עדכון מהיום Too Fat, Too Groos!
נ נמשושית פלא New member 21/6/04 #2 עדכון עצבני במיוחד!!! ../images/Emo4.gif אין מצב שאני לא אלך להופעות האלה!!! עבודה מזורגגת!
T ToryMaster New member 21/6/04 #3 ../images/Emo18.gifשרשור עדכונים../images/Emo18.gif עדכונים בבלוג- נא לשרשר לכאן
נ נמשושית פלא New member 22/6/04 #5 הכל על המסיבהההההההההההה יהיה פיצוץ פיצוץ יהיה במסיבה הכל על המסיבההההההההה בזכרון עם חברי הפורום הכי מגניב שיש!
הכל על המסיבהההההההההההה יהיה פיצוץ פיצוץ יהיה במסיבה הכל על המסיבההההההההה בזכרון עם חברי הפורום הכי מגניב שיש!
נ נמשושית פלא New member 22/6/04 #6 אופס..../images/Emo4.gif http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=149315
מ מיכיל New member 24/6/04 #9 עדכנתי את הבלוג... blog.tapuz.co.il\almadonat אתם מוזמנים להיכנס ואני מקווה שתיהנו
R Rotten Apple New member 25/6/04 #10 האאאאא../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif עידכנתי *שוב* את הבלוג אני מאוד מאוד אשמח אם תקראו **ותגיבו**!! בהצלחה לכל מי שיש לו בגרות מחר בלשון!!!!
האאאאא../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif עידכנתי *שוב* את הבלוג אני מאוד מאוד אשמח אם תקראו **ותגיבו**!! בהצלחה לכל מי שיש לו בגרות מחר בלשון!!!!
B BlackKitty New member 26/6/04 #11 אפשר להגיד?!!?! אפשר להגיד שעידכנתי את הבלוג שלי, פשוט רק היום פרסמתי אותו לראשונה... בכל מקרה...