שרשור כספים

XxX 13

New member
המרת מטבע

איפה הכי כדאי להמיר מדולרים ללירה קפריסאית בארץ בבנקים או בשדה תעופה בלרנקה

lilolilo2

New member
כסף כסף כסף

כולם פה מתלבטים איפה להחליף את הדולרים והיורו. מאיפה לכם??? לי יש רק שקלים...איפה הכי כדאי?? פה בארץ??

guy810

New member
כמה???...

כסף ילך לי שם בשבוע? (בשקלים אם אפשר) וגם אם יש מקומות לטייל בהם? טרקים?

amit4u

New member
שאלה דחופה../images/Emo70.gifלגולשים שהיו באיה נאפה

מהם המחירים של הבגדים באיה נאפה... האם יש שם בגדים יפים? כמה כסף צריכה לקחת מישהי שלא מתכוונת לחסוך שם..לא כולל קניית בגדים או מזכרות...!!!

krina

New member
בערך כמו המחירים של הארץ..

הבגדים היפים יותר יחסית זולים דוקא (כל מיני שמלות ערב ושטויות) - אבל החצאיות ים והחולצות הרגילות די יקרות ומגיעות לפעמים לשישים-מאה שקל. יש שם בגדים נורא יפים, הרבה בוטיקים וחנויות אופנה. קחי לך די הרבה כסף - לפחות 15 פאונד ליום - גם לאוכל והרבה למזכרות, שתיה ובילויים שהם החלק היקר בטיול.

i d a n 8 7

New member
האם 30 פאונד ליום יספיקו לי ....

אני רוצה לקחת איתי 450 דולר בערך , שזה יוצא קצת יותר מ2000 שקל. זה יוצא בערך 30 פאונד ליום. האם סכום כזה יספיק לי ל : ארוחות , בילויים , השכרת קטנוע לשבוע , מסיבות , פאבים ועוד?

The Bugi

New member
יספיק...זה בסדר גמור

אתה תראה גם שלא תהיה רעב במיוחד.

The Bugi

New member
עדיף בשדה של לרנקה

בצד שמאל באולם היוצאים יש סניף המרות מט"ח.

CBF600

New member
בעיקרון שדה התעופה לא הכי אטרקטיבי

לצורך המרה, יש סניפי בנקים שם כל כמה מאות מטרים בעיר, ואפילו בתי המלון די הוגנים בשערי המרה שם. הכי זול יוצא אם מצליחים למצוא חלפן בארץ, מנסיוני זה היה הכי זול.

y o y o 2 2

New member
בסופרים

בשדה תעופה אל תחליף כי זה יקר שתגיע לאיה נאפה תחליף בסופרים(יש כל 2 מטר) הם נותנים את המחיר הכי טוב

The Bugi

New member
מה פתאום!

על זיופים שמעת? שלא יעבדו עליו בעיניים עם הכסף, למקומיים יש נטיה לעשות את זה לתיירים. להחליף אך ורק בשדה התעופה של לרנקה ובבנקים.

למעלה