שמירה על כללי תקנון תפוז

YulaShpil

New member
../images/Emo18.gifשמירה על כללי תקנון תפוז

עקב הדיון האחרון שהתנהל כאן, ושחרג למהדרין מכללי תפוז, אני מצואת לנכון לרענן את חוקי תפוז פעם נוספת, כדי להימנע מפעולות דומות בעתיד: פיראטיות: אין להעלות לפורום / לדון מעל גבי הפורום בתכנים לא חוקיים הכוללים העתקות, צריבות, הורדות פיראטיות ולא חוקיות מהרשת, או דיונים על אתרים שכאלה וכו'. זכויות יוצרים: אין להעלות לפורום מילות שירים, אקורדים, תווים, שירים, כתבות (טקסט או סרוקות), ללא אישור בכתב מבעל זכויות היוצרים, ותוך ציון קרדיט מלא של היוצרים. אאוטינג (פרסום פרטים אישיים):
אוסר על פרסום פרטים אישיים: מספרי טלפון וכתובת בפרט, של גולשים, אפילו ע"י הגולש עצמו! כל הודעה להבא, שתעבור על הכללים ועל תקנון תפוז תימחק
המשך גלישה מהנה ונעימה בפורום, יעל.

handlessman

New member
מי בדיוק עבר על הכללים האלו?

אם יורשה לי לשאול... וחוצמזה, מאז ומתמיד אנשים פה פירסמו פרטים אישיים של עצמם, וגם תמיד שמו מילים לשירים שונים וקישורים לאקורדים ואף פעם לא הערת על זה... מה את רוצה שאני אתקשר למנזניטה לבקש ממנו רשות לפרסם את המילים של Paloma Blanca?

handlessman

New member
באמת?????????

מתי? כנראה שבשנים האחרונות כי הוא הופיע עם דויד במצדה 99...

handlessman

New member
עזוב, תתעלם מההודעה האחרונה...

חשבתי שהתכוונת מיד אחרי ההופעה עצמה... אז לא משנה... מסכן... בן כמה הוא היה?

YulaShpil

New member
אוי, עמרי, אל תתחכם

אל תתחיל להיתפס לקטנות, ולמצוא לי הודעות ארכיון שלא מחקתי. תמיד הערתי לכם, במיוחד על מלים לשירים (יש פה עוד מישהו שלא מכיר את שירונט???) ועכשיו גם היה אאוטינג מטורף, שאי אפשר היה לעבור עליו בשקט (ואני לא מדברת על סתם לפנות לגולש בשמו הפרטי). הערתי פעם, פעמיים, אפילו כמה פעמים, אז הגיע הזמן להפסיק. (אני מתחילה להרגיש כמו מורה עכשיו - ענבל, איפה קבוצת הטיפול?)

handlessman

New member
בקשר לשירונט...

אז זה כן בסדר לפרסם מילים משירונט פה או לא?

lile0

New member
לא הבנתי, לא מתחכמת..

מה זה אאוטינג מטורף?! ולא הבנתי על איזה חוקים מהתקנון עברו כאן. אם את מדברת על הודעות ישנות, אולי כדאי להיכנס לכאן בתדירות גבוהה יותר ולהעיר מיידית, שנדע על מה את מדברת.

YulaShpil

New member
אאוטינג=החצנה

והכוונה היא לפרסום פרטים אישיים של גולש: שם מלא, טלפון, כתובת וכו'. דברים כאלה אסורים בפורומי תפוז, ודברים כאלה היו בשרשור, ולכן נאלצתי למחוק אותו.

popikon23

New member
אבל למה למחוק את כל השרשור?

אם לא בגלל שלילך עידכנה אותח לא הייתי יודעת כ"כ על מה מדובר וממש חבל. בפורומים אחרים נהוג למחוק רק את ההודעה עצמה ולא את התגובות אליה או לפחות לפרסם הודעה שמסבירה על מה היה מדובר בהודעה שנמחקה (בטח כשמדובר בפורום שגם ככה בקושי יש בו הודעות וכן אני יודעת שזה תלוי רק בנו, אבל עדיין ממש מצער שגם את התגובות של המעטים שכן כותבים פה מוצאים לנכון למחוק). מחיקת ההודעה הספציפית הזו מכעיס בפרט מכיון שמדובר בדיוידי שכולם חיכו לו (טוב,כמעט כולם, הרי ההודעה נמחקה..).

נכון, למה למחוק הכל?

מתחיל לנשום, קיבלתי את המעטפה והעניין בטיפול. תגיע למפגש פורום ביום ראשון? תגיד לי, כי אם כן, לא אשלח בדואר. דודי אלטמן, מה איתך? תגיע?

romens

New member
חנית שאלה לי אליך

אני אוכל להביא לך את הכסף ביום ראשון?

glitter8

New member
חנית יש לי גם שאלה...

אני אוכל להביא לך את הכסף ביום ראשון? חחח ואולי כדאי להכין גם עותק לדיויד? מתנה?

למעלה