגב קישור למטה
) ואני לא יודעת איך אני עושה עיצובים שונים לבלוג... כמו: צבע הכתב, הדגשת הכתב וכדומה... בבקשה תעזרו לי

haimw32

New member
להוסיף מנוע חיפוש לפי שם או סגנון..

או לפי נושא

frikin shin

New member
עוד משהו...

אני לא מצליחה לשים תמונה בתוכן אלא רק בצד... איך שמים תמונה בטקסט? היא לא עולה לי...

איה@

New member
לעזאזל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

עזרה - מבקשים בנימוס! ומחכים בסבלנות לתשובה. ומשרשרים!!! תודה.
איה.

frikin shin

New member
אנשים!!!../images/Emo53.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

עזרה! מישהו?! הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה

איה@

New member
כנסי לכאן../images/Emo26.gif

במאמר הזה - תוכלי למצוא את התשובות ואולי אם תקחי שלוש נשימות עמוקות.... ותרגעי! תצליחי.
איה.

או לכאן

כל התשובות לשאלות ששאלת נמצאות בקישור הבא. אני שוב מזכיר, אפשרויות העריכה המתקדמות אפשריות רק לבעלי אקספלורר 5.5 ומעלה. כדי לדעת איזה גרסא של אקספלורר יש לך לחצי על כפתור עזרה> אודות(help>about) שנמצא בחלק העליון של הדפדפן שלך.

frikin shin

New member
אה....

ועוד שאלה (אני מלאה שאלות)... אני מנסה תמיד להוסיף תמונה לטקסט והיא לא עולה לי...

האם

גודל התמונה גדול מ500K? האם את לא רואה את התמונה בתצוגה המקדימה? האם כשאת לוחצת שוב על העלאת תמונה את רואה את התמונה בקטן בצד השמאלי העליון של חלון העלאת תמונה? האם כדאי שנעבור להתכתב במסרים?

frikin shin

New member
חה חה ... ../images/Emo6.gif

כן... עדיך שנעבור להתכתב במסרים... גודל התמונה לא גדול מ-500 אני לא רואה את התמונה בתצוגה מקדימה כשאני לוחצת העלת תמונה אני רואה אותה בקטן משמאל

frikin shin

New member
תכתוב את הסיסמה שלך

ותיכנס לבלוג שלך תעשה רשומה תכתוב אפילו רק כותרת ותשמור אותה ואחרי שתגמור שוב תשמור... ואם זה לא זה אז אולי בעיה במחשב שלך?

תשובות

1. זה נראה לי כמו בעיה של משתמשים ב אקספלורר 5 ומטה. אם אכן את משתמשת בגרסא זו אני ממליץ לשדרג לגרסא 5.5 ומעלה. 2. בקרוב נתחיל לעשות את הסינונים שציינת 3. לאחר שנכנסת למסך הניהול הראשי לחצי בסרגל הניווט, אשר נמצא בראש מסך הניהול, על הקישור "פרטי הבלוג" ותגיע למסך בו ניתן לעדכן את שם הבלוג, תיאור הבלוג והקטגוריה לה הבלוג שייך.

למעלה