שירשור תקלות טכניות

בלוגיםםםםםםםםם!!!!!!!!!!

כל הכבוד על החידוש!!!!!!!!!! ממש יפה :) אבל חשבתי לי על כמה בעיות... :/ 1.אולי תסדרו שיהיה אפשר לצרף את האיקונים של הפורמים גם בבלוג? 2.שיהיה אפשר לרשום תגובה לתגובה כמו בפורמים... זה יותר נוח ויוצר סדר :)

DIRRTY

New member
אני חייב ../images/Emo53.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ברוב טיפשותי פתחתי שתי בלוגים -בלוג אנסטסיה -ובלוג DIRRTY איך אני מוחק את בלוג דירטי

יש לי שאלה

נניח ופתחתי בלוג ומידי פעם ארצה לעדכן אותו ולהוסיף אליו עוד פרטים זה יהיה אפשרי או שאחרי שסגרתי את הבלוג אני צריכה לפתוח אחד חדש כל פעם? תודה

בהביבו

New member
../images/Emo26.gif

1. בעתיד הדבר ייעלה אל סגר היום
2. אעביר הלאה את הצעתך. תודה. (בינתיים תפוז עובדים עוד על שיפוצי המערכת)

פתחתי בלוג../images/Emo70.gif

ונראה לי שעניתי על השאלה של עצמי בעצמי
הכל ערוך בצורה יפה, נוחה וקלה מאוד לשימוש. מה שכן באמת יהיה נחמד אם יתווספו בקרוב אייקונים ואני הייתי מציעה גם להוסיף עוד תמונות שנוכל לשים בצד של הבלוג חוץ מזה ממש רעיון יפה וכל הכבוד לתפוז שחשבו על זה.
קישור לבלוג שלי:

אבל למה זה לא כותב קטגוריה?../images/Emo4.gif

וגם לא מעדכן בלוגים חדשים? ובכלל ששמתי את הבלוג שלי בסיווג של אהבה ורמנטיקה-כללי הוא לא הופיע בכלל. למה?

כי

גם אם פתחת בלוג הוא לא יופיע בדף הראשי של תפוז בלוגים את שתרשמי בו כמה רשומות. הוא אמור להופיע בקטגוריה אך לא ראשון. מה הקישור לבלוג שלך?

תקלה../images/Emo18.gif

אם תכנסי לבלוג שלך ותלחצי על קטגוריית אהבה תגיעי לתוצאות לא נכונות. אנחנו מתקנים זאת כרגע. אם תכנסי לקטגוריית יחסים מהדף הראשי של הבלוגים תראי את הבלוג שלך שם.

איה@

New member
הזעקתי את תפוז בלוגים ../images/Emo124.gif

כדי לתת לכם מענה. הוא מיד מגיע
איה.

Here I come to save the day../images/Emo101.gif

(זה של מייטי מאוס למי שלא מכיר) dirrty שלחי לי את כתובת הבלוג שאת רוצה למחוק למייל.

רז ודאי

New member
אני צריך עזרה....

פתחתי בלוג.. רשמתי הודעת פתיחה... ואני מוסיך הודעות אבל זה לא שם לי אותם בהמשך..ובעצם מוחק את ההודעת פתיחה איך מסדרים שההודעות שאני שם יהיו הודעות המשך או שיופיעו מתחת להודעה הראשית???

keren1654

New member
איך אני מוחקת את הבלוג שלי??

או לפחות את הכתובת שלו- איך אני משנה?? מישהו? משהו? איכשהו?

לא ניתן לשנות כתובת

תוכלי לפתוח בלוג חדש. שילחי אליי את הקישור לבלוג שאת רוצה למחוק ואנו נמחוק אותו.

De-Panther

New member
שלום אבל משום מה יש|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בעיה בקישורים אני מוסיף קישור כמו שצריך וכמו שראיתי בהסברים שלכם אבל לא משנה באיזו דרך שאני לא מנסה תמיד זה יוביל לכתובת של האתר של הבלוגים ואז יש שם מרכאות ובתוכן הכתובת של הקישור שנתתי מה אפשר לעשות נגד זה?? זה פשוט מעצבן

De-Panther

New member
ושכחתי גם לגבי צבעי|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הרקע בבלוגים משום מה אין את צבעי הרקע שבחרתי אתמול בבוקר היו צבעי רקע ועכשיו יש רק צבעים של האותיות עצמן

סליידר

New member
אני מוסיף רשומה חדשה,

אבל התוכן לא מוכנס יש רק כותרת ברשומה אבל התוכן לא נכנס וניסיתי בכל מיני דרכים. וגם הכפתורים של ה toolbar לשינוי צבע והדגשה וכל השאר לא עובדים אני בוינדוס אקספי פרו עם אקספלורר 6. יש פתרונות?

למעלה